Homoseksuaaliseen kypsää kalua kyrvän kuvia

   Discreet Gay Dating

Hän on sitonut siittimeni ja kivekseni sekä kiinnittänyt kaulaani suuren koiran taluttimen. Ikääntynyt nainen toteuttaa omia perversioitaan ja kiusoittelee minua kiveksistä. Ei suostu aina penetratioon vaan kääntää minut kyljelleni ja kiveksistä puristaen sekä joskus jalkapohjiani pieksäen pakottaa minut onanoimaan.

Sidotuista kyynärvarsista huolimatta käteni ylettyvät siittimeen. Nautin tuosta niin paljon, etten vahingossakaan vastustele valmisteluja eli alkusidontaa liikaa. Viime jouluna sovin tapaamisen pakettiautoon kirjaston pihalle, kun lähestyin autoa sivuovi aukesi ja kävin polvilleni siellä istuvan miehen eteen.

Nuolin, imin ja runkkasin hänet laukeamaan suuhuni ja lähdin pois. Menin suoraan baariin tästä tilanteesta, olisin halunnut lisää. Voisitko sinä antaa minulle lisää, ole 38 v pitkähiuksinen normaalivartaloinen mies. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Miesten itsetyydytys Mies syö omaa spermaa!!!!

Mies syö omaa spermaa!!!! Olen herännyt muutamana yönä, kun mies runkkaa itseään. Sitten kun se on saanut orgasmin, niin se syö oman spermansa. Olen teeskennelly nukkuvani, mies ei siis tiedä, että minä tiedän. Onko tämä normaalia, vai onko mieheni kenties halukas harrastamaan seksiä miehen kanssa. Pakotettu runkkaus Ollessaan sillä tuulella sitoo vaimoni minut kyynärpäistä selän taakse, vetää köyden niskan ja kainaloiden ali kiinni eteen rinnalle, sitoo nilkat yhteen ja kiristää ne ylös kiinni niskan köyteen.

Haluaisin oppia Viime jouluna sovin tapaamisen pakettiautoon kirjaston pihalle, kun lähestyin autoa sivuovi aukesi ja kävin polvilleni siellä istuvan miehen eteen.

Kyllä tuo jo kertoo kaiken, seuraavan kerran ku tekee niin niin heti sen jälkeen kysy että oliko hyvää, ookkos moneltaki mieheltä maistanu? On sillä äijäkokemuksia jos noin tekee. Itse voin vain arvailla syytä tuollaiseen käytökseen, mutta onhan tuolle keksitty jotain perusteita ainakin joissain eksoottisemmissa kulttuureissa muistaakseni. Sellaisia, jotka eivät liity mitenkään homoseksuaalisuuteen.

No ei hän varmaan vielä ihan homokaan ole ; Itse maistoin aikoinaan omaa spermaani kun vaimo joskus mainitsi suihinoton jälkeen että se ei ole kovin hyvää.. Sanoin että pitänee maistaa. Pari kertaa otin lastin suuhuni. Enkä huomannut että se niin pahaakaan olisi ollut.

En kuitenkaan vieläkään ole miehiin mennyt: Mä oon syöny likkaystävän nähdenkin.. D joillain on vähän vapaamielisempää.. Silti olen kyl vahvasti homofobinen. Pahinta on tommonen hiljaa oleminen ja luulotauti, mitä toitotetaan sitten keskustelupalstalla!!!

Kysyppä itseltäsi miksi miehesi ylipäätänsä runkkaa. Oman sperman syöminen on mielestäni tosi sairasta. Homohan se sitten on! Kysy haluaisiko se pidellä jonkun toisen kalua, koska omaakin pitelee! Voi hyvänen aika nainen! Minunkin mieheni tykkää omasta spermastaan.

Hän rakastaa laueta pimppaan, suuhuni tai peppuuni, mutta sen jälkeen imee ja nuolee lastit lisukkeineen itselleen. Hän on ihanan pervo, jonka kanssa voimme tehdä mitä vain pois lukien lapset, eläimet, sukulaiset ja vammaiset Kyllä teilläkin hyvin menee, kun et uskalla tästä kysyä. Ja teeskentelet vielä nukkuvaa kaiken lisäksi Ei ihme jos on ongelmia, jos ei suu aukea.

Mä runkkaan Fazerin sinisen päälle. Ei heti maistu, mutta seuraavalla runkkauskerralla nam.. Musta tullut suklaan suurkuluttaja.

Sinä se keksit vaikka mitä päästäs. Spermassa on hyvin arvokkaita hivenaineita jotka kannattaa ottaa talteen syömällä ennemmin kuin vain heittää siemennesteet pois.

Moni mies on maistanut spermaansa jo teini-ikäisenä ja ehkä aloittajan mies on jatkanut tapaa jo kauan. Ei siinä ole mitään ihmeellistä tai homouteen viittaavaa. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Olen ajellut posliiniksi nyt puolisen vuotta, kun mun mielestä se sopii naiselle.

Ja kyllä miehetkin tykkää siitä. Mutta tulil mieleen, että jos menen esimerkiksi uimahalliin niin saanko suihkussa ihmettyneitä katseita, kun jalkonen välissä ei olekaan karvatupsua niinkuin muilla? Onko kellään kokemusta tällaisesta? Entä kun käväisen lääkärillä tai muuta vastaavaa? Annatteko omien karvojenne kasvaa ennen sitä? Uimahalliin en ole vielä rohjennut mennä, kun en tiedä muiden reaktioista. Olen mies puolinen ja olen ajellut posliiksi n.

Naisilla varmaan vielä vähemmän ,posliini on naisilla enemmän "muoti ilmiö" Tosin naiset ovat ajelleet alapään karvoitustaan kautta historian. Itsekin olen posliinimies parin vuoden kokemuksella. Aluksi tuntui hieman oudolta enkä kehdannut mennä uimaan, mutta nykyään se tuntuu niin luonnolliselta etten enää häpeä uimahallissa käyntiä.

Enemmän minua hävettäisi paksu harmaa karvapehko jalkojen välissä. Mielestäni blondille miehelle sopii posliini hyvin ja tyttöystäväkin on mielissään. Posliinia voi verrata vaikkapa tatuointiin.

Sitä saattaa joku vilkaista koska se on hieman erilaista, mutta ei kukaan sitä paheksu. Naisten keskuudessa on tosiaan varmasti enemmän posliineja kuin miesten, joten rohkeasti uimaan vaan.

Jos olisit lukenut tarkemmin, olisit varmaan huomannut että epäilen naisten puolelta löytyvän enemmän posliineja kuin miesten. Enpä ole ikinä nähnyt muita posliinimiehiä, mutta eipä se haittaa. Eikä niitä naisten puoleltakaan varmaan löydy, mutta ei sen pitäisi ketään posliinia pelottaa. Valtaosa uimahallikävijöistähän on nimenomaan "kypsiä" mummoja ja pappoja. Ei se karvojen ajelu varmaan vuotiaana varmaan paljon jaksa kiinnostaa.

Ja kyllä minun nulikkapojan mielessä on vaan oman naisen karvaton pimpsa. Olivat nopeita poikia jos kerkisivät ajella vai puhutko ehkä naisista ne kun käyttävän aikaa enemmän pillukarvojen hoitoon kuin miehet. Johtuu kait siitä että miehillä ei pillua ole eikä kai niin ollen pillukarvojakaan joita ajelisi posliiniksi. Uimahalleissa ei käy läheskään kaikki naisväestö joten siellä tuskin saa kovin luotettavaa kuvaa posliinipilluisten määrästä,suurin osa naisista ei käy muista syistä uimahallissa kuin sen takia etteikö sinne voisi posliinipilluisena mennä.

Niin, tai mä olen sitä mieltä, ettei suurinosa kuitenkaan edes viitsi ylläpitää: Jokaisella on mieltymyksensä, mutta aikuiset naiset eivät koe enää tarvetta elää miesten pornofantasioitten kautta, saada sieltä hyväksyntää. Mies joka on aikuinen, nauttiii naisen pimpistä, oli siinä karvoja tai ei. Eikä aikuinen nainen mun mielestä inise miehen karvoituksesta. Jokainen tehkööt karvoilleen, niin kun lystää. Ei ole mua ikinä haitanneet, eikä muoti kiinnosta muutenkaan, jos se koskee oman kehon repimistä ja muokkaamista: Eikä suurimman osan muunkaan: Posliini sopii naiselle,ja miksei miehellekin.

Aika moni sheivaa nykyään,et semmoinen karvapehko voi jo olla harviniasempi näky,sitäpaitsi pääasiahan on että itse viihdyt, Itse olen ajellut reilun vuoden,enkä enää varmasti kasvata karvoja takaisin. Rohkeasti vain uimahalliin en usko että kukaan katsoo karvattomuuttasi pahalla lähinnä uteliaasti. Olen ajellut karvani lähes 20 vuotta nykyisin niitä näkee jo melko paljon vaikkakaan minun ikäisiä mummoja ei juuri muita kuin minä. Joskus on tullut jokin vanhempi nainen kyselemään eikö se ole hankala kun sänki pistelee, ja niinhän se tekee jos ei ajele joka päivä.

Jokäpäiväinen ajelu on muodostunut tavaksi enkä ole enään halukas kasvattamaan karvoja. Enpä ole uimahallissa posliineihin törmännyt, kyllä sitä "pusikkoa" vaan on enemmistö yhä. Minäkin olen ajellut jo runsaan vuoden, tai peremminkin sen tekee yleensä mieskaverini viikoittain ja ei minuun ole juurikaan kiinnitetty uimahallissa huomiota, mutta en siellä tietenkkään otseäni esittele. Kaikki mun tyttökaverit on ollut posliineja, osasta heistä en edes tiennyt että ajelivat karvojaan Joillain on luonnostaan harva karvoitus.

Niin tuli vaan mieleen, että kehtaisko sitä enää nyt sitten mennä vanhempien mökillä vaikka äitinsä kanssa saunomaan? Siis jos omalla äidillä on vielä hirvee puska ja itellä posliini. Sanois varmaan, että tuohan on niinku pikkutytöillä. Kannattaa mennä, että äitikin ymmärtäisi siivota alakertansa. Vaikka ajella eka kerta yhdessä ja opettaa niksit. Mun mielestä uimahallissa kannattaisi pitää "se" piilossa ainakin kun lapsia on lähettyvillä.

Ne kysyy kirkkaalla äänellä ja vanhemmat paheksuu. Ei kukaan tuijota eikä lapset kysy. Nykyään on myös uikkareita, jotka edellyttävät posliinia. Kun kankaana on pieni lappu tai pelkkä stringi, silloin poslari on ainoa mahdollinen. Mun mielestä nainen on kauneimmillaan posliinina. Hirmuinen karvatussu ei kiinnosta juurikaan ja naisen jos kenen pitäisi älytä millä miehen pään saa pyörälle ja toisekseen mitä sitten jos joku vanhapiika tai tiukkapipo tuijottaa.

Ja voihan nainen sinne jalkoväliin syötiksi laittaa vanhan karvahatun, jos se saa innostamaan! Niitä saa kirppareilta nyt edullisesti. Tämä karvaturilaista tykkäävien naisille vinkiksi. Enpä tiedä, kun en ole kalkkunaa kokeillut.

Kirpputorilla karvahattua tonkimalla ei pääni mene pyörälle. Stringit tai tangat tosiaan ovat nykyisin nnin pieniä lappuja etteivät ne mitään peitä. Lappusen alla ei oikein voi olla kuin posliini.

Eiköhän uimahallien saunoissa ainakin pidä olla ilman näitä lappusia ja altaalla eli uidessa on pidettävä nuo lappuset päällä. Näin ollen on siis aivan sama minkälaisena saunassa itsekukin kehtaa ja haluaa näyttää itsensä.

Normitettuahan ei hallillakaan siis ole kuin uikkareiden käyttö. Omaa käyttäytymistään ja esiintymistään pitää jokaisen itse kontrolloida.

Onko kukaan kokeillut käydä saunan jälkeen hallin altaassa uimassapillu posliiniksi ajeltuna ilman noita lappusia. Uimahallissa altaalla kai jokaisella pitää olla jonkinmoinen enemmän tai vähemmän peittävä uima-asu mutta uimahallin saunassa ei kai uimapukua sallita joten siellä sitten ei posliinipillua oikein voi piilossa pitää.

Niin, se on totta, naisen jos kenen pitäisi tajuta miellyttää miestä. Miehen tehtävä on päättää mikä naisessa mielyttää. Ihminenhän se ei voi olla, seksikkyys olla ihmisessä eikä todellakaan mikään muu. Muoti, miehet ja muitten mielistely.

Ai miten on kaunista todella. Eikä tarvi, toi nyt on ihan naurettavaa. Mun serkkutyttö heitti joskus 3-vuotiaan tyttölapsensa läsnäollessa että Mikko menee pukeutumaan tytöks kun on noin pitkät hiukset. Leikillään tietty, mutta miksei lapselle voi sanoa niinkuin asia on järkyttämättä pientä mieltä?

Jotkut miehet tykkää pitää pitkää ja naiset lyhyttä tukkaa, ja jotkut tykkää ajaa sieltäki. Tai että se perus "kerron sitten kun oot vanhempi".

Ei kaikkee tarvi oppia omilta vanhemmilta. Aja kerran posliiniksi, niin et kirjoittele tursakkeista enää näillä palstoilla. Jos moisia perversioita harrastaa, niin suosittelisin pysymään ihan kotosalla neljän seinän sisällä. Tuskinpa jengi ihan terveenä pitää, jos joku posliinipillu ojossa yleisillä aikoilla heiluu. Varsinkin pallikarvansa ajelleet miehet tulisi heittää noissa tilanteissa tyrmään miettimään tekosiaan.

Sehän vasta perverssiä on,et yrittää saada toisen nuolemaan karvaista pillua,tai palleja. Eipä ole tainnu "panomiehellä" juuri vaihtelua olla,on joutunu ilmeisesti itse olemaan pelkästään neljän seinän sisällä. Ei taida kaveri olla kuin unissaan panomies ja ranneongelmia poteva: Eipä ole tainnut panomiehellä olla kuin yksi tussukka, jos sitä yhtäkään.

Jokaisella on vapaus olla karvaton ja naiselle se sopii erittäin hyvin. Juu, tuntuu urpoa harmittavan kun omalla vaimolla rupeaa olemaan Suomen ainoa siistimätön DDR-pehko? Itse en tykkää yskiä karvoja keuhkoista pitkin viikkoa Ja katseet voi kääntää sanomalla " mieheni tykkää nuolla karvatonta pilluani päivittäin" sitten saa gynekologi sääliä itteäsä. Mut oli siellä pari muutakin nuorempaa likkaa ihan poslarina eikä mua muut tuijotellu ku se vanhempi L-nainen.

Jotain pari kuukautta sitten kävin kylpylässä ja siellä oli suihkuosastolla ihan tavallisen näköinen tyttö. Satuin sitten vilkaisemaan vähän alaspäin niin huomasin, ettei ollut ollenkaan karvoja.

Ja tyttö ei varmasti ollut vanhempi kuin 16v. Tosin nykyäänhän nuoret näyttävät jopa vanhemmilta kuin oikeasti ovat, joten mistäpä minä tiedän vaikka olisi ollut nuorempikin. Mutta siis ajattelin vain, että mitähän on miettinyt karvat ajellessaan.

Ja miksi noin nuori? Itse en ikään ajelisi, enkä kehtaisi sellaisenä näyttäytyäkään. Miten yhdet pimpsa karvat voi olla noin iso juttu? Jokainen saa ajella alapäänsä ihan sellaiseksi kuin haluaa, jopa vuotiaskin.

Itse ajattelisin, että nainen joka ajelee karvojaan on siisti ja huoliteltu - välittää siitä miltä näyttää. Itse en ajele kaikkia karvoja pois, mutta aika vähiin ovat menneet kun niitä siistin. Huomaan uimahallissa aina naiset joilla on tuuhea karvoitus, koska se on mielestäni epäsiisti ja kamalan näköinen. Olen jo kauan ajatellut, että mörköpil.. Mietin mitä sellaisen pehkon omistajan mies on siitä mieltä, kiihottuuko moisesta tuherosta vai toivooko, että muija ymmärtäisi sitä ajella.

Siis rohkeasti vaan ajelemaan. Ei kai se sentään kainaloitaankin ollut ajellut? Se se vasta olisi ollut kamalaa! Ihokarvoja nekin vaan on. Aika huvittavalta kuulostaisi myös äidin puuttuminen asiaan. Täytyy kyllä noin normimiehistä penkoa esille äijä, joka on karvaisen pillun perään Iän kanssa ei mitään tekemistä ajeleeko 12w vai 80w pillunsa posliiniksi. Jokaisempa on oma asiansa ajeleeko pillunsa posliiniksi vai eikö eihän siihen kukaan tyttö nuori eikä vanha mene pillunsa posliiniksi ajeluun lupaa äidiltään anelemaan.

Monellako 80w posliipilluksi aikovalla tytöllä on äiti elossa keneltä menisi toimenpide lupaa kysymään. Mäkin tunnen yhden naisen, jolla on luonnollinen karvoitus.

Sillä on mies jonka kanssa heillä on hyvinkin onnellinen ja seksin täyteinen suhde ollut jo noin 7 vuotta. Siinä seksikkyys ja halu perustuu muulle, kun toisen mielistelylle ja muoti-ilmiöille, siinä suhteessa se ihminen on seksikäs. Ei hauku mies karvalakista, ei arvostele möröstä eikä kohtele halventavasti. Ei tarvitse olla kuminukke eikä kumpikaan ole epäsiisti eikä kamalan näköinen. Mutta onnellisia kyllä, ja olleet jo vuosia.

Se on kyllä totta, se kuuluu historiaan, pornon päälle se suhde kannattaa rakentaa. Sen mielestä normaali mies kiihottuu ihan normaalistakin pillusta. Just niin iso juttuhan se tuntuu sullekin olevan, mietit heti, mitä sen MIES ajattelee, miten se nainen ei miestään nyt miellytä. Täällähän yksi sun toinen posliini saarnaa omansa puolesta ja syyttää luonnollisia ties mistä, no, ehkä he eivät itse osaa huolehtia sitten hygieniastaan ja haisevat, mutta täytyykö siitä muitakin syyttää?

Miehet ovat suoraan sanottuna jo kuvottavia, ettei muka tavallinen pillu kelpaa, sänkyyn mennään vaan arvostelemaan ja muokkaamaan toisesta sitä omaa pikku pornoa, hyi helvetti. No, mutta niin iso juttu se tuntuu tällä palstalla olevan.

Minä olen 25v ja jo monta vuotta sheivannut kaikki pois.. En tykkää karvoista missään muualla kun päässä, kulmissa ja ripsissä.. Uimahallissa kauhistuttaa ja säälittää ne kolmi-neli kymppiset naiset jotka lapsineen tulevat uimaan, ja jalkojen välissä mielettömät karvareuhkat, jotka joillain tulee uimapuvun välistäkin! Kyllä siitä päästä pitää minun mielestäni pitää samanlaista huolta kuin yläpäästäkin. Ihan oman itseni takia haluan pitää paikat siistinä ja toki myös aviomieheni takia.

Ja miehenikin siistii paikkansa säännöllisesti, ei aja kokoaan pois, mutta kivekset on paljaat ja karvoitus lyhyt ja siisti, nam: Meikäläinen on 65 v nainen ja täysposliini olen jo ollut pitkään.

Jotkut täyspuskaiset kyllä joskus vilkuilee uimahallissa uteliaana, mutten anna sen häiritä. Tekisi tosin mieli kehottaa heitäkin siistiytymään, mutta eihän sitä tiedä, mikä älämölö siitä voisi nousta. Ne sen tärkeempiä ole kuin että lämmittää ja tämä meidän mainio rotu on keksinyt vaatteet. Etenkin teinit ja vanhukset tuijottavat uimahallissa kaikkia vähänkin poikkeavia. Tämä ei siis koske pelkästään posliineja, vaan jos olet lihava tai laiha, lyhyt tai pitkä, ruma tai kaunis, jos sinulla on lävistyksiä, tatuointeja, arpia ym.

Jos sinulla on siis joku edellä mainituista "poikkeavuuksista" etkä pidä siitä että sinua tuijotetaan, kannattaa pysyä uimahallista kaukana. Luulisi että ihmisillä olisi tarpeeksi älyä olla tuijottamatta toisten alapäitä. Onhan niitä homojakin tietysti, mutta ei niistä tarvitse välittää. Normaalit ihmiset eivät tuijota, saati sitten kommentoi toisten ihmisten ulkonäköä. Ei kenenkään tulisi pelätä uimahalliin menoa ulkonäön takia. Rohkeasti vaan uimahalliin posliinit, niin kohta ei karvatuherot enää kehtaa käydä siellä.

Miksi ihmeessä alatte sanomaan että se olis parempi se karvaton ja että karvalliset kotiin? Juuri kun niin mainostitte että jokainen saa pitää sellasseen tuheron kun haluaa? Tämä karvattomuus on vasta tulossa suomeen ja on tietenkin teille iso juttu, mutta kunnioitusta myös muita kohtaan! Kysyjä alkuperäinen mene rauhassa vaan, jos pelkäät niin kasvata ja mene seuraavalla kerralla ilman karvoja!

Älä ainakaan kokonaan menemättä jätä, oli karvat tai ei, ethän niillä karvoilla ui? Kieltämättä äitini katsoi aikanaan pitkään kun näki paljaan läskipilluni, noo, eipä sanonut mitään ja unohtuikin koko asia sen sileän tien. Katsoi ehkä koska oli erinlainen. Uimahallien suihku, sauna ja pukuhuonetiloissa notkuu järjestään h Näillä hemmoilla ei ole mihinkään kiiree, "venytetään" omaa pesua ja pukemista sekä kyylätään muita.

Siinä ajassa kun nämä eivät saa paitaa päällensä, ehdit itse kuivata ja pukea sekä mulkaista em. Niin, sepä oli suvaitsevaisesti ja kypsästi sanottu, että kyllä sitä ollaan niin suvaitsevaisia, paitsi jos se on erilainen kun sinä: Niin, kun se olikin sun tuomios ja sehän on eri asia.

Vittu että ihmiset todella on lapsellisia ja idiootteja. Ja ei, mä en ole suvaitsevainen enkä kypsä. Mun mielestä karvat on jokaisen ihminen OMA asia, eikä kenenkään, ei miehen eikä naisen tarvitse olla toisen muokattava, eikä seksikkyys eikä seksi ole karvoista kiinni.

Mun mielestä ihminen on kaunis ja seksikäs ihan muista syistä, ja jokainen saa todella käydä hallissa ja tehdä karvoilleen mitä haluaa. Mun mielestä muoti ja trendi joka liitetään seksiin ja ihmisen sukupuolielimiin, intiimialueeseen on kuvottava, koska muoti ja pinnallisuus ei sinne kuulu. Seksi on jotain ihan muuta.

Tai mulle se on. Pinnalliset karvojen tuijottajat, suuntaan ja toiseen, voi mun puolesta nussia toisiaan ja suorittaa siellä sängyssä, jakaa vaikka palkintoja toisilleen sitten. No, tosin sähän sanoit, että normaalit ei kommentoi ja siis, sä et ole normaali.

Okei, nyt mä ymmärrän. On se hyvä, että itselleen saa vahvistusta ainakin mollaamalla toisia. Itse oon sheivannu jo vuotiaasta ekoja kertoja.

Sillon se tosin oli aika kiihottavaa. Nyt kun olen 25 niin eipä tuo paljon hetkauta suuntaan tai toiseen. Ihan samalla suihkukäynnillä ajan aina, kun ajan sääri- ja kainalokarvatkin. Ei kai kukaan nykyään halua miltään karhulta näyttää!! Myös minä olen ajellut itseni posliiniksi 14 vuotiaasta saakka eli viimeiset 12 vuotta.

Kyllä jotkut tuijottaa, varsinkin silloin nuorempana, mutta miehet tykkää. Mua rupes panettamaan, kun noin paljon puhuttu posliineista. Sori vaan mun on mentävä nyt, palataan kohta asiaaaaah Niin, mutta että sunkin pitää kuitenkin repiä itsetuntosi karvattomuuteen haukkumalla karvallisia karhuiksi? Et sitten taidakaan ihan olla sinut asian kanssa, vai onko asia yleisesti tapanasi, että vain sinä olet kaunis ja sinun kauneuskäsityksesi oikea, ja muut ovat "karhuja" joilta kukaan ei halua varmaan enää näyttää?

Kyllä kuule osa ihmisistä haluaa olla ihan luonnollisia, omia itsejään, mutta että kivat sulle, kun jaoit mielipiteesi, saako sua nyt haukkua broileripilluksi, lapsipornoksi ja teeskentelijäksi?

Vai siis puhuitko muuten vaan itsestäsi ja luulet, että kun sä näytät karhulta oletkin aika karvainen tapaus sitten että muutkin näyttää luonnollisina karhuilta? Sulla on niin valtava karvoitus, että käy turkista, niin luulet että muillakin on? Ja melkokarvanen tapaus olet Tytöt saavuttavat sukukypsyyden keskimäärin vuotiaina ja pojat 13,5-vuotiaina.

Häpykarvat ovat merkki sukukypsyydestä, joten suurimmalla osalla vuotiaista tytöistä on jo varsin tuuhea karvoitus, joskin pienemmällä alueella kuin vanhoilla mummoilla. Karvat alkavat kuitenkin kasvaa jo hyvän aikaa ennen sukukypsyyden saavuttamista. Kainalokarvat sen sijaan ilmaantuvat vasta muutamaa vuotta myöhemmin. Sitten ollaan niin haukkumassa muita haiseviksi ja karvoja rumiksi ja vaikka mitä, mutta hävettää mennä uimahalliin???! Kyllä on vitun outo maailma, kun ei voi mitään olla, kun aina on väärin.

En nyt tarkoita sua just yksin, tuli vaan mieleen tästäkin, mutta Joo, kyllä, suurimmalla osalla naisista on ainakin kiitorata edelleen, ja karvoja on, ne kuuluu tavallaan aikuiselle. Kyllä, varmaan joku kattoo, mutta jos sä ittes takia sen teet, niin mitä sitten? Mun mielestä posliini ei sovi kenellekään aikuiselle, mutta olen aina hyväksynyt, että makuja on monia.

Kaikki miehet ei tykkää siitä, jotkut miehet tykkää. Joittenkin mielestä se on muotia, bb-talon tyrkkynaisilla kaikilla on kuulemma posliini ja sen se mullekin mieleen tuo: No, sellasta se on, kaikkia ei voi miellyttää ja se sun on vaan hyväksyttävä.

Miten voi edes miettiä Ketä varten sä oikein elät, karvoja myöten? Ennen tätä poslarimuotia olen aina siistinyt alapääkarvani, ettei kesällä pilkistä uikkareiden reunoista. Samoin kainalokarvani olen ajellut, koska pidän useimmiten toppeja ja muita hihattomia paitoja. Olen vähitellen ajellut karvojani enemissä määrin. Jossain välissä mulla oli kiitis, mutta lopulta ajoin kaikki, enkä tosiaankaan voisi ajatellakkaan enää kasvattavani mitään kunnon pehkoa.

Itse pidän tästä mallistosta ja niin tykkää miehenikin, vaikka ensin vähän vieroksui. Ei tämä ole yhtään sen ihmeellisempää, kuin kainalokarvojen ajokaan. Toisen kautta eihän miehenkään kuulu olla kalju. Vauvat ovat kaljuja useimmiten. Kirjoitit, että aikuisella kuuluu olla karvareuhka alapäässä, niin sitten kuuluis olla kainaloidenkin luomut. Itse olen käynyt gynellä posliinina, eikä siinä ollut mitään ihmeellistä. Jokainen pitäköön karvansa ja hiuksensa aivan niin, kuin itseltä parhaalta tuntuu: Kyllä siellä nykyään paljon muitakin poslareita on sekaan vaan: Minäkin olen joskus ajellut sen jälkeen kun vuosia sitten leikkauksen takia hoitaja leikkasi karvoitusta ja jätti kesken, otti toiselta puolelta vain.

Ajelun voi suorittaa toisiltaan, jolloin sen saa tehtyä paremmin jos malttaa. Näyttäisi yleistyneen ainakin alastonrannoilla seurattuna. MUlla ei ole koskaan kasvanut karvoja kuin vain ohuelti ja nekin vähät vaaleita, heikosti näkyviä.

Ilmainen suomalainen seksi homo seksi videot gay

Mies gay etsii miestä seksiä thaihieronta tampere

Mun mielestä posliini ei sovi kenellekään aikuiselle, sextube julkkisten alastonkuvia gay olen aina hyväksynyt, että makuja on monia. Myös lääkärikäyntien osalta analogian tekeminen miesten parrankasvuun on helppoa. Tänään olen niellyt kahdet spermat itseltäni ja tykkään todella paljon sen mausta. Jokaisella on vapaus olla karvaton ja naiselle se sopii erittäin hyvin. Äiti ei saa tiet'ää suuttuuis jos tietäs. En ollut täysin varma siitä, mitä seksikäs tarkoittaa, mutta ne oudot rintaliivit vastasivat hataraa käsitystäni siitä, mitä sana tarkoitti. Hirmuinen karvatussu ei kiinnosta juurikaan ja naisen jos kenen pitäisi älytä millä miehen pään saa pyörälle ja toisekseen mitä sitten jos joku vanhapiika tai tiukkapipo tuijottaa. Hyväksikäyttäjä "homoseksuaaliseen kypsää kalua kyrvän kuvia" seksuaalisen kiinnostuksen lapsiin tilapäisenä itsekontrollin ja arvostelukyvyn pettämisenä. On se hyvä, että itselleen saa vahvistusta ainakin mollaamalla toisia. Kun traumaattiset muistot on dissosioitu erotettu muista elämänkokemuksista ja tallennettu tavallisen tietoisuuden ulkopuolelle, ne voivat nousta esiin näennäisesti käsittämättöminä oireina kuten fyysisinä vaivoina, tietynlaisen käyttäytymisen toistamisena tai elävästi aistittavina uudelleenelämiskokemuksina. Tekisi tosin mieli kehottaa heitäkin siistiytymään, mutta eihän sitä tiedä, mikä älämölö siitä voisi nousta. Ei se karvojen ajelu varmaan vuotiaana varmaan paljon jaksa kiinnostaa. Miestäsi saattaa kiihottaa se että tekee sitä kun olet siinä hänen lähellään. Toi tinder kovin kiinnostaisi mut varattuna miehenä oon kattonu parhaaks pysyä poissa.