Erotikka homoseksuaaliseen gay chat suomi

   Etusivu Seksuaalinen

Ehkä olen vain vastarannan kiiski enkä halua mitään lokerointia. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin korostetusti homouttaan esille tuovat ihmiset.

Heitä ei ole paljon, mutta on kuin he kerjäisivät jotain hyväksyntää ympäristöltään ja testaavat sitä tunkemalla homoasiaa joka rakoon. Tilastoihin ei kannata luottaa, sillä ei kaikki ihmiset välttämättä edes tiedä omaa seksuaalisuuttaan kieltämisen ja muuttumisen halun lisäksi. Jos nyt yleisesti katsotaan, niin joka kerta kun menet kaupungin keskustaan, olit sitten kuinka pienessä kylässä törmäät vähintään 1 homoseksuaaliin.

Muistan lukeneeni luvulla Tampereen yliopiston opiskelijoiden keskuudessa tehdystä tutkimuksesta, jossa nimettömästi kysyttiin opiskelijoiden seksuaallisesta suuntautumisesta. Kysyttiin oliko harrastanut vuoden aikana seksi a vastakkaisen sukupuolen kanssa ja b oman sukupuolen kanssa.

Ja tutkija päätteli myös, että luku saattoi olla suurempikin , jos huomioi nämät jotka eivät ilmoittaneet kumman kanssa olivat olleet. Miksi hetero olisi sitä salanut. No ensinnäkin täysin heteroja on varmasti enemmistö, sehän on selvä juttu. Jos homous olisi yhtä yleistä, sitä esiintyisi mediassakin yhtä paljon kuin heteroutta. Kuitenkin homoutta ja sen ilmiöitä näkee monissa paoikoissa varsinkin kaupunkikeskuksissa, joten kyseessä on kuitenkin merkittävä vähemmistö.

Näistä suurin osa on kuitenkin heteropainotteisia biseksuaaleja, jotka ajautuvat voimakkaammin kanssakäymiseen vastakkaisen sukupuolen edustajien pariin. Homous saattaakin ilmetä vain fantasiatasolla. Varsinaisia homoseksuaaleja on koko väestöstä varmasti vain pari prosenttia, mutta suurin osa heistä asuu suurissa kaupungeissa, etenkin Helsingissä, mikä vääristää Helsingin väestön seksuaalisuus jakauman. Kiinnostava kysymys on myös, onko tuo prosentti vakio. On kaksi yleistä teoriaa.

Ensimmäinen väittää, että homoja on aina yhtä paljon. Toinen väittää, että homouden todennäköisyys kasvaa, jos on isoveljiä ja siksi perheiden koon pienentyessä homojen määrä laskee. Kumpaa kannatatte ja miksi? Homouden aiheuttaja on hyvin usein surkea lapsuus.

Vaikka pridessä on mukana bissejä ja muutama kannattajahetero, pride-tapahtumat antavat jotan osviittaa. Homoja on Suomessa tuhansia. Qruiser-tunnusten määrä kertoo myös omaa kieltään. Niitä aktiivisia tunnuksia on satoja. Kiinnostavin keino arvioida homopopulaation kokoa on arvioida, monenko homotutun kautta tunnet keskimäärin homoja.

No ensinnäkin monille näyttää olevan nämä seksuaaliset suuntautumiset täysin hukassa, niin haluaisin selventää mitä mikäkin suuntautuminen tarkoittaa. Jos olet kiinnostunut vain vastakkaisesta sukupuolesta sekä seksuaalisessa että romanttisessa mielessä, olet hetero.

Jos olet kiinnostunut molemmista sukupuolista joko toisesta seksuaalisessa ja toisesta romanttisessa mielessä tai sitten molemmista sekä että, olet biseksuaali. Jos olet kiinnostunut VAIN samasta sukupuolesta sekä seksuaalisessa että romanttisessa mielessä, olet homo. Ei tämä ole yhtään sen monimutkaisempaa.

Mutta nyt itse asiaan. Elikkä sitä on hyvin vaikea tutkia miten paljon suomessa on homoja, koska hyvin moni homoista elää kaapissa. Jos se olisi totta että joka viides meistä olisi homo niin tokihan homouteen olisi totuttu jo ajat sitten eikä sana "homo" olisi nuorison yleisin haukkumasana Nyt nuoret näkevät varsin typeräksi sen että miehet vetelevät toisiaan ulostusaukkoon.

Katsokaa esim Brazilian homojen määrää. Tästä voi jo päätellä, että on meitä homoja melkoisesti. Suurin osa on vain kaapissa edelleen monissa maissa, Suomessa mukaan lukien. On enempi kuin uskottekaan Seksuaalista identiteettiä on Suomessa tutkittu satunnaisotoksiin perustuvilla kysely- ja haastattelututkimuksilla ja Osmo Kontula ja Elina Haavio-Mannila: Lukumäärä sisältää sekä homot että lesbot. Suomessa on kolme homoyökerhoa ja viisi homobaaria. Homojen määrä siis romahti neljänneksellä kahdessa vuosikymmenessä.

Onkohan kehitys jatkunut samaa tahtia? Vielä jokunen vuosi eikä meitä ole enää ollenkaan. Olemmeko me kuin Saimaan norppa tai siilit? Sopivia ympäristöjä ei homolle enää ole. Mikähän mahtoi olla tutkimuksen virheotanta? Edelleen, jos otanta on suunniteltu siltä pohjalta, että homous on tasaisesti Suomessa jakautunutta, mitä se onkin sikäli, että homot syntyvät kyllä Suomessa tasaisesti Utsjoelta Helsinkiin, mutta hakeutuvat lopulta suurempiin asutuskeskuksiin, niin syntyy pakostakin mittavirheitä.

Tutkimuksen pitäisi siis painottua alusta saakka suurempiin asutuskeskuksiin, mikä tietysti nostaisi myös prosentteja. Tämähän on homopropagandaa, puhutaan todella pienestä vähemmistöstä. Maksimissaan muutama prosentti, vakaumuksellisia hinttejä kuitenkin on todella vähän. Vastauksia tälläiseen on vaikea saada, sillä jokainen meistä on erilainen niin ulkoisesti kuin sisäisesti. Oli joku sitten homo, bi tai hetero, niin hän on silti ihminen, ainoastaan erilainen ei sen kummempaa. Itse en ainakaan näe mitään yleisesti ottaen erikoista heteroissa, bisseissä tai homoissa, yhtä lailla jokainen elää omaa elämäänsä omalla tavallaan.

Ei seksuaalisuudella ole merkitystä tekeekö ihminen väärin, se on ihminen itse joko tahallaan tai tarkoittamattaan. Mikä taas tekee ihmisestä sairaan ja julman tai hellän ja oikeuden mukaisen ovat heidän tekonsa, eikä ihmistä sovi tuomita siitä millainen hän on, vaan sitä mitä hän tekee.

Esimerkiksi Alfred Nobel keksi dynamiitin helpottaakseen kaivostyöläisten työtä, mutta dynamiitti myöskin osoittautui tehokkaaksi aseeksi, siksi juuri Nobel perustikin Nobelin palkinnon.

Albert Einstein tutki atomeja ja havaitsi, että atomeja voidaan hyödyntää energian tuotannossa ja aseteollisuudessa, hänen teoriansa avulla keksittiin mm. Wilhelm Röntgen löysi röntgen säteilyn ja keksi röntgen valokuvauksen, mutta ei tiennyt Röntgen säteilyn vaarasta jonka takia ei älynnyt suojautua siltä tutkiessaan sitä ja kuoli säteilyn aiheuttamaan syöpään.

Sähkötuolinkin keksi hammaslääkäri Harold P. Brown, jonka Thomas Edison oli palkannut tutkimaan sähköšokkia ja kehittämään sähkötuolia. Thomas Edison keksi mm. Volkswagen oli Hitlerin idea, tarkoitus oli kehittää taloudellinen, halpa ja hyvä automerkki johon jokaisella työtäkäyvällä Saksalaisella olisi varaa.

Kaksoisteoria on Joseph Mengelen "Auschwitchin kuoleman enkelin" teoria, jonka hän kokosi lapsi vangeille tehtyjen ihmiskokeista saaduista tuloksista. Homous on ebin t. Jokainen on vähän ho Biseksuaalien määrää ei tuossa arvioida, ehkä kuuluvat samaan joukkoon. Livenä voi väittää olevansa bisse, jos kaverilla on älytön homofobia. Kyse on puhtaasta turvallisuudesta ja siitä, ettei toisen homofobinen irrationaalinen viha laukea itseen.

Voi myöntää olevansa homo vasta sitten kun on otettu jo etäisyyttä. Tai siten, kun toisella ei ole sellaista järjetöntä vihaa. Kukaan ei myönnä olevansa homo lähitilanteessa edes kysyttäessä jos kyseessä on turvallisuus.

Usko tai älä, ääliöihin on törmätty. Heterot kokemuksen mukaan parhaita jätkiä ja hyviä tyyppejä. Bi-ukkomiehet kammoisimpia, koska pettävät vaimoaan. Mä väitän olevani homo vaikken harrasta homoseksiä enkä ole harrastanut sitä moneen vuoteen. Nämä niin sanotut uskovaiset, jotka tuomitsevat toisia ja laittelevat nettiin paloja Raamatusta, tietenkin se pala mikä passaa parhaiten.

Niin tässä olisi kuulkaa teille iha oma teksti Uskontunnustuksesta: Ja se jos joku mies rakastaa toista miestä, ei ole muiden ongelma tai niiltä mitenkään pois. Vielä näin loppuun sanoisin, että lehdestä luin, että ameriikassa oli joku päättänyt päivänsä, koska oltiin kiusattu ja hän oli apua pyytänyt youtuben kautta.

Haluan tällä muistuttaa, että henkinen väkivalta nimittelyineen ja sanoineen on rikollista ja jopa voisi sanoa että paljon enemmän syntisempää, kuin kahden miehen tai kahden naisen välinen rakkaus. Joten kattokaas vastaisuudesa mitä suustanne päästätte. Lisäksi Paavali opettaa että se on syntiä. Itse katsoisin että kyseessä on ensinnäkin sairaus tai vamma, yleensä kai lapsuudessa syntynyt, jos suhde vanhempiin on esim. Tuo syntiasia on monimutkaisempi; mitä kaikkea siihen liittyi antiikin aikana.

Syntiä yhtä kaikki, mutta ei homo ole sen syntisempi kuin hetero! Katso Vaahtorannan artikkeli http: Itseasiassa raamatussa ei missään kohtaan homoseksuaalista ihmistä tuomita, raamattu tuomitsee homoseksin mutta lähimmäisen rakkautta, välittämistä ja huolenpitoa se taas kannustaa oli se sitten kahden miehen, kahden naisen tai miehen ja naisen välistä.

Raamattu ja uskonto ylipäätänsä ovat erittäin huono argumentti homoseksuaalisuuden sairaudeksi määrittelemiseen. Pakottaminen pitämään vain tietyistä asioista on sairasta ja sille on nimityskin: Ristiretkiinkin lähtevät ritarit uskoivat pääsevänsä taivaaseen koska paavi sanoi "Jos valloitatte muslimi maat, pääsette taivaaseen" vaikka raamattu tuomitsee jyrkästi sodan, tappamisen ja vihan.

Raamatussa Jeesus puhuu ns "avioliittoon kelpaamattomista" Homoseksuaalisuudesta on pitkän aikaa esiintynyt erillaisia väärinkäsityksiä. Yksi niistä on se, että homous on kehityshäiriö, jonka on aikaansaanut esim lapsuusajan seksuaalinen hyväksikäyttö.

En kiistä etteikö sellaistakin tapahtuisi, mutta tosiasiassa se on varsin harvinaista pojilla. Toki kyllä tuollaistakin yhä löytyy, jos kylliksi tarkkaan ja syvälle etsii; http: Yksi toinen virhekäsitys on, että vain homot levittävät aidsia, tämäkään ei tosiasiassa pidä paikkaansa.

Vainot ovat puhtaasti poliittisia. Niiden taustalla on halu etsiä joku helppo syntipukki jota syyttää yhteiskunnan ongelmista, esim aidsista. Oikeasti tällä ei ratkaista yhtään mitään yhteiskunnan ongelmista; http: Nykytiede lähtee tästä faktana.

Kyse on loppupeleissä sekä itsensä että toisten hyväksymisestä. Aihe on vaikea, ja sen hyväksymiseen menee tottakai pitkään. Se ei ole helppoa. Mutta lähtökohtaisesti tiede lähtee nykyään siitä, että ihmiset syntyvät tietynlaisiksi, ihan niinkuin Jeesus sanoi. Tottakai homoseksuaali voi aina "eheytyä" mutta tuolloin hyvin pitkälle puhutaan aivopesusta. Ihmiset tappelevat tosiasiassa paljon muistakin asioista kuin vain seksuaalisesta suuntautumisesta.

Kyllä sodan aihe AINA löytyy, jos sitä kylliksi pitkään etsii! Ihmiskunnassa homoilu on sairaus tai poikkeavuus normaalissa ajatuksenjuoksussa. Eläinkunnassa ei ole homoilua tai homoseksuaalisuutta, tai että jokun uroseläin alkaisi olla kiinnostuneempi esim lauman kookkaimmasta uroksesta uhkeimman naaraan sijaan tms.

Eläinkunnassa kyse on laumakäyttäytymisestä, urosten välisestä jatkuvasta arvoasteikkokisasta, alistamisesta jne. Ehkä Jeesus tuomitsi homoseksuaalisuuden, mutta ei ihmistä, joka joutui poikkeavuutensa takia altavastaajan asemaan. Siinä on vissi ero. Suosittelen kaikille hintteyden puolestapuhujille, että lopetatte noiden tekosyiden viljelyn, kuten "eläimissäkin on homoilua".

Teette itsenne entistäkin ei-toivotummaksi. Myöntäkää sensijaan, että jotain on pielessä kun arskan perse kiinnostaa enemmän kuin lissun pillu. Nuolkaa munaa, älkää toisia pilluja!

Ihmiset miettivät jatkuvasti mikä on oikein ja mikä väärin ja tämä synnyttää ristiriitoja eri tavalla ajattelevien keskuudessa. Ihmiset ovat täynnä kysymyksiä ja tyytyvät vain yhteen totuuteen tiedonjanon sammuttamiseksi. Ja vielä sellainen asia, että Jeesus on vain hahmo, jonka kautta nämä ihmiset yrittävät tuoda esille omat ehdottomat mielipiteensä.

Nyt siis taistellaan siitä, että kuka pääsee laittamaan sanoja Jeesuksen suuhun. Minä olen uskovainen ja tiedän että jeesus rakast aa meitä kaikkia mutta homoilua hän ei hyväksy hän haluaa kaiklle hyvää ja minä rakastan häntä. Tunge se Jeesus sun perseeseen vitun uskovainen kaappihomo tapa ittes. Myös yksi asia mitä homophobit jotka perustelevat sortavat aatteensa kristinuskolla eivät huomaa, on että Raamatussa sanotaan homoutta synniksi.

Tiedätkö mikä muu on synti Raamatun mukaan? Hummerin syöminen ja hiusten leikkaaminen päiden sivuilta. Nykypäivänä kaikki tekevät syntiä, eikä enää Raamattua noudateta sana sanalta. Joten toistan että uppoaisi, homoseksuaalisuus on Jumalanne mukaan synti, ei syy helvettiin joutumiseen.

Tietyt tahot eivät muista, että Jeesus rakasti erityisesti Johannesta, porukan nuorinta miestä. Jeesus ei tuominnut homoseksuaalisuutta. Mistää kohtaa Raamattua ei löydy Jeesuksen lausuamia tuomion sanoja homoseksuaalisuudesta. Tämä pitäisi aina muistaa. Nykypäivän fariseukset ovat Päivi Räsäsiä. Muistatko, mitä mieltä Jeesus oli heistä ja heidän opeistaan? Jeesus ei koskaan kehottanut meitä kääntymään juutalaiseksi.

Me emme ole osana juutalaisten kansan etuoikeutta emmekä velvollisuuksia. Muistatteko vielä, mikä on ainoa ehto, jolla pääsee Taivaaseen? Siksi ei ole mitään väliä oletko homo. Miten Jeesus voi rakastaa kaikkia, jos hän tuomitsee homouden? En itse jaksa uskoa, enkä muista, raamatun missään tuomitsevan homoseksuaalisuutta.

Ehkä jonkin vuosikymmenen käännöksessä se mahdollisesti on, mutta nykyraamatussa tuskin. Koko ajatus sotii kristinuskon perussanomaa vastaan. Toki raamattua saa tulkittua homovastaisesti jos haluaa, kuten mitä tahansa tekstiä voi vääntää omaa perspektiivinsä läpi vastaamaan omaa maailmankatsomustaan. Käsityksesi ei valitettavasti pidä paikkaansa. Ohessa on jakeita, joissa Raamattu tuomitsee homoseksuaalisuuden.

Käännökset eivät ole koskaan muuttaneet sanomaa mihinkään, ainoastaan kielioppia on päivitetty nykyihmiselle paremmin ymmärrettäväksi. Kaikki seuraavat lainaukset ovat uusimmasta vuoden Raamatun suomennoksesta, jota käytetään sellaisenaan jokaisessa kirkossa: Tuo heidät tänne, me haluamme maata heidät!

He ovat itse ansainneet kuolemansa. Se on iljetys Herralle, teidän Jumalallenne. Naiset ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen, 27 ja miehet ovat samoin luopuneet luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan.

Miehet ovat harhautuneet harjoittamaan keskenään säädyttömyyttä ja saavat ansaitsemansa palkan. Noista on pakko vielä kysyä, ovatko nuo Jumalan sanoja, vai apostolien tmv? Jumalan innoitus Raamatussa tarkoittaa, että Raamatun jokainen sana on Jumalan sana: Tätä en ihan allekirjoita. Innoitus voi olla kirjoituksen takana, mutta miten paljon tuossa kirjoittajan oma asenne tai maalimankatsomus heijastuu, on toinen asia.

Osa teksteistä on käsittääkseni kirjoitettu vielä pitkälti Jeesuksen kuoleman jälkeen. En minä ole tullut kumoamaan, vaan toteuttamaan. Näissä jakeissa Jeesus vahvistaa Raamatun tarkkuuden aina pienimpiä yksityiskohtia ja kirjoitusmerkkejä myöten, koska se on totinen Jumalan Sana. Lähde ja lisää tietoa: Kai tiedät ettei vuorisaarnat mitenkään liity homouteen?

Voisin poimia tuhansia raamatun lauseita tänne jotka kieltävät mies-nais panemisen sillä niitäkin löytyy riittävästi raamatusta ihan omilla saate teksteillä mitä tämä Evankeliumi Matteuksen 5 ei ollut sitä: KristusOnTotuus opettele raamattu kunnonlailla jos täällä haluat päteä, meitä pakanoita löytyy paljon jotka todellakin tuntevat raamatun hyvin ja juuri siksi ovatkin pakanoita.

Tulipa useita vuosia luettua kirkkohistoriaa pääaineena jopa gradun tein siitä. Homona päätin hiljattain yrittää miltä seksi tuntuisi naisen kanssa. Kynnys oli korkea, mutta työkaverini suostui. Otin varmuuden vuoksi viagran. Aluksi tuntui kuin kalalta kuivalla maalla. Olin tavallaan hirmu ylpeä itsestäni, että pystyin koko aktiin. Se kohotti itsetuntoani valtavasti, kun nainen halusi minua. Voin ymmärtää tuon aloittajan valintaa. Jos haluaa omia lapsia ja perhe-elämän, oikein muuta vaihtoehtoa ei ole.

Homous on iiiiiiiihanaaaa ja ainoa oikea tapa tomia. Ihmisiä ei olisi ilman anaaliyhdyntää. Vanha ukko panemassa lasta, se pelastaa koko maailman! Eikö ne eläimet ole biseksuaaleja? Jos naarasta panevat ja urosta mitä ne silloin on, ovatko ne todellakin vain uroksia panevia uroksia? En usko että ovat vain homoja. Jeesus ei kuulu tähän mitenkään ja tuskin raamattukaan.

Miksi Jeesuksella oli vain miehiä "opetuslapsinaan" mitä hän heille opetti? Aika hyvin raamattu kertoo Hänen rakkaudestaan opetuslapsiaan kohtaan, heteromies olisi pitänyt naisia "opetuslapsinaan". Vähäksi siinä on jäännyt mies-nais suhdeiten selitykset, ainoastaan puhutaan naisen antamista pojista, olisko insesti ollut raamatun miehillä mielessä poika lapsensa kanssa?

Kun noita lainauksia raamatusta lukee, niin käy aika selväksi, että kyseinen kirja on lainvastainen. Rikoslaissa sanotaan; Joka asettaa yleisön saataville tai muutoin yleisön keskuuteen levittää tai pitää yleisön saatavilla tiedon, mielipiteen tai muun viestin, jossa uhataan, panetellaan tai solvataan jotakin ryhmää seksuaalisen suuntautumisen perusteella, on tuomittava kiihottamisesta kansanryhmää vastaan sakkoon tai vankeuteen enintään kahdeksi vuodeksi.

Miksi tätä kyseistä kirjaa ihmisten sallitaan yhä levittää. Mielestäni tietyt kohdat tulisi määrätä poistettavaksi ja noita kohtia saarnaavat papit viedä oikeuden eteen. Tee poliisille tutkintapyyntö ja katso miten käy. Vastaa alkuperäiseen viestiin Homoseksuaalisuus Tuomitsiko Jeesus homoseksuaalisuuden? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

..

: Erotikka homoseksuaaliseen gay chat suomi

SEKSISEURAA GAY LIVE MAAJUSSILLE MORSIAN JENNI 803
Mies homoseksuaaliseen sex seuraa naisista Ajattelin tänään syödä natsin sinapilla. Ei oikein voi luottaa noihin "virallisiin" tilastoihin. Näytätkö vielä missä kohtaa määrittelin moniavioisuuden vain miesten jutuksi? On kaksi yleistä teoriaa. Miksi eläimillä esiintyy tätä seksuaalisuuden muotoa, jos se ei ole luonnossa esiintyvä yleinen ilmiö?
Erotikka homoseksuaaliseen gay chat suomi 267

Erotikka homoseksuaaliseen gay chat suomi

SHEMAL GAY IHANA KALU

Kaiken lisäksi eri kulttuureissa ajatus "homoudesta" tai "homoseksuaalisuudesta" tulkitaan aivan eri tavoin. Hyvin pieniosa on täysin homoja. Mutta niitä jotka pystyisivät homoseksuaalisiin kontakteihin niiden eri versioissa, on ainakin puolet miehistä.

Minäkään en voisi kuvitella ns. Lukioaikaisista koulukavereista ja luokkalaisista on 'kunnon' homoja seitsemän yhdeksästäkymmenestä rinnakkaisluokkalaisesta. Kunnon homolla siis tarkoitan tyyppejä jotka avoimesti seurustelevat toisen samaa sukupuolta olevan kanssa. Noiden lisäksi on vuosien mittaan 'paljastunut' kymmenkunta kaapissa olevaa.

Ja vielä noiden lisäksi muutama bi-seksuaali, joista yhdellä on nykyjään viisi lasta ja vaimo - hän löysi varmaankin sen oikean ihmisen ja samalla teki valintansa. Tuossa ovat mukana siis ne naiset ja miehet joista tiedän. Itse homona en tiedä kuinka monta kaappi-lepakkoa porukassa on yhteensä, ylläolevat luvut sisältävät ne naispuoliset luokkalaiset jotka löytyi kun laitoin qruiseriin ikähaarukan ja paikkakunnan.

Tosin kyse on lukiolaisista, ehkä sinne valikoituu enemmän homoseksuaaleja. Ehkä tässä vuosien mittaan törmää vielä muutamaan 'uuteen' tapaukseenkin. On se jännää että homot jaksavat inttää valehtelemalla lukumääränsä sata kertaa todellisuitta ja reaalielämän kokemusta suuremmaksi. Siis miten nii valehtelee? Näin yleisesti ottaen enemmän kuin luulet. Tässä yksi esimerkki; http: Kuinka yleistä on homoseksuaalisuus? Noin viisi prosenttia maailman väestöstä on homoja tai lesboja.

Ei kuitenkaan ole yksiseleitteistä määritelmää, kuka on homo ja kuka ei. Suomessa on paljon naisen kanssa avioliitossa eläviä miehiä, jotka hakevat seuraa miehistä. He eivät kuitenkaan koe olevansa homoja, vaan heteroita, joilla on seksiä miesten kanssa. Homoidentiteetin omaksunut mies kokee olevansa homo ja myöntää sen muillekin. Minä olen ikäni tuntenut homoidentiteetin ihan vieraaksi itselleni, vaikka olen aina pitänyt itseäni homona - aina 8.

Ehkä olen vain vastarannan kiiski enkä halua mitään lokerointia. Mikään ei ole ärsyttävämpää kuin korostetusti homouttaan esille tuovat ihmiset. Heitä ei ole paljon, mutta on kuin he kerjäisivät jotain hyväksyntää ympäristöltään ja testaavat sitä tunkemalla homoasiaa joka rakoon.

Tilastoihin ei kannata luottaa, sillä ei kaikki ihmiset välttämättä edes tiedä omaa seksuaalisuuttaan kieltämisen ja muuttumisen halun lisäksi.

Jos nyt yleisesti katsotaan, niin joka kerta kun menet kaupungin keskustaan, olit sitten kuinka pienessä kylässä törmäät vähintään 1 homoseksuaaliin. Muistan lukeneeni luvulla Tampereen yliopiston opiskelijoiden keskuudessa tehdystä tutkimuksesta, jossa nimettömästi kysyttiin opiskelijoiden seksuaallisesta suuntautumisesta. Kysyttiin oliko harrastanut vuoden aikana seksi a vastakkaisen sukupuolen kanssa ja b oman sukupuolen kanssa. Ja tutkija päätteli myös, että luku saattoi olla suurempikin , jos huomioi nämät jotka eivät ilmoittaneet kumman kanssa olivat olleet.

Miksi hetero olisi sitä salanut. No ensinnäkin täysin heteroja on varmasti enemmistö, sehän on selvä juttu. Jos homous olisi yhtä yleistä, sitä esiintyisi mediassakin yhtä paljon kuin heteroutta.

Kuitenkin homoutta ja sen ilmiöitä näkee monissa paoikoissa varsinkin kaupunkikeskuksissa, joten kyseessä on kuitenkin merkittävä vähemmistö. Näistä suurin osa on kuitenkin heteropainotteisia biseksuaaleja, jotka ajautuvat voimakkaammin kanssakäymiseen vastakkaisen sukupuolen edustajien pariin.

Homous saattaakin ilmetä vain fantasiatasolla. Varsinaisia homoseksuaaleja on koko väestöstä varmasti vain pari prosenttia, mutta suurin osa heistä asuu suurissa kaupungeissa, etenkin Helsingissä, mikä vääristää Helsingin väestön seksuaalisuus jakauman.

Kiinnostava kysymys on myös, onko tuo prosentti vakio. On kaksi yleistä teoriaa. Ensimmäinen väittää, että homoja on aina yhtä paljon. Toinen väittää, että homouden todennäköisyys kasvaa, jos on isoveljiä ja siksi perheiden koon pienentyessä homojen määrä laskee. Kumpaa kannatatte ja miksi? Homouden aiheuttaja on hyvin usein surkea lapsuus. Vaikka pridessä on mukana bissejä ja muutama kannattajahetero, pride-tapahtumat antavat jotan osviittaa.

Homoja on Suomessa tuhansia. Qruiser-tunnusten määrä kertoo myös omaa kieltään. Niitä aktiivisia tunnuksia on satoja. Kiinnostavin keino arvioida homopopulaation kokoa on arvioida, monenko homotutun kautta tunnet keskimäärin homoja. No ensinnäkin monille näyttää olevan nämä seksuaaliset suuntautumiset täysin hukassa, niin haluaisin selventää mitä mikäkin suuntautuminen tarkoittaa.

Jos olet kiinnostunut vain vastakkaisesta sukupuolesta sekä seksuaalisessa että romanttisessa mielessä, olet hetero. Jos olet kiinnostunut molemmista sukupuolista joko toisesta seksuaalisessa ja toisesta romanttisessa mielessä tai sitten molemmista sekä että, olet biseksuaali.

Jos olet kiinnostunut VAIN samasta sukupuolesta sekä seksuaalisessa että romanttisessa mielessä, olet homo. Ei tämä ole yhtään sen monimutkaisempaa. Mutta nyt itse asiaan. Elikkä sitä on hyvin vaikea tutkia miten paljon suomessa on homoja, koska hyvin moni homoista elää kaapissa. Jos se olisi totta että joka viides meistä olisi homo niin tokihan homouteen olisi totuttu jo ajat sitten eikä sana "homo" olisi nuorison yleisin haukkumasana Nyt nuoret näkevät varsin typeräksi sen että miehet vetelevät toisiaan ulostusaukkoon.

Katsokaa esim Brazilian homojen määrää. Tästä voi jo päätellä, että on meitä homoja melkoisesti. Suurin osa on vain kaapissa edelleen monissa maissa, Suomessa mukaan lukien.

On enempi kuin uskottekaan Seksuaalista identiteettiä on Suomessa tutkittu satunnaisotoksiin perustuvilla kysely- ja haastattelututkimuksilla ja Osmo Kontula ja Elina Haavio-Mannila: Lukumäärä sisältää sekä homot että lesbot. Suomessa on kolme homoyökerhoa ja viisi homobaaria. Homojen määrä siis romahti neljänneksellä kahdessa vuosikymmenessä. Onkohan kehitys jatkunut samaa tahtia? Vielä jokunen vuosi eikä meitä ole enää ollenkaan. Olemmeko me kuin Saimaan norppa tai siilit? Sopivia ympäristöjä ei homolle enää ole.

Mikähän mahtoi olla tutkimuksen virheotanta? Edelleen, jos otanta on suunniteltu siltä pohjalta, että homous on tasaisesti Suomessa jakautunutta, mitä se onkin sikäli, että homot syntyvät kyllä Suomessa tasaisesti Utsjoelta Helsinkiin, mutta hakeutuvat lopulta suurempiin asutuskeskuksiin, niin syntyy pakostakin mittavirheitä.

Tutkimuksen pitäisi siis painottua alusta saakka suurempiin asutuskeskuksiin, mikä tietysti nostaisi myös prosentteja. Tämähän on homopropagandaa, puhutaan todella pienestä vähemmistöstä. Maksimissaan muutama prosentti, vakaumuksellisia hinttejä kuitenkin on todella vähän. Vastauksia tälläiseen on vaikea saada, sillä jokainen meistä on erilainen niin ulkoisesti kuin sisäisesti.

Oli joku sitten homo, bi tai hetero, niin hän on silti ihminen, ainoastaan erilainen ei sen kummempaa. Ja missähän kohtaa Jeesus tuomitsee homouden, Paavali sen tuomitsi?

Merkit viittaavat pahasti siihen, että Jeesus oli itse homo, joten voit olla aivan levollisin mielin homo. Misssä ja milloin on todistettu että koko Jeesusta on ollut olemassakaan? Mutta niilläkin lajeilla se on poikkeavuus ja saman eläinkunnan muu yhteisö ei hyväksy niitä sairaita yksilöitä laumaansa. Onhan olemassa rabiesta ja hullunlehmän tautiakin, joten miksei eläinkunnastakin voisi löytyä sairaita yksilöitä.

Vaan siellä luonto järjestää ne pois kuten ihmisilläkin oli miljoonia vuosia, kunnes tuli näitä sairaita kuoliaaksiymmärtäjiä jotka eivät välitä ihmiskunnan tulevaisuudesta kunhan vain se oma kaksinaamaisuus saadaan tuotua esille Uskokaa nyt vaan, ettei homous ole mitenkään millään mittarilla mitattuna luonnollista Täytyy olla sairas jos muuta luulee Toki mulle on ihan yksi lysti mitä sairaat yksilöt touhuavat omissa oloissaan, vaan pitääkö sitä vielä mainostaa??!!!!!

Se menee jo yli terveen ymmärryskyvyn. Millonkahan muutkin pedofiilit kuin vain homot aloittavat sen perimmäisen syyn esilletuonnin Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Se on ihan yhdentekevää mitä joku v sitten elänyt silloinen kansankiihottaja ja silmänkääntötemppujen tekijä on tuominnut,ja mitä jättänyt tuomitsematta. Ettekö voi keskittyä elämään tässä ja nyt, yrittäkää pudota sieltä "taivaastanne" ihan tavalliseen todelliseen elämään.

Ihme satuolentoihin uskovia näkyy riittävän tässäkin maassa. Niin ja tuo Wikipediahan on täysin luotettava lähde, siis kaikkia mitä siellä lukee on täysin totta ja kaikki mikä on Wikipedian tekstejä vastaan on täyttä valetta! Ja jos nyt aletaan raamatunoppeja seuraamaan ja katsomaan mikä siellä on iljetys ja mikä ns.

Vaikka säe olisikin kirkon dogmaa, kannattaa miettiä, onko se enää mitenkään relevantti nykymaailman kannalta. Yhteiskunnan edistyminen pudottaa pois pelistä yksi kerrallaan tällaisia ajasta jälkeen jääneitä elementtejä.

Käsittääkseni peräreikä ei synnytä liukuainetta kiihottuessa. Minulla ei liukastu yhtään. Että tökitään sinne minne se on tarkotettu. Kärsitkö siis siitä, että sinulla ei anus kostu, vaikka kuinka kiihotat itseäsi homofobiaan ja heterona roikut homopalstoilla "neuvomassa" oikeaa tökkimistä, vaan se peba on pysyvästi tuollainen hiekkainen?

Raamatussa homoseksuaalisuus julistetaan pervessioksi ja käsketään kivittää homot. Tosin niin siellä sanotaan raiskauksen uhreistakin. Ei ehkä sovi luvun Suomeen tuo kirja. Jeesus puhui "avioliittoon kelpaamattomista" Ei varsinaisesti maininnut homoja nimeltä. Ota sitten tuostakin selvää. Ooookei, minä en malttanu olla osallistumatta tähän keskusteluun.

Raamatussa joku sanoi sitä, toinen tätä ja kolmas ei sanonut mitään. Kinastelu siitä, salliiko uskonto homouden vai ei jatkuu varmasti loputtomiin. Sinäänsä täytyy myöntää, että se on osittain ollut huvittavaa lukea, mut tietenkin siihen kyllästyy ajan mittaan. Minä olen itse uskovainen mies, mutta pidän miehistä. Olen pohtinut pitkään tätä uskonto kysymystä, pahinta mitä voisi tapahtua olisi että joutuisin helvettiin, no sitten minä pidän siellä juhlat, jonne kaikki on tervetulleita.

Sinne tosin taitaa tulla myös ne homojen vihaajatkin, meinaan et c'moon uskonto on rauhaa ja rakkautta varten. Se että ihmiset yleisesti työpaikoilla, netissä ja ties missä laukovat rasistisia juttujaan ja tuomitsevat muut, on minun mielestäni tekopyhää hurskastelua, joka on mielestäni myös syntiä. Uskontoa käytetään niin paljon väärään ja valjastetaan aseeksi toisia ihmisiä kohtaan. Tämmöisellä käytöksellä me ei kyllä olla yhtään eläimiä parempia, ehkä jopa alhaisempiakin.

Nämä niin sanotut uskovaiset, jotka tuomitsevat toisia ja laittelevat nettiin paloja Raamatusta, tietenkin se pala mikä passaa parhaiten. Niin tässä olisi kuulkaa teille iha oma teksti Uskontunnustuksesta: Ja se jos joku mies rakastaa toista miestä, ei ole muiden ongelma tai niiltä mitenkään pois. Vielä näin loppuun sanoisin, että lehdestä luin, että ameriikassa oli joku päättänyt päivänsä, koska oltiin kiusattu ja hän oli apua pyytänyt youtuben kautta. Haluan tällä muistuttaa, että henkinen väkivalta nimittelyineen ja sanoineen on rikollista ja jopa voisi sanoa että paljon enemmän syntisempää, kuin kahden miehen tai kahden naisen välinen rakkaus.

Joten kattokaas vastaisuudesa mitä suustanne päästätte. Lisäksi Paavali opettaa että se on syntiä. Itse katsoisin että kyseessä on ensinnäkin sairaus tai vamma, yleensä kai lapsuudessa syntynyt, jos suhde vanhempiin on esim. Tuo syntiasia on monimutkaisempi; mitä kaikkea siihen liittyi antiikin aikana. Syntiä yhtä kaikki, mutta ei homo ole sen syntisempi kuin hetero! Katso Vaahtorannan artikkeli http: Itseasiassa raamatussa ei missään kohtaan homoseksuaalista ihmistä tuomita, raamattu tuomitsee homoseksin mutta lähimmäisen rakkautta, välittämistä ja huolenpitoa se taas kannustaa oli se sitten kahden miehen, kahden naisen tai miehen ja naisen välistä.

Raamattu ja uskonto ylipäätänsä ovat erittäin huono argumentti homoseksuaalisuuden sairaudeksi määrittelemiseen. Pakottaminen pitämään vain tietyistä asioista on sairasta ja sille on nimityskin: Ristiretkiinkin lähtevät ritarit uskoivat pääsevänsä taivaaseen koska paavi sanoi "Jos valloitatte muslimi maat, pääsette taivaaseen" vaikka raamattu tuomitsee jyrkästi sodan, tappamisen ja vihan.

Raamatussa Jeesus puhuu ns "avioliittoon kelpaamattomista" Homoseksuaalisuudesta on pitkän aikaa esiintynyt erillaisia väärinkäsityksiä. Yksi niistä on se, että homous on kehityshäiriö, jonka on aikaansaanut esim lapsuusajan seksuaalinen hyväksikäyttö. En kiistä etteikö sellaistakin tapahtuisi, mutta tosiasiassa se on varsin harvinaista pojilla.

Toki kyllä tuollaistakin yhä löytyy, jos kylliksi tarkkaan ja syvälle etsii; http: Yksi toinen virhekäsitys on, että vain homot levittävät aidsia, tämäkään ei tosiasiassa pidä paikkaansa. Vainot ovat puhtaasti poliittisia. Niiden taustalla on halu etsiä joku helppo syntipukki jota syyttää yhteiskunnan ongelmista, esim aidsista. Oikeasti tällä ei ratkaista yhtään mitään yhteiskunnan ongelmista; http: Nykytiede lähtee tästä faktana.

Kyse on loppupeleissä sekä itsensä että toisten hyväksymisestä. Aihe on vaikea, ja sen hyväksymiseen menee tottakai pitkään. Se ei ole helppoa. Mutta lähtökohtaisesti tiede lähtee nykyään siitä, että ihmiset syntyvät tietynlaisiksi, ihan niinkuin Jeesus sanoi. Tottakai homoseksuaali voi aina "eheytyä" mutta tuolloin hyvin pitkälle puhutaan aivopesusta. Ihmiset tappelevat tosiasiassa paljon muistakin asioista kuin vain seksuaalisesta suuntautumisesta.

Kyllä sodan aihe AINA löytyy, jos sitä kylliksi pitkään etsii! Ihmiskunnassa homoilu on sairaus tai poikkeavuus normaalissa ajatuksenjuoksussa. Eläinkunnassa ei ole homoilua tai homoseksuaalisuutta, tai että jokun uroseläin alkaisi olla kiinnostuneempi esim lauman kookkaimmasta uroksesta uhkeimman naaraan sijaan tms.

Eläinkunnassa kyse on laumakäyttäytymisestä, urosten välisestä jatkuvasta arvoasteikkokisasta, alistamisesta jne. Ehkä Jeesus tuomitsi homoseksuaalisuuden, mutta ei ihmistä, joka joutui poikkeavuutensa takia altavastaajan asemaan. Siinä on vissi ero. Suosittelen kaikille hintteyden puolestapuhujille, että lopetatte noiden tekosyiden viljelyn, kuten "eläimissäkin on homoilua".

Teette itsenne entistäkin ei-toivotummaksi. Myöntäkää sensijaan, että jotain on pielessä kun arskan perse kiinnostaa enemmän kuin lissun pillu. Nuolkaa munaa, älkää toisia pilluja! Ihmiset miettivät jatkuvasti mikä on oikein ja mikä väärin ja tämä synnyttää ristiriitoja eri tavalla ajattelevien keskuudessa. Ihmiset ovat täynnä kysymyksiä ja tyytyvät vain yhteen totuuteen tiedonjanon sammuttamiseksi.

Ja vielä sellainen asia, että Jeesus on vain hahmo, jonka kautta nämä ihmiset yrittävät tuoda esille omat ehdottomat mielipiteensä. Nyt siis taistellaan siitä, että kuka pääsee laittamaan sanoja Jeesuksen suuhun. Minä olen uskovainen ja tiedän että jeesus rakast aa meitä kaikkia mutta homoilua hän ei hyväksy hän haluaa kaiklle hyvää ja minä rakastan häntä.

Tunge se Jeesus sun perseeseen vitun uskovainen kaappihomo tapa ittes. Myös yksi asia mitä homophobit jotka perustelevat sortavat aatteensa kristinuskolla eivät huomaa, on että Raamatussa sanotaan homoutta synniksi. Tiedätkö mikä muu on synti Raamatun mukaan? Hummerin syöminen ja hiusten leikkaaminen päiden sivuilta. Nykypäivänä kaikki tekevät syntiä, eikä enää Raamattua noudateta sana sanalta. Joten toistan että uppoaisi, homoseksuaalisuus on Jumalanne mukaan synti, ei syy helvettiin joutumiseen.

Tietyt tahot eivät muista, että Jeesus rakasti erityisesti Johannesta, porukan nuorinta miestä. Jeesus ei tuominnut homoseksuaalisuutta. Mistää kohtaa Raamattua ei löydy Jeesuksen lausuamia tuomion sanoja homoseksuaalisuudesta. Tämä pitäisi aina muistaa. Nykypäivän fariseukset ovat Päivi Räsäsiä. Muistatko, mitä mieltä Jeesus oli heistä ja heidän opeistaan? Jeesus ei koskaan kehottanut meitä kääntymään juutalaiseksi.

Me emme ole osana juutalaisten kansan etuoikeutta emmekä velvollisuuksia. Muistatteko vielä, mikä on ainoa ehto, jolla pääsee Taivaaseen? Siksi ei ole mitään väliä oletko homo. Miten Jeesus voi rakastaa kaikkia, jos hän tuomitsee homouden? En itse jaksa uskoa, enkä muista, raamatun missään tuomitsevan homoseksuaalisuutta.

Ehkä jonkin vuosikymmenen käännöksessä se mahdollisesti on, mutta nykyraamatussa tuskin. Koko ajatus sotii kristinuskon perussanomaa vastaan. Toki raamattua saa tulkittua homovastaisesti jos haluaa, kuten mitä tahansa tekstiä voi vääntää omaa perspektiivinsä läpi vastaamaan omaa maailmankatsomustaan. Käsityksesi ei valitettavasti pidä paikkaansa.

Ohessa on jakeita, joissa Raamattu tuomitsee homoseksuaalisuuden. Käännökset eivät ole koskaan muuttaneet sanomaa mihinkään, ainoastaan kielioppia on päivitetty nykyihmiselle paremmin ymmärrettäväksi. Kaikki seuraavat lainaukset ovat uusimmasta vuoden Raamatun suomennoksesta, jota käytetään sellaisenaan jokaisessa kirkossa: Tuo heidät tänne, me haluamme maata heidät!

He ovat itse ansainneet kuolemansa. Se on iljetys Herralle, teidän Jumalallenne. Naiset ovat vaihtaneet luonnollisen sukupuoliyhteyden luonnonvastaiseen, 27 ja miehet ovat samoin luopuneet luonnollisesta yhteydestä naisiin ja heissä on syttynyt himo toisiaan kohtaan.

marraskuu dynamics-group.net gay chat. mitaka. siis tämmösen löysin ja kävinkin. Sex work jyväskylä suomi pornovideot, Seksikauppa tampere suomi oulu chat Järjestäytynyt homoseksuaalinen liike tunnistaa ainakin käsitteen GLBT. 1. syyskuu Hyvin pieniosa on täysin homoja. Mutta niitä jotka pystyisivät homoseksuaalisiin kontakteihin niiden eri versioissa, on ainakin puolet miehistä. Homoseksuaalisuus tarkoittaa sitä, että mies rakastaa miestä tai haluaa nimenomaan . hieronta nuuskan hinta haaparannassa free porn suomi e erotiikka ilmainen . Seksin Adult webcam chat nyrkkipano, Thai hierontaa helsinki bdsm bondage. . Kavat sikisi spermaisia miehiä erotiikka kertomus sex pussy and escort.