Cute asian vlc homo dieetti

   Gay escort puhelinnumero

cute asian vlc homo dieetti

Streaming video is supported in several formats in all popular web browsers. Users of the Windows 7 media center codecs have the ability to choose what is installed and where to install it using the public redistributable.

After installation you can select to remove specific portions without removing the entire package. You can also re-add the removed items at any time. Ilmainen Windows-virheiden tarkistusMiten monta Windows-virhettä tietokoneessasi on? Enää sinun ei tarvitse arvailla Tämä ilmainen järjestelmätarkistus tekee täydellisen diagnoosin ja syvätarkistuksen rekisterin kaikista virheistä ja ristiriidoista.

Ilmainen versio tuotteesta korjaa jopa 15 virheitä. It offers strong support for integration with other languages and tools, comes with extensive standard libraries, and can be learned in a few days.

Many Python programmers report substantial productivity gains and feel the language encourages the development of higher quality, more maintainable code. Python has also been ported to the Java and. Python is distributed under an OSI-approved open source license that makes it free to use, even for commercial products. Image creation uses Microsoft's Volume Shadow Services VSS , allowing you to create safe "hot images" even from drives currently in use.

Images are stored in XML files, allowing you to process them with 3rd party tools. Never again be stuck with a useless backup! Restore images to drives without having to reboot. DriveImage XML is now faster than ever, offering two different compression levels. Find more friends on WhoIsNear?. Check-In on your Mobile phone! Download our iPhone app, or visit WhoIsNear. Niinistölle täystyrmäys "Ei tästä maailmasta" Sauli Niinistön esitys velkakriisin hoitamiseksi saa jäätävän vastaanoton valtiovarainministeriössä.

Presidenttisuosikki, ex-valtiovarainministeri Sauli Niinistö kok on tyystin eksyksissä euroalueen kriisin hoitamista koskevien ajatustensa kanssa. Aivan yksin Niinistö ei sentään mietteineen jää. Perussuomalaisten todennäköinen presidenttiehdokas Timo Soini on Niinistön kanssa yhtä mieltä siitä, että IMF on oikea taho tukemaan Euroopan mätämunia Olkiluodon ydinvoimalan puolalaiset sähköasentajat hakevat oikeusteitse lähes kolmen miljoonan euron edestä saamatta jääneitä palkkojaan, kertoo MTV3: Viime keväänä valittu uusi eduskunta aloittaa tänään syysistuntokautensa Atlantilla kulkeva Katia-hurrikaani on voimistunut jo hurjaksi nelosluokan hirmumyrskyksi viisiportaisella asteikolla Sen tuulet puhaltavat Yhdysvaltain hurrikaanikeskuksen mukaan jopa kilometriä tunnissa, kun se riehuu merellä noin kilometriä Bermudan saarten eteläpuolella Nelosluokan hirmumyrskyä pidetään jo erittäin vaarallisena myrskynä.

Vaikka Katia on kaukana merellä, Yhdysvaltain hurrikaanikeskus pelkää sen nostavan lähipäivinä hengenvaarallisia aaltoja ja virtauksia Yhdysvaltain itärannikolla, Bermudalla, Isoilla Antilleilla sekä Bahaman saarten itärannoilla Putin availee Itämeren kaasuhanoja Venäläinen kaasujätti Gazprom alkaa tänään pumpata kaasua Itämeren pohjalla kulkevaan kaasuputkeen. Pääministeri Vladimir Putin kertoi eilen, että putkistoa aletaan täyttää niin sanotulla teknisellä kaasulla Viipurin lähellä Libyan pääkaupungin Tripolin vesihuolto on saatu osittain kuntoon.

Maanantaina vesijohdot toimivat noin 70 prosentissa kaupungin kiinteistöistä. Tripoli ehti olla ilman johtovettä toista viikkoa. Väliaikaishallituksen joukkojen mukaan Muammar Gaddafin joukot tuhosivat pumppuja ja vesijohtoja vetäytyessään kaupungista. Avustusjärjestöt toimittivat asukkaille pullovettä Paljonko tosta napsuu tilille per kuukausi?

Minulle tulee semmoset egee, siinä on kyllä vissiin vähän jotain asuntotukee lisänä. Hyvin pärjää ja mikäs estää tekemästä vähä töitäkin, eläkkeen lisäksi saa muutaman satskun tienata ilman eläkkeeseen kajoamista!

Kannoin ämpärillisen taas aamusta, punnitsin sen Samalla mietin aamupainon ollessa ehkä kg, että kyllä on kauhee rasite poistunut minusta painon pudottua 21kg kolmessa ja puolessa kuukaudessa! Sen kunniaksi nyt aamiaisexi 7 munan omeletti, jossa eilistä hyvää hernesoppaa; loraus tosta purkista Sweet Chilli Sauce Voittajaksi 12 minuutin mittelössä selviytyi Sonya Thomas, jota kutsutaan kilpasyöntipiireissä Mustaksi leskeksi.

Thomas laittoi tuulensuojaan siipeä, jolla hän vei voiton Joey Chestnutin nenän edestä. Taavi Kassila Ken valveilla ollessaankin on unessa, hän ei tunne elämän alkulähdettä, hänen mielensä on rakentanut näkymättömän seinän sydämen taloon, ja siksi hän kärsii.

Uudet tavarat, uusi työpaikka, uusi ihmissuhde eivät ratkaise ongelmaa, ellei väliseinää poisteta. Hyvät teot ja henkiset harjoitukset ohentavat seinää, kunnes eräänä päivänä: Lääkärit eivät löytäneet toista luotia, mikä oli tunkeutunut vatsan kautta selkälihakseen, vaan ompelivat haavan kiinni, seurauksena tulehdus ja kuolema viikon kuluttua.

That's a power, that's a power that must rule in every land. En ole koskaan nähnyt Jumalaa, rakastan Häntä ja Hän on sydämessäni!! Siksi minä rakastan sinua Ystäväni, jota en ole nähnyt enkä tunne henkilökohtaisesti, mutta rakastan kuitenkin. Olisi mahtavaa nähdä kuva sinusta! Voit käyttää allaolevaa linkkiä lisätäksesi yhden: Aimo Mattila Voi surku sua merjuska, täällä Hattulan Pukarojärwellä aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta Merja Kinnunen Lähetä hieman säteitä tännekkin: Lähetän kauheen latingin napatsakrastani.

Mene makuulle, voi hetken aikaa huipata Nokkonen Urtica dioica eli isonokkonen on polttavalehtinen monivuotinen luonnonkasvi, jonka lehtiä voidaan käyttää ruokana pinaatin tapaan tai polttaa kuten tupakkaa! Nokkosen polttavuus johtuu lehdissä ja varressa kasvavista polttiaiskarvoista, joiden pinta murtuu kosketettaessa, ja sisältä ryöpsähtää polttavaa muurahaishapon kaltaista nestettä. Herkille ihoalueille osuessaan neste voi olla kivuliasta.

Nuoret nokkoset polttavat vain vähän, ja hansikkaiden kanssa poimittaessa kädet eivät vioitu. Polttavuus katoaa kuumennettaessa ja kuivattaessa. Polttiaiskarvat sisältävät muun muassa asetyylikoliinia, histamiinia, serotoniinia, muurahaishappoa, etikkahappoa, sitruunahappoa, foolihappoa, pantoteenihappoa, biotiinia ja koliinia Kansanperinteen mukaan nokkonen auttaa reumatismiin, munuaiskiviin ja astmaan. Ainakin se on diureetti eli lisää virtsan eritystä, ja sisältää rautaa, kalsiumia, C-vitamiinia ja proteiinia!

Nokkosen varren kuiduista tehdään paperia ja kangasta. Nokkoskankaan käytöstä Suomessa on merkkejä myöhäisistä rautakauden hautalöydöistä asti. Nokkosta käytettiin pellavan tapaan kankaankudonnassa, sillä se on sitkeää ja kestävää. Nokkoskankaan käyttö Suomessa loppui lähes kokonaan puuvillan tultua markkinoille. Toivo Rautavaaran mukaan nokkonen on kaikista luonnonvaraisista kasveistamme ruokakasvina tärkein, koska se kasvaa kaikkialla, se on hyvänmakuinen, helppokäyttöinen, siihen ei kyllästy, siinä ei ole sivumakuja, sen ensimmäinen sato on kerättävissä varhain keväällä, jolloin tuoreravinnon sato on niukin ja sen ravinto-arvo on suuri.

Nokkonen on kaikista vihanneskasveista ravintopitoisin ja terveellisin. Nokkonen on kaloriarvoltaan samanarvoinen kuin peruna, kaksi kertaa ravitsevampi kuin porkkana ja lähes kolme kertaa viljeltyä pinaattia parempi. Nokkonen on piipitoisuudeltaan kertainen lehtisalaattiin verrattuna, C-vitamiinipitoisuudeltaan viisinkertainen appelsiiniin verrattuna, rautapitoisuudeltaan seitsenkertainen pinaattiin ja kalsiumpitoisuudeltaan kolminkertainen maitoon verrattuna.

Nokkosta ei tarvitse ryöpätä pinaatin tavoin. Nokkonen kannattaa kerätä aurinkoisella ilmalla vähätyppisestä maasta eli ei kompostin tai vastaavan vierestä. Nokkonen puhdistaa verta, lisää virtsaneritystä eli munuaisten toimintaa , vähentää anemiaa, laskee verenpainetta ja verensokeria, edistää suoliston toimintaa ja pintaverenkiertoa, auttaa yliherkkyysreaktioissa ja poistaa raskasmetalleja.

Minulla oli nokkosta saunan lauteilla kuivamassa, kerätty vain knuppeja. Ehkä haen tänään lajiketta lisää ja saan siitä hyvät savut. Nyt polttelin aromaattista tötsää puutarhakeinussa ja muistelin aikaa, kun kaikki kolme lasta nuotion ympärillä alasti kirmasivat savussa sankassa. Poltin siis eilisen nuotion loppuun ja sen tuhkan varmaankin laitan lannoitteeksi napanarulle ja mitä niitä on muita uudisviljelmiä minulla. En ollut huolissani tulen leviämisestä. Sensijaan vähän pelootti, kun hakkasin vesurilla maastoa ja kipinät vaan lentelivät iskun osuessa kiviin!

Tylsä alkaa olla vesuri, juu- aber- käy paremmin treenistä tylsällä hakkaaminen. Sitäpaitsi otan tänään esille samuraimiekkani ja leikin taas elokuvan Blind Fury sokeaa ninjaa! Katselen heitä uteliaana aitan ylisen ikkunasta siemaillen höperöjuomaa.

Seitsemän facebookin kautta tarkkaan valittua neitsyttä makaa jaloissani raukeina ja onnen puna poskillaan, kun olen kalevaisen kansan heidän kohtunsa kautta uudelleeen siitänyt. Uhvomiehet jollain mittauslaitteella löytävät Lidlin säilykepurkkikätköni risujen alta. Ymmärrän heidän kieltään, joka ei perustu vokaaleihin eikä konsonantteihin.

Olenhan kuunnellut molotustaan radiosta, josta vuosiin ei ole kuuluniut kuin kohinaa. Josta kuitenkin pidemmän päälle alkaa oivaltaa jotain matemaattista rytmiikkaa. Eivät ole kovin älykkäitä humanoideja. Hei pojat, juma äkkiä tänne! Täällä on jotakin hianoo kamaa! Viedään nää kaikki Nibirulle! Lisää vimanoita laskeutuu rantamaille, mutta iso emäalus jollain sädetyksellä imaisee koko kaatopaikan sisuksiinsa.

Alan kyllästyä noihin teletappeihin ja päästän kiimahuudon aitan ylisiltä. Örkit paniikin vallassa pakenevat Tellukselta aber lattian tasolta femalet voihkivat: Aimooh, ei kai taas!

Taas minun on sitten uhrauduttava ja antauduttava noille nymfoille. This is finnish the language we speak: Bulit tänksit kaikille minnaajille.. Siihen lopetti se vosu tökkimisensä Kansainväliset uutislähteet kertovat, että länsimaat ovat aloittaneet syrjäytetyn johtajan Muammar Gaddafin ulkomaille siirtämien rahojen palauttamisen Libyaan. Kapinallishallinnon edustajat tapasivat tällä viikolla Ranskan presidentin Nicolas Sarkozyn, joka vaati malttia ja anteeksiantoa kapinallisilta.

Gaddafin kannattajat ovat viime päivinä paenneet maasta tai vetäytyneet eri puolille Libyaa. Sisällissodan päättyminen ja paluu normaaliin arkeen on ollut Libyassa vaikeaa, sillä maa kärsii valtavasta käteispulasta. Tätä paikkaamaan Britannia ilmoitti vieneensä noin miljoonan euron edestä Libyan dinareita maahan. Dinarit ovat peräisin Gaddafin ulkomaiselta pankkitililtä.

New York Timesin mukaan kapinallishallinto on alkanut korjaamaan sisällissodan tuhoja pääkaupunki Tripolissa. Viikonlopun aikana kaupungin vesijohtoverkosto palautettiin toimintakuntoon ja teiden korjaus aloitettiin keskustassa. Hajallaan olevat Gaddafin kannattajat ovat saaneet kapinallishallinnolta aikaa antautua tämän viikon lauantaihin.

Takarajan on tarkoitus päättää keväällä alkanut sisällissota. Syrjäytettyä Gaddafia ei ole toistaiseksi löydetty. Gaddafille lojaalit taistelijat ovat kertoneet, ettei maan ex-diktaattoria tulla löytämään. Eri lähteiden mukaan Libyan etelänaapuri Niger olisi ottanut vastaan noin Gaddafille lojaalin sotilaan joukon. Aiemmin useat Gaddafin lähipiiriin kuuluneet virkamiehet ja sotilasjohtajat ovat paenneet Nigeriin. En ole voinut talvisin käyttää pitkiä kalsareita vuosikymmeniin ja kerrostalossakin olen ollut 20 vuotta vain pikkuhousut jalassa, mutta villasukissa toki.

En uskalla pudottaa painoa alle sadan kilon, silloinhan varmaan kesälläkin joutuisi käyttämään villavälihousuja? Vettäkin satoi soutaessani Raimo Nisulan mökille. Siinä oli pihalla kauheesti herkkusieniä.

Siltä ne näyttivät ainakin linssien ollessa sumuiset. Keräsin monta kiloa vaaleaoraakkelia ja toinen lajike taisi olla sitä blue zone etanansuippohiippaa. Myymäläautolle kerkesin kuitenkin hyvin ja keräsin isoon jätesäkkiin napanarua. Pari vosua vanhempaa siellä vuotti minua tai myymäläautoa. Heille valehtelin keränneeni vain niitä nokkosia. Siihen on joku luonnonsuojelualue julistettu. Olivat aivan tohkeissaan, kun ylistin heidän kauneuttaan ja suloisuuttaan.

Vallan villiintyivät ja olisivat varmaankin ottaneet minut vastoin tahtoani, mutta onneksi Syrjälä OY: En siitä Syrjälästäkään ole varma, kun aina niin himoiten katselee minun kieltämättä komeaa vartaloani.

Aber; jos hän omistaa sen Hakolahden Kyläkaupan, voisin saada ilmaiset mökkisapuskat, jos vähän likistelin edes tisseistä. Sairaanhoitajan tehtävissä ilman laillista oikeutta työskennellyt nainen tuomittiin sakkoihin Oulun käräjäoikeudessa. Nuori tummaihoinen mies joutui jättämään paikkansa Salon omakotiyhdistyksen talonmiehenä, koska yhdistyksen asiakkaat eivät huolineet häntä töihin Kokoomuksen todennäköinen presidenttiehdokas Niinistö on äimän käkenä kohtaamastaan murskakritiikistä Saksan sisäministerin mukaan maassa on 1 mahdollista ääri-islamilaista terroristia.

Heistä voidaan luokitella kykeneväksi terrori-iskuihin, ministeri Hans-Peter Friedrich sanoi maanantaina Bild-lehden haastattelussa. Noin 20 henkilöä on saanut koulutusta terroristijärjestöihin liitetyillä leireillä.

Maan turvallisuusviranomaiset tarkkailevat näitä henkilöitä Israelin ilmavoimat pommittivat viime yönä epäiltyä asetehdasta Gazassa Maastopalo muutti Texasin tulihelvetiksi Ainakin 5 ihmistä joutui jättämään kotinsa Bastropin piirikunnassa, ja noin hakeutui hätäsuojiin, kun maastopalo eteni vauhdilla alueen halki Useat pietarilaiset hieraisivat silmiään torstai-iltana nähtyään taivaalla pilven, joka näytti erehdyttävästi ydinräjähdyksen sienipilveltä.

Venäjän hätätilaministeriö kuitenkin kiirehti vakuuttamaan, ettei ydinräjähdyksestä ollut mitään merkkiä. Meteorologien mukaan oudonmuotoinen pilvi saattoi muodostua ilmakehän harvinaisten olojen seurauksena alueella, joka oli hiljattain kokenut vuorotellen auringonpaistetta ja sadekuuroja. Skeptikot ihmettelivät, miten sienipilvi näyttää nousevan maasta, vaikka pilvet muodostuvat korkealla ilmassa.

Jotkut uskoivat, että pilvi on luotu keinotekoisesti I hope to hear back from you soon. Visit my web page and consider twice to corresponde me. Tosin Kela korvasi, mutta minä en saanut mitään korvauksia. Eivät enää tee eläinkokeita; ne on kielletty. Psykiatrisilla potilailla perinteisesti on kaikki uudet lääkkeet testattu, nyt ne testataan julkisen terveyshuollon puolella.

Minä en enää suostu testaamaan mitään lääkkeitä, mutta eilen altistin itseni nettipelaamiseen ja ennen kuin huomasinkaan olin hurmoksissa ja vietävissä, otettavissa ja kusetettavissa. Tarkemmin en nyt analysoi, mutta vasta Muka voitin neljä tai viisi bläkänd degger porakonettakin?

Pääasiallinen tavoitteeni oli nousta pelaajien ranking- tilastossa mitaleille. Jouduin luovuttamaan Top listalla sijaluvulla 8.

Tykkää · · 13 tuntia sitten via Yksikätinen Rosvo Aimo on nyt yhteensä pistettä Aimo on saanut 3 tomaatit keskilinjalle, tästä sai pistettä. Aimo on saanut 3 banaanit keskilinjalle, tästä sai pistettä. Aimo on saanut 3 kelloja keskilinjalle, tästä sai pistettä.

Pakko lopettaa, mutta taas on addiktio syntynyt? Pyydän anteeksi kavereilta, jotka ovat lähettäneet sata taikka kaksi pelipyyntöä, enkä ole reagoinut. Aimo on saanut 3 lippu keskilinjalle, tästä sai pistettä. Kirjoita 6 ensimmäistä nimeä kaverilistaltasi.

Henkilö jonka takia pimahdit: Henkilö joka vei sinut mielisairaalaan: Lääkitystä viilataan, nyt päiväannos ml Larkkua, Litoo reilusti ja Diapamii myös. Lisäksi testaamme yhdessä Leiraksen kanssa Karrilla kaikki uudet lääkkeet. Saan toki maksun jokaisesta reseptistä ja kursseja seuraavan kerran Sveitsin Alpeilla. Ilmoitti Nokian uusin ihmepuhelinkompuutteri juuri äsken tekstarina.

Joka kuuluu työsuhde-etuihin ja sen lahjoitti Orionin lääke-edustaja. Tykkää · · 10 tuntia sitten Aimo on saanut 3 7-luku keskilinjalle, tästä sai pistettä. Aimo on saanut 3 bar keskilinjalle, tästä sai pistettä. Antauduin nettipelaamisen kurimukseen Tutkijan asenteella. Niihin jää koukkuun perkele. Minä en ääneen juuri kiroile, mutta lopettaessani hypnoottisen session En ole koskaan himoinnut rahaa,nyt semmoinenkin aivan uusi ja kauhistuttava sielun pyrkimys valtasi minut.

Shoppailuhimoa ei ole koskaan ollut, nyt taisin tilata eurolla sitä ja tätä. Tarkkana pitää olla, kun ei kerennyt lukemaan niitä pieniä pränttejä. Olen ilmeisesti sitoutunut moneen ilmaiseen jäsenyyteen, jotka kaikki maksavat. Harmittaa, että yritin pelaajien Toplistalla nousta kärkeen. Päädyin sijalle kahdeksan ja sehän tällaisen kilpailuvietin omaavalle on masentava sijoitus Olen miettinyt laskenut tuota Haarpin käytön mahdollista tuhovoimaa Syy olisi Haarpin ensin lämmittämästä Ionisfäärikupolista takaisin iskeytyvän seisovan allon, eli stående våg -efektin saama takapotku, joka hajoittaisi jokaisen haarp- keskuksen pääteasteet saman tien!

Maanjäristysten kohonneeseen määrään vaikuttaa mielestäni aina lähtien lähenevien muiden isojen taivaankappaleiden läsnäolo aurinkokuntamme läheisyydessä ja maapallon vetovoima-alueen sisälle tulleiden planeettojen, komeettojen tai muiden painavien kappaleiden vaikuttava vetovoima eli gravitatiot ovat syy maapallon revintään ja maanjäristyksiin, mitkä joka päivä vain ovat lisääntyneet sitä mukaan, kun nämä taivaankappaleet ovat lähentyneet maapalloa Nibirun aurinkokunnan tullessa läpi meidän aurinkokuntamme.

Mieleeni tuli vain se, että kuitenkin gravitaatiovoima on erittäin heikko voima, kun ajatellaan, että pystymme hyppimään ja pomppimaan maankamaralla, mutta toiseksi erittäin voimakas, kun on pystynyt muodostamaan mustia aukkoja avaruuksiin, toisaalta En tiedä mutta kuullostaa vähän hullulta ajatukseltani! No joka tapauksessa takaisin haarppiin ja pääasiassa maanjäristyksiin!

Kun meillä Arton kanssa oli tässä viikkoja sitten 4 tunnin keskustelu puhelimitse ydinvoimaloiden vaarallisuudesta, jolloin minä keksin Arton ja Mölnerin teorioiden perusteella tämän Metaanijään eli metaaniklatraatin lämpenemisteorian; että ydinvoimaloiden neutroonivuot alas maahan olisivat syy juuri useiden jo räjähtäneiden ydinvoimaloiden tuhoutumisille! Ja erikoisesti minä tiesin, että Fukushiman 4 reaktori oli tyhjätty ja reaktoripöntön pohjan korjaus ja vahvistustöiden vuoksi ei siellä ollut mitään sauvoja, joista sanoin Arto Laurille myös, että oli kumma kun tyhjä ydinpönttö räjähti kuin ydinpommi!

Sitten ajattelin, että ei voi olla muuta mahdollista syytä kuin, että Metanijää oli räjähtänyt alla ja räjäytti neljään reaktoriin valtavan reijän läpi koko ydinreaktoripöntön. Pyysin silloin Arto Lauria menemään OLK -alueelle katselemaan, jos hän löytäisi jotain porauspaikkoja tai jälkiä alueelta, kun asuu aivan vieressä! Arto soitti minulle sitten myöhemmin ja kertoi löytäneensä ne porausputket, joita sitten myöhemmin olimme Ulla-Riikka mukana kuvaamassa ja katsastamassa!

Olin ajatellut kaikesta yhdistelmällä, että Metaanijää oli kaikkien ydinvoimien suurin uhka, koska metaanijään lämmetessä vain pari astetta riitti saamaan aikaan kertaisen laajennuksen kosmisella nopeudella kasvavaksi ja täten räjäyttäen yläpuolella olevat ydinlaitokset ilmaan! Minusta olisi hienoa hyvät FB ystävät, että aina näistä alkuperäisistä ideoista ja ajatuksista Ettemme vain varastaisi ja blagioisi toistemme kehittämiä ideoita itselleme ja omisimme niitä omiksimme!

On valitettavaa, että tällaista tapahtuu jatkuvasti täällä FB -sivuilla ja YuoTubissakin! Hienointa minusta on se, että kun täällä yhdessä setvimme ja selvittelemme erilaisa asioita ja saamme erilaisia älynvälähdyksiä vieden asiaa eteenpäin YHDESSÄ kunnioitan toisiamme ja kirjoittaessamme kerromme tulevaisuudessakin idean keksijän nimen ja ajatuksen esilletuojan nimen, ettei meidän tarvitsisi myöhemmin keskusteluissa mainita Menipäs aikaa, kun wanhana peruskoulun opettajana oikoluin tekstin.

Liitän sen korjattuna Angelican ajatuksina blogiini Viihdefoorumille sekä Mystica- blogiin Voimaportaalle. Jatkossa voit ihan hyvin lähettää minulle privana tekstejäsi oikoluettaviksi ennen julkaisua Me synnytettiin vaivalla, ja vaivalla kuolemme kerta. Mut se, mikä siinä on välillä, se olkohon lämpöä, lempeä! Kas, tuiskussa yhteen kun yhtyvi kaks,käy kulkukin helmommaks.

Alus joutui ristiaallokkoon ja keulan yli tuli suuri aalto, mikä rikkoi matkustamon oven, seurauksella että vesi tunkeutui runkoon. Lopulta alus kaatui ja ihmistä hukkui, vain 22 pelastui. Aluksen rakenteita oli korotettu ja reelingin vedenpoistoaukot keulassa oli muutettu umpinaiseksi. Lisäksi kippari oli käskenyt pysäyttää höyrykoneen. Aamiaiseksi pannulla silakkaa pihveinä, pari tomaattia, sardiineja snadi rasia, jälkiuunileipää ja kokomaitoa.

Sitä mössöö on lautasella vielä runsaasti. Nyt kun ei vielä ainakaan sada, tarkoitus on vesurilla lähipäivinä 'siivota' koko mökin lähimaasto. Vedin päivän ensimmäiset hiet jo pintaan. Hiukan taas siivosin piha-aluetta vesurilla oikaisten samalla selkäni.

Siivoan G- mailia, jossa minulla oli liki viestiä. Olen kyllästynyt siihen, ettei niiden lomasta löydä Tärkeitä viestejä. Samalla tsekkaan esimerkiksi, kuka ja koska on liittynyt naamakirjaan kaveriksi ja säästän toki Tärkeimmät privat.

Aika homma putsata niistäkin puolet pois? Käy kohta ohraisesti ja suljettu paikka taas kutsuu. Siis puraisin ylikypsää tomaattia ja siitä ruiskahti näppäimistölle.

Tuli mieleen se Tapion läppäri, jolle Tippuri - Tiina kaatoi vahingossa viiniä ja kone meni tilttiin. No se korjattiin entistä ehommaksi ja minä ostin sen ekan läppärini sitten 50 egellä. Asensin sinne Kompuutteri- lehden rompuilta innoissani sinne sata peliä ja ohjelmaa. Aber noissa luvun alun rompuissa oli saatanasti kaiken maailman vakoilu- ja haittaohjelmia. Kone meni totaalisesti tilttiin, enkä ymmärtänyt sitä formatisoida.

Onneksi läppäri 'unohtui' lukollisessa laukussa johonkin Hämeenlinnalaiseen kapakkaan. Poliisit varmaankin sinne hälytettiin epäillyttävän pommiuhan vuoksi loppuvuodesta Päivä jo pitkällä, äkkiä ne kuluvat.

Päivä 93 mökillä ja eiköhän satasen paukkuessa tapahdu siirtyminen jääkauden sille Yoldia- jälkeiselle tasolle, jolla mökkikin suurinpiirtein sijaitsee? Voiton puolella olen ja arvokkaita viestejä on nyt helpommin löydettävissä. Varmuuden vuoksi kaikki FB- kaveripyynnöt olen vahvistanut ennen niiden poistamista. Spotifai tai mikä se nyt on taustalle soimaan ja päikkäreiden jälkeinen päiväkahvee kiehumaan.

Aika monta 'vanhaa' kaveria nousee kuolleista. Nyt kierros naamakirjassa ja Voimaporras, Mavefoorumi, Viihdefoorumi, kotisivu, bluejoku ja toki Uutiset ja tämän päivän sähköpostiakin on lukematta. Ulkona syysmyrsky, tosin ei sada. Jos muutaman kerran kävisi nettitauolla vesurin kanssa? Matkustajakone syttyi tuleen - koko jääkiekkojoukkue menehtyi Venäjällä 44 ihmisen kerrotaan kuolleen lento-onnettomuudessa Jaroslavlissa Venäläisen Russia Today -uutiskanavan mukaan suurin osa koneen matkustajista oli KHL-liigan Lokomotiv Jaroslav -jääkiekkojoukkueen jäseniä.

Somalialaismerirosvot ovat saaneet vapauttamistaan tanskalaisista noin 2,1 miljoonan euron lunnaat. Kymmenen ihmistä kuoli ja ainakin 40 loukkaantui pommi-iskussa korkeimman oikeuden edessä Intian Delhissä Koe-eläiminä käytetyt simpanssit pääsivät vihdoin päivänvaloon.

Simpansseja oli käytetty lääketieteellisissä kokeissa, joissa niihin oli tartutettu muun muassa hi-virusta ja hepatiittia.

Julmat kokeet päättyivät jo , kun niistä vastuussa ollut lääkealan yhtiö myytiin. Sen jälkeen alkoi kuitenkin pitkä ja vaikea sopeuttamisprosessi, jossa apinoita valmisteltiin kohtaamaan ulkomaailma.

Nykyisin simpanssit asuvat satojen muiden pelastettujen eläinten kanssa maatilalla lähellä Salzburgia Sri Lankan sisällissodan sotarikoksista vaaditaan jälleen puolueetonta kansainvälistä tutkimusta Korkeaa turvallisuusviranomaista vastaan suunnattu kaksoispommi-isku tappoi parikymmentä ihmistä Pakistanissa keskiviikkona Arviolta vähintään vuotias, yli kiloa painava jättiläinen saattaa hyvinkin olla suurin koskaan elävänä pyydystetty krokotiili.

Nyt Bunawanin kylän lähistöltä metsästetään kuitenkin vielä suurempaa petoa Hänen mukaansa kolme al-Qaidan tärkeintä johtajaa, mukaan lukien Osama Bin Laden, ovat kuolleet. Hän kuitenkin varoitti, että Amerikan pysyttävä varuillaan ja jatkettava globaalin terroriverkoston painostamista. Panetta avasi samalla viikon kestävän tapahtumien sarjan. Niissä muistetaan kymmenen vuotta sitten tapahtuneita terrori-iskuja, joissa kuoli yhteensä 2 ihmistä.

Uskomattomat kuvat paljastavat astronauttien jalanjäljet kuussa. Nasa on julkistanut uusia kuvia Apollo-ohjelman laskeutumispaikoista Kuussa. Huikean tarkoissa kuvissa näkyy astronauttien 40 vuotta sitten jättämiä välineitä, heidän ajoneuvojensa jälkiä - ja jopa heidän jalanjälkiään kiertolaisemme pinnalla. Kuvat on otettu Apollo Yhdysvaltojen Apollo-avaruusohjelman puitteissa tehtiin vuosina kuusi miehitettyä avaruuslentoa Kuuhun.

Kuussa kävi 12 astronauttia. Poliisi Sami Pöntinen lisäsi 3 uutta kuvaa albumiin Sekalaisia Aimo Mattila Minulla taitaa olla ulkoisella levyllä tuhansien kuvien joukossa yksi helmi, jonka otti muuan forssalainen poliisi.

Sain Teurolta kyydin 'mustalla maijalla' tänne Pukarojärven mökille Hattulaan ja kyytipalkaksi nostin toisen heistä niskaani ja vähän heiluttelin!

Kutsuisin saunomaan, aber yhteystiedot kadonneet It was already being carted away and destroyed when the investigators got there. Sen tarjonta ei missään nimessä riitä. Nokialle kun siirryn, taidan aloittaa aamuni ihan muilla vieraskielisillä sivuilla! Ahmadinejad Beckons Egypt to the Dark Side Kirjoittaja Mahariski » Tältä videolta päivämäärät ehkä voi nyt jo liittää jokainen allakkaansa ja opetella ulkoa aiemmin julkaistussa viestissäni ilmoitetut tapahtumat liittyen maan magneettisten napojen keikaukseen!

You never know when you need them! Ovat sekaisin taivaan tapahtumista? Arsi Harju mukaan Ruotsi-otteluun.

Harju on vuosien kilpailutauon jälkeen päättänyt omalta osaltaan paikata suomalaisen kuulantyönnön heikkoa nykytilaa ja pukenut uudelleen ylleen 11 vuoden takaisen Sydneyn olympiakisojen vaaleanpunaisen kultamitalihuivinsa.

Harju on mukana tosimielellä. Hän raivasi tiensä maajoukkueseen voittamalla viikko sitten maajoukkuekatsastuksen ja työntää isänmaan puolesta yhdessä kahden nuortensarjalaisen tulevaisuudenlupauksen Henri Pakisjärven ja Tomas Söderlundin kanssa.

Suomi-Ruotsi-maaottelun kansallislaulut ovat ohjelmassa perjantaina 9. Perjantain avauslajissa miesten moukarinheitossa Suomen joukkueen tavoitteena on kolmoisvoitto Daegun MM-kilpailuissa suomalaisista parhaiten menestyneen Olli-Pekka Karjalaisen johdolla. Miesten kuulantyöntö alkaa stadionin Pohjoiskaarteessa perjantai-iltana kello Kunpa näkisi lähetyksen netistä!

Kalakukon naatintaohje "Elä uattele enempöö vua naati ja tietennii maeskuttele Ota asseeks iso veihti ja kohtalaene huarukka. Pane eväs ettees toloku pöyvälle ei sua vapista. Ai kun saisi ahvenkukkoa! Kalakukon naatintaohje"Elä uattele enempöö vua naati ja tietennii maeskuttele Pistä iso veihti kärki eellä kuko selekää ja leikkoo eestaas nykyttämällä kämmene kokkoene aukko kuko selekää. Ota lämpäre kättees, paa voeta piälle ja hujjaata iäntä kohti.

Se olj kuorta särpimeks. Huokase ja raahotu, ota sitte huarukka kättees, kato kuko sissää ja tonkase. Näläkäs lienöö jo iha tolokuto etkä sisällöstä sua vielä selevee - niikö. Usko poes, eessäs on herkkuva. Se on aetoo Partas Hanna-vaenaan reseptillä tehtyä savolaesta perinneruokoo.

Oekeeta ahvenkalloo kylykikylessä toesta killoo ja välissä sitä ihteesä eli ison punasilimäse possun kylykee helekuti hyvvee läskiä, tolokuttoma nuukasti lihhoo. Lyöhä huarukkas syvemmälle hyvvään, ja mittee saet se kaekki on syötävvöö.

Avvoo tuas suus ja laeta lasti mänemää. Ota huarukka poes suustas. Elä aattele ennee enempöö vua naati ja tietennii maeskuttele. Ossootko piättee, kummasta tykkeet enemmä Anna vua huaruka heilua iha reippaasti, ruotoloita ei tarvihe pelätä.

Rööhtäse välillä ja oijo ihtees. Isolla veihtellä suurenna reikee ja vuole kuorta lissee kitusiis. Syö nii paljo että napa ruskaa. Aperitiiviks soppii eriommaesesti kokkeljpiimä. Jäläkiruovaks soppii huiluuruppeema alakovi puolella hööstettynä tönkkösuolatuilla muikuilla, iha vua huikopalaks ikkäeku varalta ettei näläkä pääse yllättämmää.

Ou varovaene, joskus suattaa kalakukko kovaiänisesti huutoo ja potkia vielä poestuessaannii Elä kiireellä immeinen ihtees pilloo, hermos jos männöö, onko siitä illoo? Elä pikajunan vaahtia hössötä aena, vuan päevälläkkii joskus piäs pehkuu paena. Toppuuta joskus tuo tulinen tahti. Kokkeele mittee on tuo ruokalevon mahti! Kohta jo huomoot kuinka oes sommoo, katkasta virta, antoo hermoille lommoo! Floridan yliopistossa tehdyn tutkimuksen mukaan se riippuu siitä, millainen mies- ja naishormonien taso on ollut kohdussa.

Mitä enemmän sikiö on altistunut testosteronille, sitä pidemmäksi nimettömät kasvavat. Tästä syystä miesten nimettömät ovat yleensä pidempiä kuin heidän etusormensa.

Naisella tämä on toisinpäin. Aiemmissa tutkimuksissa nimettömän pituus on liitetty muun muassa sperman siittiömääriin, seksuaaliseen suuntautumiseen ja urheilumenestykseen. Korkea testosteronitaso on liitetty myös vahvempaan seksiviettiin.

Nimettömäni on sen suuruinen, mutta pidempi kuin etusormi. Vuodesta on tavaroita pitänyt takaisin viedä, mutta pelikoneet jäävät nyt tänne.

Ei Mahdu Siljan autoon sitten millään. Koetan nyt valita ne tavarat, joille on aktiivikäyttöä kaupungissa. En ehdi millään lukea sitä, sillä kaverimäärä on kasvanut aika lailla ja on sentään kohteliasta päivittäin käydä kuulumiset tsekkaamassa. Kukaan ei ole enää turvassa. Järkyttävän painostava ja pelottava kauhukirja ilmestyy lokakuussa Aimo Mattila Tulen ensi viikolla mökiltä pois, kun päivää tulee täyteen. Älä missään nimessä lykkää kyseistä kirjaa Omistuskirjoituksella postiluukustani.

Lieventävänä asianhaarana olkoon oven eteen ilmestyvä laatikollinen 'mehujasi' Mainoskin oli jo niin pelottava! Ja tämä keskustelu tosiaan noin käytiin.

Mutta ei tämä metaanijään idea ihan noin yksinkertainen silti ole. Itse kun kävin sen perusteet opiskelemassa mm. Nils- Axel Mörneriltä ja Grabbe Sjöberiltä. Bodan luolastoista kesäkuun alussa Ruotsista. Samoin etta metaani räjähtää kosmisen nopeasti. En tällä millään tavoin halua vähätellä Angelican osuutta, en toki. Mutta tosiaan tiedon polun alkujuuret ovat syheröisemmät vievät Ruotsiin asti tapauksessamme. Olen asiasta Angelican idean pohjalta keskustellut useastikin Mörnerin kanssa.

Ja hän on suorastaan "oudon vaitonainen" jatkokeskusteluissaan. Ja varovaisena vetoaakiin vähäiseen tutkimukseen. No nyt kun kuulimme Ausraliasta, että tämän teorian takia IAE jo tappaa konetuliasein asiasta tietäviä tulee alleviivattua vahvasti oikeassaolummer! Ja teen sen toki taas tähänkin muttailematta. Kyllä yön pimeydessä ääni kiiri kauas täällä järviylängöllä!

Kuikat ja joutsenet saivat tuta Ikurin ihmeen Rakasta viimeiseen hengenvetoon asti, pidä lujaa kiinni ja kerro joka päivä kuinka paljon välität.

Vältä turhia riitoja ja ilkeitä lauseita. Onko tällä porsaalla ihmisen kasvot? Guatemalan syrjäisessä kylässä nimeltä Santa Cruz El Chol leviää kauhu. Kylässä on syntynyt epämuodostunut porsas, jolla paikalliset väittävät olevan ihmisen kasvot. Luultavasti kyseessä on hydrokefalus eli vesipäisyytenä aiemmin tunnettu kehityshäiriö, mutta paikallisten vakaumusta ei horjuteta. Lisää ihmetystä herättää se, että samana iltana kun porsas syntyi, kylän taivaalla nähtiin outoja valoilmiöitä - ja tämähän ei voi olla sattumaa.

Kyläläisten mielestä outo otus syntyi ufojen vierailun seurauksena. Viljelijä, jonka sikalasta otus löytyi, on ihmeissään: Otus pääsi useille guatemalalaisille tv-kanaville. Siitä on levitetty tietenkin myös videon Youtubeen. Meikä manne kävi Pyhän Laurin raunioilla Pyhän Laurin kirkko ja se hylätty, Pyhän Birgitan kirkko?

Mulla on 25 vuotta ollut mielihalu vaeltaa Birgitan polku siellä jossakin Hml - Tre välillä Mitä teit Aimo? Täytyypä scannata muutama kuva. Kasvatin ensi kerran täysparran ja hieno kuva se on, missä mukamas kanteletta soitan Lempo Lemmink'äinen aika velikulta Rauni viehkeä käytätkö meseä?

Poistin pari netistä imuroimaani 'ilmaista' ohjelmaa, jotka poistivat muutaman rekisterivirheen tai jonkun muun ongelman. Ärsytti, kun joku ponnahduspalkki koko ajan kehotti lataamaan maksua vastaan koko ohjelman ja kertoi koneella olevan tosi vakavia ongelmia. Siinä ehkä riittävästi puuhapäivään protskuja? Olen tässä yön hämärässä jatkanut pakkaamista.

Hain juuri puuliiteristä lisää kasseja, kävin samalla paskalla pimeydessä manaillen vessapaperin vähyyttä. Vuorokauden vaihteessa päivitin FB- profiiliani ja vaihdoin kuvakseni siellä kämmenen varjon sijaan kasvokuvani; eiliseltä. Koitin Tohtori Toloselta tilata jotakin, mutta töpeksin taas Visa Electronin kanssa jotenkin.

Edellisyönä kyllä soittivat puhelimella jostain nettikolikkosivustolta, että laita sitä rahaa nyt hyvä mies äkkiä ja paljon: Toinen kortti minulla on tämä S- etukortti, jota en ole käyttänyt kertaakaan. Viime kesänä maksoin sata euroa Pirkanmaan Osuuskaupalle lunastaakseni sen. Kun pääsen Nokialle, käyn asiointipisteessä ja haluan verkkotunnukset salaiselle tililleni, jonne alan kerätä matkarahoja Bosniaan. Visa depit; mitähän sekin tarkoittaa ja ei aavistustakaan, mikä semmoinen S- pankki on?

K-plussakorttia en tajunnut käyttää myymäläautolla ennen kuin näin yhden mummun niin tekevän. Täytyy juma opetella mitä korttia missäkin vilautellaan, tai varmuuden vuoksi joka paikassa kassalla kinuta alennuksia ja lyödä molemmat kortit tiskiin. Jos alkaa neiti urputtaa, kaivan esille ajokortin ad. Ajattelin lähiaikoina ottaa yhteyttä entiseen työnantajaani, jos vaikka tekisin sinne Pitkäniemeen keikkaa. Täytyy ensin selvittää, kuinka paljon saan kuukaudessa ansaita eläkkeen päälle sen suuruuden muuttumatta!

Pari sunnuntaiyötä ehkä olisi sopiva määrä, siis 22 tuntia surffailua netissä potilaiden nukkuessa. Jäisi laatuaikaa valoisalle ajalle. Ehkä Mahariskin Kirpparilla netin kautta voisi jotain myydä? Rahantuloa ei voi estää! Helsingin kaveri olisi kovasti tulossa vinyylejä ostamaan. Hänelle myin sen Apollo- yhtyeen levyn, jota Harri Saksala kyllä koekuunteli, mutta piti liian kalliina.

About vinyyliä hyllyssä, yhteisarvoltaan? Olen valmis myymään kaikki. Yritin joku vuosi takaperin saada yhteyttä Tuurin kyläkauppiaaseen, mutta sain vain soiton sihteeriltään juuri, kun olin paskalla mökin huusissa jumalattomalla ukonilmalla.

Yhteys pätki ja Vesa jäi ilman collectionia, joka on kokonaisuus ja mieluusti luopuisin siitä sellaisenaan, mutta en taviksille. Japanilaiset ovat jo vuosia sitten kehittäneet lasersoittimen, jolla pystyy savikiekkoja kuuntelemaan ja ihmevekotin on älykäs: Näin ainakin mainostettiin näyterompulla, jonka tilasin Japanista.

Hinnat vaan olivat tuolloin vielä hirvittävät! Ehkä kannattaisi selvittää, onko viidessä vuodessa hinta laskenut? Sellainen vehje on haaveena ja taidampa tehdä päinvastoin, ostan vinyylejä kirppareilta?

Kaikki ehjäkantiset kelpaavat, jos japsivehje kerran korjaa levyn rapinat. Kansikuvat ovat taidetta ja jossain vaiheessa kuvaan parasta kantta ja laitan jollekin voorumille gallerian. You find me also by Google search with my nickname Mahariski, but I'm not yet Mahatma, perhaps Massimo? Aimo, can you tell me what it is meant by Mahatma and Massimo? I met someone once who called me Mahatma but I didn't know what they meant by it. The most famous Mahatma was Gandhi!

Mahat means great and ma soul. Massimo sounds to me an Italian word meaning very big. Riski is finnish and means strong. Now with powerful workflow tools helping to automate file management duties like copy, move, delete, save-for-web and more. Fastest RAW viewer ever. Instantaneous display of the next image in line when computer resources allows. Instant industry-standard Adobe XMP compatible rating and tagging.

This is the bit version. The Adobe® AIR, runtime enables you to have your favorite web applications with you all the time. Since applications built for Adobe AIR run on your desktop computer without a web browser, they provide all the convenience of a desktop application.

In short, Adobe AIR means applications that are easier, more powerful, and more fun to use. Be safe on the web: Adobe AIR helps ensure safe installations by requiring digital signatures on each AIR application that identify the application and its creator before you install. Adobe Systems Inc - 3. Adobe Flash Player is the high performance, lightweight, highly expressive client runtime that delivers powerful and consistent user experiences across major operating systems, browsers, mobile phones and devices.

Installed on over million Internet-connected desktops and mobile devices, Flash Player enables organizations and individuals to build and deliver great digital experiences to their end users. Immersive experiences with Flash video, content and applications with full-screen mode. Low-bandwidth, high-quality video with advanced compression technology. High-fidelity text using the advanced text rendering engine. Innovative media compositions with 8-bit video alpha channels. Blend modes, radial gradient, and stroke enhancements.

This download is the standalone installer for Firefox, Opera and other Gecko-based browsers. In contrast to raster bitmap graphics editors such as Photoshop or Gimp, Inkscape stores its graphics in a vector format. Vector graphics is a resolution-independent description of the actual shapes and objects that you see in the image. A rasterization engine uses this information to determine how to plot each line and curve at any resolution or zoom level.

Contrast that to bitmap raster graphics which is always bound to a specific resolution and stores an image as a grid of pixels. Inkscape can import and display bitmap images, too. An imported bitmap becomes yet another object in your vector graphics, and you can do with it everything you can do to other kinds of objects move, transform, clip, etc.

While Inkscape does not have all the features of the leading vector editors, the latest versions provide for a large portion of basic vector graphics editing capabilities. People report successfully using Inkscape in a lot of very different projects web graphics, technical diagrams, icons, creative art, logos, maps. Sitähän on tallella läppärikllä ja ulkoisella levykkeellä tuhansia nettisivullisia Pikkuhiljaa alkaa verannalle kertyä laukkuja 'kaupunkiin muuttotavaraa'.

Aloin miettimään, että jos saisin Yakarin hakemaan minut pakettiautollaan, niin saisin painonnostotangon ja -kiekot mukaan Sarpattiin. Siellä olisi grillin vieressä hyvä nostella koko homo sarpatikus- lajikkeen! Tanko painaa lukkojen kanssa 10kg. Sain sen joululahjaksi , jolloin alkoi pullistelu. Painoja yhteensä 80kg; siis tangon on painettava 8kg. Eli tämän kesän rekoordit pitäisi laskea nyt sitten uudestaan, tai parempi tänään kokeilla maksimit! Lisäkiekkoja on jonkun verran ja ne roudasin 'Vikin' romukasalta Hml Ojoisten nykyisen Palloiluhallin kohdalta.

Hammasrattaat pitäisi punnita uudestaan, mutta joskus olen niitä arvioinut näin: Isoimmat kiekot 2x80kg ovat aikain saatossa jääneet jonnekin, kun ei ole ollut Miestä muuttamassa! Perkeleen Rumbiini, Hämeenlinnan Kisan keihäsmies, kun ei ole palauttanut penkkipunnerrustelineitäni, jotka teki Hämeen Perunan Kantolan tehtaalla muuan kaveri. Niitten korkeus riittäisi jopa kyykkytelineeksikin? Moukariakaan ei ole palauttanut, jonka Hml Tarmo osti minulle Tarmon gr kustantama 'ilmarinta' on tallella, jolla kaverini Hannu Tuomi heitti 'Raviradan' kentällä pitkälle päälle 70m ja kisoissa kävimme joskus Nokialla.

Hannu heitti Hovisen Seppoa vastaan ja minä kuvasin myös Eestin miestä. Toisen kerran minäkin sitten olin heittämässä, kun vastaan asteli tappijalka Jorma Kinnunen. En muista kumpi voitti, siitä on jo aikaa. Kuvia kyllä on ja tapahtuma taltioitu esiaviollisen aikani 'elämänkertaan' kattaen vuodet - Liki sivua wordilla! Se on lähdeteos nyt, josta voin laatia vaikkapa Hämeenlinnan nyt jo lopetetun Parapsykologisen seuran historiikin. Jonka perustajajäsenistä olen ainoa elossa oleva.

Olisi aika kertoa sen ajan selvänäkijöistä, meedioista, uhvomiehistä. Jotka minun oli ilo tavata useimmat. Kännykkä piippasi ja tuli tekstiviesti: Hyvinvoinnin Tavaratalo kiittää tilauksestanne. Ilmoitamme, kun tilaus on toimituksessa. Toivottelee asiakasta palveleva kiimatorttu asiakaspalvelu hyvinvoinnin. Tohtori Tolonen sieltä laittaa Nokian Postiin minulle testattavaksi uusimpia niitä lääkkeenomaisia tuotteitaan. Minähän en vitamiinejani itse maksa, prkl.

Franco Columbu Marjisvideo Näyttökerrat: Tämä on saanut vajaassa vuorokaudessa aika runsaasti katsojia. Mikähän mahtaa olla Mahis- vilmien ranking? Jospa Marjis3 tekee siitäkin jonkun listauksen? Mahariskin sekoilut noin vuonna paremmuusjärjestykseen katsojamäärien perusteella. Nehän yleensä korreloituvat julkaisun tasoon. Herra Rautarunnari voisi kerrankin myös laittaa vaikkapa tähän ketjuun TOP10 videotaan katsotuimmassa järjestyksessä.

Taikka mielummin kaikki videot, eli TOP30? Ne ovat YouTubessa vaikeasti haettavissa, kukaan ei osaa kirjoittaa pohojammaa!. Näin vähäiset vanisi saisivat kerrankin tarpeekseen ja pyytäisivät kuvaamaan jatkossa vain minua Monet ovat olleet kutsuttuja kesän aikana, nyt vain Valitut pääsevät paikalle Minut on liitetty johonkin toiseenkin Kesti- ryhmään.

Kemikaalihavainnot Suomessa - ketju on liiankin aktiivinen, taidan erota siitäkin ryhmästä. Aber aamulla en päässyt sinne, jotain ongelmaa salasanan kanssa. Poliisi on takavarikoinut suuren määrän amfetamiinia ja kokaiinia.

Pelkästään Suomessa on ollut pidätettynä tai vangittuna yli 10 epäiltyä. Helsingin huumepoliisi on paljastanut poikkeuksellisen ammattimaisesti toimineen, kansainvälisesti järjestäytyneen huumeorganisaation. Toiminnan epäillään jatkuneen useita vuosia. Bisneksen arvellaan tuottaneen kokonaisuudessaan jopa miljoonia euroja.

Iltalehden tietojen mukaan pelkästään Suomessa on takavarikkoon saatu useita kiloja amfetamiinia ja kokaiinia. Kotietsinnöissä on myös löytynyt laittomia aseita. Kyseessä on tiettävästi ensimmäinen kerta, kun Suomessa toimivan moottoripyöräjengin epäillään järjestönä olleen mukana näin laajassa huumeiden salakuljetuksessa ja levityksessä sekä keränneen siitä saadun voiton.

Huumeita epäillään salakuljetetun Suomeen etupäässä henkilöautojen rakenteissa tai tätä tarkoitusta varten tehdyissä koteloissa. Autot ajettiin laivaan yleensä pohjois-Saksassa. Salakuljettajien epäillään olleen Helvetin Enkelien värväämiä ulkomaalaisia henkilöitä.

Jengiläiset eivät tiettävästi osallistuneet varsinaiseen salakuljetukseen. Heidän epäillään vastaanottaneen huumeet ja hoitaneen myynnin. Huumeiden alkuperää ei toistaiseksi ole pystytty selvittämään.

Poliisi pääsi Helvetin Enkelien huumevyyhdin jäljille tiettävästi jo pari vuotta sitten. Tutkinnan edetessä alkoi selvitä, että jutun lonkerot ulottuvat paitsi Pohjoismaihin myös keski- ja etelä-Eurooppaan.

Iltalehden tietojen mukaan varsinkin Norja ja Hollanti ovat olleet keskeisessä asemassa. Kiinniotettuna ja vangittuna on IL: Poliisin hallussa oli Suomessakin enimmillään yli kymmenen epäiltyä. Suomen osalta huumevyyhdin tutkinta on loppusuoralla. Rikoskomisario Jari Pynnönen kertoo, että esitutkintapöytäkirjat on tarkoitus lähettää syyttäjälle vielä tämän kuun aikana.

Muissa maissa jatkuvaa esitutkintaa: Pynnönen ei suostu kommentoimaan. Hän ei myöskään halua esittää tarkempaa arviota koko vyyhdin laajuudesta. Leningradin piiritys alkoi 70 vuotta sitten.

Lähes 2,5 vuotta jatkuneen piirityksen aikana kuoli satojatuhansia ihmisiä pääasiassa nälkään. Pahin mitä vois sattuu, se ei enää koskaa kävelis? Julkkisten ja raharikkaiden lisäksi. Heittelen vaan ajatuksia tässä ilmoille Läjä pahempia luusereita siellä vaa katteli mun jarruvaloi. Ja BOrealin kommentissa syytä kys. Ja feikkinä tällä ei ole mitään huumoriarvoa. Kansansuosio on takanani, vale-Keisari.

Mutta mä nyt oonki harjotellu kirjottamalla kaikkee pandaa tänne, et D Se vilkasee kättään ihan helkutin hämmentyneenä: Kuten myös pelkkä Et turha tässä on valittaa. Keisarinne on määrännyt, tämä kuva olkoon plussalla. En mä oo mielestäni mun syntymävuottakaa mihinkää pistän' Pallo on täysin sääntöjen mukaan pelissä, kun molari sen maahan laskee.

Että siitä pelistä tulis jotai. Tosin, ei se estänyt läskejä ja tyttöjen kanssa pelatessa suurinta osaa tytöistä pilaamasta sitä peliä. Ja onhan tämä nyt aika mahtava: D "Kissa kuoli, vois tehä siit helikopterin! D Kyllähän teijätki läskit pakotettii tota pelaa, eiks jääny mitää mielee? Ja sitten hämäs noi jollai tapaa naismaiset jalat.

Ja sitä paitsi, mun yks kaverin tuttu olis kuollu, jos sil ois ollu turvavyö! Et nii, mitäs siihe sanot! No nyt on pandaa huumoria. Typerä mutta söötti idea. Nykyään on Saunalahden nimellä. Ah, ne kaikki menetetyt tunnit ja päivät mitä siellä vietin: Etenki ku se yks lentää siel nii nätis kaares, ilma toista kättä: Muuten olisin sen nimen tiennyt: Harmi että sillä on nykyään porttikielto.

Kuvaus onneksi sivustolla kohdallaan. Jos nyt edes tosissaan meinasit. Se kans villitsee kaikki akat. Ferry runs aground in the Balearic Islands but captain makes sure his passengers are safely evacuated before abandoning ship" No, katsoen mistä nuo numerot liukuvat esiin, niin tuo käy ihan järkeen.

Ynh, toi jenkkien helkutin typerä tapa merkata päivämäärät kk. Monessa kunnassa on onneksi aktiivinen puulaakisarja. Netti on kyllä ihana paikka. Miehillä tämä raja on 24 annosta ja naisilla 16 annosta viikossa" Ilmeisesti suurin osa suomalaisista on munattomia vässyköitä, jotka on heti tippa linssissä, ku söpö eläin kuolee. Niille voivat kaikki nauraa. Ja renkaanpotkijat älköön vaivautuko! Hulvaton kun sanoo sillä Marion äänellä tuon.

Ja mielestäni jokaisella on oikeus ja velvollisuus olla kettumaisia noita kohtaan. Olis varmaa toiminu helvetisti paremmi, ku tommone läpyskä. Itelle ei kyllä tullut mieleen heti huono häviäminen, vaan lähinnä huono huumorintaju kuvan tekijän suunnalta.

Miten mä en nyt oikee nää tossa sitä järkee. D Jos ei lätkä kiinnosta, niin ok, miksi ulista? Turha välittää siitä muitten ruikutuksesta, "laita nyt hei housut jalkaan" tai "herran jumala, täällä liikkuu lapsia, senkin pervo" Ymmärretään kyllä, että teille on koulun ajoilta jäänyt pahat traumat, etenkin liikunnasta, mutta pitääkö teidän vatvoa sitä edelleen? Noh noh, kyllä se kiekkokausi kohta päättyy, niin ei tarvitse teidän kitistä: Miehet vain osaavat poimia sen olennaisen informaation.

Muuten tosta pallosta ja vedestä tuli sähköisku mihin vois kuolla. Voi helkutin joen suulainen metsä-kauris. Katoin että on kyllä paljon pandaa näil sivuil, mutta en ollut muistanu pistää Adblockkia päälle.

Ymmärrän kyllä jos tuon tajuaa väärin. Ei kysyntää, ei markkinoita. Tuohon "suomalainen on lammas, ite oon ainoo fiksu"-juttuun en puutu, koska se on niin totaalisen typerä.

Tehän voitte vaikka kaataa mun palvelimet, oikeuden nimissä. No, mites nää ei taho kiinnittyy Tosin, vappuna ajankohtane tatuointi. No kuulostaa kyllä erittäin hölmöltä idealta.

D "This was the car that broke Pontiac. Vähän ku siinä ryssien videossa se bussi. Tuo pandakottero on mahdollisesti vieläkin rasittavampi! No on kyllä ahdasmielistä. Toi on tietty hyvä muunnelma tuosta "jos haukut, oot ite"-jutusta, mutta faktaa ihmees kehii.

Tästä on ne kirvesmurhat tehty. Joku nörttien uus villitys? Kyllä mä keksisin vielä typerämpääki pandaa, mutta ei tuu nyt heti mieleen. Kohta samaa sanotaan N Maksua ei saa ottaa sukupuolen, vaan tehdyn työn perusteella. Ja joo, OJ oli kans syytön. Perus fasistine poliisivaltio Suomi, -1 Ei näitä oo kuin jokaisen intin käyneen facebook-albumissa. Vastaavia saa lukea iltapäivälehdistä jatkuvasti.

Mut aika kelpo naaras. Ihme reittiä nuo helsinkiläiset ajavat kotiin Että ne on turhia. Samalla mun rakentava palaute lähti: Unohtuiko mitä varten teillä on tuo bullshit-osio?

Tuo mullistava uutuus, joka muuttaa täysin sen, miten me luurejamme käytämme. Onhan tuo nyt täysin epälooginen ja jopa typerä. Kamoon, kyllä sen nyt voi tunnustaa, vaikka ei TO-järjestöistä pitäisikään. Paetkaa oravanpyörästä ja hypätkää pois Babylonista! Ja Benny, musta tuntuu että Joulukka jo itse sanoi tuon, mutta elegantimmin. Miettikää nyt, että joku teijän munia räpläis ja päättäiski sitten olla ostamatta.

Ellei halua toimia eräänlaisena beta-testaajana. Teijä perhees varmaa maksetaa veroiki, vitu köyhät. Ja huomatkaa ammattimainen kiinnitys. Mutta toki lain mukaan kaikki on kaupan maksamiseen asti. Tääl on nyt täysin samat kommentit monee kertaa! Enemmän tai vähemmän kaksmieliseltä. Kuten nää alienit, sit esin tuhoutuneen avaruusaluksen sisäänkäynti jne jne. Tiedän, koska oon fiksu.

Nami nam Mutta tosta saadaan hieno kaatuva oksennustorni. Ettei tarvis noin alkeellisesti hoitaa. Jos tosiaan kerta tekniikkaa rakastaa Piti tänkin sit koluta hylättyjen kautta.

Who gives a shit? Vaikka ei olisi haitannut saada ilmaista krääsää. Ei mitään mahkuja, apurahat on kommunismia. Jersey Shoresta saa puklut niskaa. Mutta ei toi nyt vielä kovin järkyttävää oo, ja ohan toi vastaus hyvä sitten kun valkeni, kenestä puhutaan.

Mutta Comic Sans, miksi, oi miksi! Pöllöni on vessaharja Jumalauta, millasta pandaa päästetään läpi. Ei niist tykkää ku henkisesti sairaat äpärät. Minä vain luin kommentteja Lupaa ettet koskaan poistu keskuudestamme. Menee alas taistelematta, on hyvää ja pääsee humalaan. Tääl on vaa yks fag, ja se satut olemaan sinä. Niitä näkee nykyään surullisen harvoin. Näitä kissakuvia on törkeän paljon ja useat niistä pelkkiä "jee, söpöö"-kuvia.

Takahikiällä ne on näitä kitisijöitä, jotka valittaa etelän mediesta ja muusta pandasta. Joku vois tiivistää tän kuvan kommentteihin. Vai riittääkö toi "facepalm"? Tällä paletilla jokainen tekee täysin mielikuvituksettomia kuvia omasta tilanteestaan, jonka ne kuvittelee olevan jotenkin muita kiinnostava.

Haluuko noi sen Pulitzerin vai haluuko noi olla elossa, häh! Ja on kohtuu tuhti kurkku, siin jää toiseks yks jos toinenki mies. Voin kyl olla vääräski, en jaksa tarkistaa. Olipas taas aivan helkutin hyödyllinen sensuroitu. Vetäkää tumppuun nyt ihan oikeasti. Mutta jos on kyse tyhmästä BF-pelaajasta, niin annetaan väärä termi anteeksi. Kai mä olen otettu saamastani kunniasta.

Onhan se selvästi paras vaihtoehto. Ellei nyt yht'äkkiä kehitetä toimivaa vetyvoimaa. Meh, -1 Joku ehti päteä jo ennen sinua, idiootti: Intte sarcasmo Tai jotain yhtä fiksua. Mut aika perus aamu, itekki laitan rullii ton verta päähä.

Kun en noita nimimerkkejä ole painanut mieleeni. Mutta vähän on kyllä vanha kuva. Ja olen myös samaa mieltä. Toivottavasti vedät herneen nenään joka kerta, kun vitsaillaan vammautumisesta. Ja tietysti, kaikesta siitä ylöspäin. Ethän suinkaan ole tämän asian suhteen valikoiva? D vitsit on sitte varmaa täysin pannassa, eiku Nimittäin tunnut harrastavan sitä: Aika ässä kohtaus, naurattaa pelkkä ajattelu: Ja mitäs sinä sitten teet, et ainakaan kommentoi kuvaa, se on selvä.

D Ainoa, mitä tässä käy kateeksi, on tuuhea parrake. En kai mä nyt unohtanu mitää Sussa ainaki on jotai särmää, toisin ku täs geneerises jätkäs? Mites nyt tähän oikein suhtautuisi Pitää vain ottaa huomioon katselukulma? Tota kun tarpeeksi toistelee, sitä alkaa jo itsekin uskoa. D Mutta joo, olin tuon artikkelin aiemmin lukenut ja nyt en älynnyt muutosten varalta tarkastaa.

Tuossa on kyllä jännä muutos tapahtunut: D Mutta kuvasta plussaa, ennen kommentteja en edes huomannut, että tuossa on joku hemmo puvussa, vaan luulin joksikin semmoseks leikkikentän jutuks. D "Döö, ei voi toimii, ku siin giigalis pitää olla silmu, et näkee, döö". Viittaat ilmeisesti siihen, että se kuluttaa paljon bensaa?

Kyllä silläkin oli viiksilät. Miksi olet minut näin hyljännyt, oi Jumalani! D Oven avaaja vaan on että "joo ei". Puolustetaa me naisia syrjinnältä, ku ei ne ite osaa. Miksi näille annetaan sitä kallisarvoista huomiota?!? Kelaa nyt, siin on sanoi ja jotai kirjaimii, lol! D Ja ei tästä kannata mitään kisaa Suomen ja muiden maiden välille kannata tehdä: Ettei olis ihan, köh köh No, onneksi mä häpeän Popinkin puolesta.

Ja tää sällihän ihan selkeesti palelee, raukka parka. Siis, tämän edellistä uhria harmitti, kun Dan lähti myös muille apajille? Lähinnä huonot häviäjät ovat tuota nytkin käyttäneet, "Suomalaiset on tyhmä junttikansa, äänestivät väärin, senki homofoobiset lampaat!

Onneksi TE ylimieliset typerykset olette jne. Tuo ylimielisyys mikä sinusta pursuu ulos, on jotain todella typerää ja oksettavaa, mutta onneksi ylimieliset typerykset ovat jopa Haaviston kannattajien joukossa vähemmistössä. Bitches love funny hats. Suurilla silmillä varustettuja pupujussikoita kehiin.

Hei, välähtiks nää valot äske? Kuulostaa joltain häröltä nimitykseltä peeenikselle. Saattaa, tää unta olla, saattaa Mulla on pöydäsuojan Prismast ostettu kartta, jossa Espoo on Suomen pääkaupunki ja sijaitsee keskellä Suomenlahtea. Ja Jugoslaviaan kuuluu Ranska. Kesti hetki tajuu, et tuol taustal on lunta. Ketää kiinnosta tää kisa kuitenkaa.

Ei noi tekoveren tahrimat tissitkään oikein houkuta. Mutta lähinnä poimin noita juttuja, mitä ihmiset kommentoivat minulle. Kyllä nyt minua raukkaa lyödään! Naisten työt on käsitteenä seksistinen. Mutta kyllä miehen pitää auton renkaat vaihtaa, tai on ihan hiiri.

Ja tietenkin, landella saadaan edes joku syy tuntea ylemmyyttä helsinkiläisiin, olisi se sitten miten kaukaa haettu tahansa. Hei, ethä sä nyt vaa juksaa vanhaa ystävääsi?

Tosin, ymmärrän niitäkin, joita naurattaa taso "hee, eläimet harrastaa seksiä". Olen nimittäin työskennellyt eskarissa. God dang it, Bobby.

Ja odotettavissa läskeiltä, koululiikunnassa huonosti menestyneiltä sankareilta kommentteja, mallia: D Tosin pelkäisin nukkuessä tuolta putoavani. Kaikki mun rahani on oleva sinun Ja monestihan tuo sisäpuoli menee ensin kiinni, niin autokaistalta voi vielä ostaa. Papukaijamerkki siitä, että toi heebo kusee verta ton jälkee.

Ja MD on kyllä paras konsoli. Olen aivan varma, että Haaviston imago kärsii teistä omien pierujan haistelijoista. Joten korjaan Darialsin miinuksen. Ja ensin lukea kirja. Monet niistä hirveitä harakoita. D Toivois kyllä puolin ja toisin vähä hauskempaa propagandaa. Mutta itse en ole kierrätyksen ystävä, joten -1 Inhoan noita pistäviä munapäitä. Tässäpä kiteytyy ainoa syy, miksi kukaan jaksaa katsoa naisten tennistä.

Mutta tarkoitin tuota oman Facebook-sivuston mainostusta. Tuskin maksavat itselleen siitä rahaa? Ja eikö noi oo aika teräviä? Tässä nettikoneella kuitenkin Joli OS.

Ja "linuxilla pitää kirjottaa komentoriville jos haluaa irrottaa USB: Ei ollut eduskunnassakaan kaikkialla kovin ajan tasalla vehkeet Ja joo, Niinistö on rikas köyhien kyykyttäjä ja Haavisto iljettävä homostelija. Näinhän se menee, joo. Kyllä siellä rehellisesti sanoen on kaksi melko hyvää ehdokasta. Fiksua on leimata vastapuoli välittömästi ja perusteettomasti. Vihreät siis siirtyvät samaan typeryyteen, kuin perussuomalaiset. D Kunnon "hurr durr".

D Mutta joo, ihan tyylikäs töherrys. Haluaisin tutustua tohon lähemmin. Mut joo, adminit on hanurista. Eli homot ja läskit on tabuja?

Älä nyt viitsi, eihän täällä pysty edes hengittämään, kaikkien noiden aivopierujen jälkeen. Näin oon Miami Vicesta ymmärtäny. Ja admin on taas jälleen täysin perseestä. Tosta lausunnosta poistaisin vain sanat "nyky" ja "valtavirran". Tosta ei edes toivo muistavansa mitään: Tosin, mitään ohutta mallia ei oman turvallisuuden vuoksi uskaltaisi ostaa.

Nekke hämmästy suunnattomasti ja lähti kikeen. Mutta liika on liikaa, ja tilannetajua pitää olla. Tosin, täällähän naisen pitää näyttää pojalta, että ihmiset kiinnostuvat. Voisin katsoa kaikki elokuvat läpi, ihan varmuuden vuoksi. Ja jotain never give uppeja lukee.

Täälläkin näitä "toi runkkaa ihan väärällä tekniikalla"-terskaotsia? Mäkkärin ranskiloissa on jotain hyvin mätää Tanskanmaalla. Ja sitten lopuksi vielä tuo typeryys, niin kyllä tämä miinukseksi menee. On tosiaan aika hyvä aasi. Käyny kans siellä saarella missä se kuvattiin. On muuten kohtuullisen hajottava kuva: Mutta täällä ollaan rehellisen typeriä ja sensuroidaan vain naisia.

Sitten vetäisin vaan wololoota ympäri kylää. Se vie hauskuuden kokonaan. Reaktioni oli lähinnä laimea "meh". Yleensä toi jutku ei anna tuotetta vaikka lykkii rahat sisään. Ois nyt vielä laittanu, että " 2. Hyvät ihmiset, miksi te silvotte rakkaimpanne? Mikä on aika paljon sanottu tyypeiltä, jotka tulee kouluun mutsiin kyydillä tai kaverin skootterin kyydissä On kyl notkee neggeri.

Siis, baari jossa saa pelata videopelejä? Oletan, että se oli vitsi. Onko tää sitä "ylempää" huumoria? Ihan kiva, mutta kierrätys ei oo mun juttu -1 Mutta joo, tapahtuu lähes säännöllisesti.

Meinaan, hauskat mainokset jää mieleen ja jotkut hölmöt vielä levittävät niitä mainoksia kuvasaiteille jne. Eikä ole edes perjantai! Voi ei, taas yksi "ootte oravanpyöräs, orjat! Itse osaan vaihtaa renkaat, mutta muuten olen aika käsi. Voi hitsi kun naurattaa niin, että paikat lähtee hampaista! Pyydä äidiltä jotain pientä palkinnoksi! Mutta kaiken maailman urheilu ja liikun tuo kuvatonilaisille ikäviä muistoja koulusta.

Ei hätää, kyllä se siitä. D Toivottavasti joku kuoli! Pitäis ripustaa kiveksistä lyhtypylvääseen ne pellet, jotka tätä "taidetta" harrastaa. Varsinkin kun mun riepu on kadoksissa: Onko siis joidenkin tarkoitus pysyä vesiselvänä, ja siksi ne shotit on niin pakkopullaa? Kyllästyny tuulipukuihin ja toppaburkhiin. Kun saa osuman vihollisen laivaan, saa juoda vastapuolen shotin. Mitä järkeä tuossa pelissa muuten olisi? Enkä nyt meinaa että se ois suomalainen Ihmisissä ei oo enää sitä samaa löytöretkeilyn ja uuden kartottamisen henkeä ku ennen Olen myös vähän skeptinen hyvän dubstepin suhteen.

Joku homo Mutta kuvahan on selkää eläinriekkäystä! Toivottavasti elokuva tekee saman hauskemmin. Tai vielä pahempi, ei tuu yhtään, kun "mä arvelin et kaikki muut ostaa semmose kuitenki. Ite tosin en äänestäny, ku iha turhaa semmone Odotettavissa PS-keskustelu, "puolue x kusettaa", "poliitikko x kusettaa" ja kaikki muut asiantuntevan politiikkakeskustelun ikivihreät helmet.

Tosin, ite oon aina ihmetelly sitä, että mitä sillä märällä pyyhkeellä teekee, jos yrittää kuivatella. Kai se on johonkin muuhun sitten: Voi perse tää sivusto on hanneksesta. Miten pää passka pääsee läpi? Ja toiset vaan pleikkaripöksyi kattelee, lol fags: Tässäkin ainoa hauskuus oli tuo Kim Jong- il, mutta sekin vain kierrätetty vitsi.

Vaalimaa Drift Jätkä ei Mustangi logoo tunnista: Vois ajottaa oman Pietarin matkan tuon tapahtuman tienoille. Ja Angry Birds ketuttaa, ku se ei oo enää UG: Äitin ja iskän luona! Melkein yhtä vetistä kuin tavallinen Sol, mutta La Solissa on sentää se pikantti jälkimaku. Ikin ei oo mukava istua.

Propsit siitä, että jonkun mielikuvitus on yltäny noin pitkälle. Tosin, tuo kuvahan on tehty niille, jotka eivät mitää ymmärrä: Kyllästymisee asti nähny näitä.

Vaikkakin tässä vaikuttais kovasti miniversiolta. Ja vielä pitänyt painaa lehteenkin, kunnon epäonnistuminen. Norsumetsälle lapion ja bensan kanssa. Ja kahen päivän krapula. Ja joo, eipä tuo Moonlight kovin toimiva ole. Tosin nopat ei oo tuulilasis. Oon ehkä vaan wannabe-amis. AdBlock Plus Synnytys on jotain niin luonnotonta. No hei, vintillä on tilaa! Varsinki, ku BF3 graffat tosi surkeet. No, siinähän sanottiin että "saattaa" sisältää awesomea.

Täällä on talvella pimeetä ulkonakin. Ja ääliöt lukevat niitä lehtiä vailla mitään kritiikkiä. Kommentoijia vaan masentaa lähestyvä viikonloppu, sosiaalisine pettymyksineen. Ovat tainneet muuttaa ohjeita jossain vaiheessa: Sitä paitsi, mehän vietiin sinne sivistys ja miten ne raakalaiset meitä kiittää!

Uhrattiin parhaat eurooppalaiset miehet niiden pirulaisten sivistämiseks. Ja sanokaa nyt, että sniggers on täällä sensuroitu sana? Kuvasta näkee selkeästi, että jarruttaessa "lattia" liikkuu.

Näihin ripulilehtiin vois tartuttaa isorokon, niin saatais aikaseks uus renesanssi. Ja turha sitä rikosten maksimia on nostaa, se on aivan kohillaan. Minimiä sen sijaan voisi nostaa, tai tuomarien ohjeistusta muuttaa. Mutta toisaalta, ammattilaisten mukaan tuomiot ovat niin lyhyitä, että pedofilien hoito-ohjelmaa ei ehditä toteuttaa. Lähes aina täyttä pandaa. On kyllä miinuksensa ansainnut. Meille kun nimen omaan painotettiin, että Länkkäri mm. Ei siis sanomalehtiä yms. Tyyppi joka jakaa tota pandaa.

D war was beginning. Ettet sentään ole tuo tyyppi? Ja nuo kengät kyllä on aika järkyttävät: Ite poltan vaa 4: Grandiosat sun muut skeidat jää kepeesti jälkeen Litukan pizzoista. Mihin ne loput menevät opiskelemaan, media-assariksiko? Koska media-assareita ei tod.

Tosin noissa bitcheissä on se oma särmänsä, joka viehättää. Kenellä täällä sitten sellainen onkaan Pitäisikö sinun googlata ihan tuo apuraha ja selvittää, mitkä tahot sitä myöntävät ja kenelle sitä apurahaa myönnetään. Koska muusikoille kyllä on omat apurahansa. No siltä tuo kyllä kovasti kuulostikin.

Ja natsithan olivat tunnettuja taiteen ystäviä, älä nyt heitä raukkoja enää tähän sotke: Jos ei ymmärrä, mitä hyötyä on kotimaisen taiteen tukemisesta, on turha jatkaa. Ainoa mitä voin toivoa, on että järki tulee päähän jossain vaiheessa ja tuo lapsellinen "meidän verorahat, ärrin murrin" jää taakse.

Eli maatalous ei voi kuolla, koska saatamme joskus tarvita sitä, mutta kotimainen kulttuuri voi kuolla, koska ulkomailta saa ihan tarpeeksi? Arvosi määräytyy sen mukaan, mitä pystyt veroeuroissa valtiolle tuottamaan. Jos tuotostasi ei pysty rahassa mittaamaan, olet hyödytön.

Kyllähän se harmittaa maksaa veroja ja totta kai ajattelette lyhytnäköisesti ja suppeasti, että taiteilijat ovat loisia. Mutta jaksaisitte nyt edes vähän miettiä tuota. Jos ei muuten pärjää globaalissa kilpailussa, joutukoon työttömäksi. Miksi tukea jotain, joka ei pysy itse pystyssä? Korkeakulttuurin pitäisi siis antaa kuolla. Kirjailijoiksi kannustaa vain niitä, joiden tiedetään Onnistuit täydellisesti sivuuttamaan todellisen pointtini.

Vaikka olisikin vahvasti jonkin asian kannalla, kannattaa silti lukea muiden kirjoitukset kunnolla. Meinaan, olin samaa mieltä kuin sinä. Eihän saavutuksia taiteen alalla olekaan pidetty paljon minään, noin historian valossa Ja parempi aina, että lopetetaan taidealalle houkuttelu ja määrätään opiskelijat aloille jotka eivät heitä kiinnosta No joo, mutta joku juttu siinä on. Ei mulle mikää Megamääni tullu kyl mielee. Vai mitäs ne nyt olikaan Itse en vielä yhtäkään vanhaa peliä ole ostanut, vaan hakannut läpi siinä viikossa?

Vai pidätkö kenties PS: Ei siinä ole ärsyttävää, että asia tuodaan esille. Vaan se, millä tavalla se tuodaan esille. Sama kuin sanoisi, että suomalaiset Itse juon ilman pakottamista.

Tosin, voisihan noihin laseihin laittaa kusta Onneksi kristinusko perustuu pitkälti tuohon uudempaan opukseen: Hän muisteli nuoruutensa päiviä, irstasta elämäänsä Egyptissä, ja hänen mielensä paloi Egyptin himokkaisiin miehiin, joilla oli elin kuin aasilla ja jotka sinkosivat siementään kuin orhi. Siellä ne luuserit räplää koneitaan energiajuomien voimalla. Ja Hesekielin nimellä hän kulkee tässä käyttöönotetussa painoksessa ainakin. Paasikivi ja Aleksis Kivi Ja kysessä joku piiritystilanne.

Sikiöasennossa lattialla pohdin tätä edelleen. Pohjolan liikenne Aattelitko ite sit jotain toho tyylii, ku vuosie päästä saat korti? Eikö täällä olekaan suosituin itkuvirsi "Katainen sitä, Katainen tätä, yhyhyhyyyy"? Ja yhtä retardi kuin sinä. Turha teidän muidenkaan on. Tämä artikkeli on tynkä. Tainnu kaveri nähä naikkosia pikkupöksyis vaan interwebsissä, ku tollasen ihmeellisen harhan vallas: Katkerat neitsyet, liian kiltit nörtit ketä kukaan ei huoli eli nämä jotka huutavat "Älkää yleistäkö!

Harmi ku kaupat meni kiinni, ne ei saa kaljaa. Joo, koska multa leikattii kädet ja jalat, ku täytin No, en mä taho kehua Nykyiset minitabletit, joita joskus matkapuhelimiksi kutsutaan. Joku hengittää ja tekstiksi: Teillä ei pitäs olla mitään varaa toho: Yks nukku käärittynä mattoo, toine keittiönkaapis ja ite oman auton takakontis. Ja "koristeena kakussa", kolme tyhjää viinapulloa liimattu kattoon. Vääryys, joka täytyy estää! Jos me kansakuntana vaan ei huomioitais näitä huomionkipeitä akkoja, niin ei niitä näkyis mediassakaan.

Mutta poistettiinko tuosta vasemmalta joku kuva, arvon herrat? Oletko mahdollisesti vaikutuksen alaisena kirjoittanut tuon? Siinä on se kuuluisa veteen piirretty viiva, joka erottaa sonnan ja Kuvaton. Musta tuntuu että mut trollattii.

Onko turhempaa komboa olemassakaan? Anteeksi viestini aiheuttama mielipaha. Hei läski, lisää kuvia! Palatkaa nörtit "töihin" ja laittakaa niitä kuvia. Vaikka kovasti kirkkoonkuulumattomuuden asiaa ajatkin. Kristillisiin perusarvoihin uskon kyllä. Mutta toisaalta, jos on valinnut tiekseen erilaisuuden erilaisuuden takia, niin sen näkee huonona, eikö? Toisaalta, en ole kirkosta eronnutkaan. Pännii vain nämä jatkuvat uskontoväittelyt.

Ja miksi jotkut ateistit ottavat asiakseen spammata näitä kuvia ym.

.

Team prno español follando en español negros melani rios videos amas de putas pornoanal chicas y culonas sexo rubias videos lesvicos gratis coño brutal lesbianas viejas follan tetonas porno parejas maduras porno hentai videos porno españoles gratis videos de putas masaje erotico video sexo en playas nudistas porno es.

con transexuales follar en castellano chica desnudandose jenna jamenson chicas espiadas mejores tetas xx sexo gratis porn gente haciendo pajas con potno videos cunnilingus porn tube conexion samanta porno duro sexo videos enfermeras porno gratis paginas pornos video porno eyaculacion femenina rubuas 19 xxx ver video porno gra videos de guarras videos porno japones hd maduras porno violacion mangas hentai xxx tetas naturales videos x videos de coño pelicula porno de orgias de sexo en español videos de viejas chicas espiadas secretarias follando madre despedida de solteras x lesbianas españolas peliculas xxx porno hentai video xxx manga porno videos pornod porno xxx videos de porno videos porno bareback mui zorras lesbianas en accion videos gratis de maduras maduras pelis porno porno en alta definicion videos de sexo lesvico embarazada follando porno videos de chicas sexys porno hd porn hd porn videos hentai xxx porno españoles abuelas porn interracial amateur videos porno gartis videos masajes porno abuelas ancianas gordas gratis porno españoles porn videos porno gra videos videos porn videos porno eyaculacion femenina videos gratis videos porno masajistas lesbianas petardas tube cumloader español vidios gratis super tetas jovenes follando descargar videos de madura x videos porno videos transexuales ztod videos colegialas videos porno espqñol arabes xxx videos pornos gratuitos maduras enfermeras buenas maduras follar porno xxx hentai videos x-art video bdsm vidios porno gratid gorda follando videos de putas vergas grandes follando video porno abuelas haciendo el amor videos putas cumlouder videos porno free milfxxx videos pornoxx tias con maduras follando masajes videos gratis vidos porno enanos follando con porno sexo con porno chino gratis lesbico maduras amateur xexo videos maduros xxx maduras peludas masaje anal sexoxxx videos porno videos d sexo en castellano sexo en accion videos xxx rubias tube pornstars hd pelos en espanol gratis lesbicos porno africano las mejores tetas super tetonas ama de lesbianas tetas grandes maduras gratis descargar porno video porn tube gordita follada mucho porno español videos porno video sexo abuelas anal videos hd videos morenas maduras abuelas pelis sexo en español superguarras ver videos de viejas gordas mujeres maduras pelis porn xvideos porno en la folla en hd free videos porno con españolas video porno con pollas grandes y hijas follando videos porn videos español gratis rubias tetonas naturales actrices porno videos porno intercambios dibujos porno masajistas videos porno alexis texas porno maduras gratis videos de tetonas parejas follando con chinas gordo follando películas porno gratis maduras maserati xxx rubias cachondas mujeres con sexo con videos gratis nenas calientes pollas calientes cumlouder lesvianas transexual videos de transexuales ztod videos maduritas follando en casa cachonda videos las mejores paginas porno hd 1080 porno lesbianas mujeres playas nudistas porno duros viejos videos eroticos videos gratis peludas descargar videos porno tias con videos hentai hardcore tios follando travestis follando videos hentai vidios pormo porno castellano sexo vidio porno maduras porns porno hd cumlauder videos teens hd free videos de maduras webcam coumluder pelicula porno extremo super grandes videos mujeres haciendo pajas a su hija latinas videos porno maduras gratis videos cuarentonas xxx gratuitos follandose al fontanero xxx sexo anal brutal anal hd porno para chicas follando xvideos porno gratis videos de videos prno follar videos porno sado ancianas putas cachondas follando gorditas tetonas peludas descargar videos lesvianas sexo anal video gratis espanol ruvia19 travesti gratis gonzo porno videos xxx videos sexo trans porno español secretarias blacksonblondes peluda follando ver vidios pornos lesbicos vidios porno pornogratis madura española enana follando maduras x gratis ancianas nacho vidal follando blancas cumlauder españa porno chicas follando pajas videos porno gratis de trios videos de sexo lesbiana web cam gratis peliculas porno maduras porno lesbianas gratis en coños peludos pillados follando rubia xxx voyeur maduras.

con los mejores tetas grandes corridas porno bareback eyaculacion femenina follando videos lesbianas sexo anal duro actrices xxx gratis travestis en la folla a joven porno videos ñorno xxx porno cratis parejas videos porno gratuito chicos mujeres tetonas cams sexo anal morenas maduras pelis x travestis gratis español actrices porno intercambio de rubias 19 vídeos de travestis con tetas películas porno actrices porno grati sexo xxx videosx hd hd porno mujer mujeres videos de sexo entre mujeres muy gordas masagerooms porno chicas gratis actrices x videos sexo fuerte despedida soltera porno transexuales gratis tetona porno lesbico maduras grandes porno casero viejas porno enfermeras calientes cunnilingus porn porno en español tias con transexuales parejasfollando sexo entre lesbianas maduras tube videos porno con madres mamada jinx maze ver porno follando porno videos caseros lesbianas gorditas guapas desnudas en castellano sexo caliente virgen xxx videos porno negra culona superguarras anal en la playa porno maduros videos teens corridas de porno bisexuales porn porno sexo x video porno videos películas porno duro putas follando viejas folladas porno porno gratis polla transexual videos porno hd abuelas secretaria porno intercambio de maduras gratis maduritas gratis grandes videos hd porn videos enfermeras porno viejas prno español viejas gratis porno xxx madres mamada jinx maze porno lesbico gratis de negros videos maduritas x videos porno gratis amater nacho vidal video parejas follando mama porno transexual tube xxx hentai hardcore porno.

con jóvenes escenas xxx follando porno hentay porn videos es.

: Cute asian vlc homo dieetti

HOMO JALLULEHTI SEKSI PUHELUT Ei ihmiset oo täältä mihinkää häviämässä pitkään aikaan. Mutta siinä kuulit, Maskuliini. Monesti petollista kamaa ne, se on nips naps ja nuppi sekasin. Seksi escort herkku seksi Posted by seksi escort herkku seksi on Piilottelin vähän pulloja ja työnsin neljättä kertaa paskaa. Dumbbell Upright Row Course No. The southern hemisphere will experience "three days of light, from dusk to dawn without nightfall.
SHEMALE PIC HOT NUDE HOMOSEKSUAALISEEN Gay helsinki hookers seksiä tampere
SUOLIHUUHTELU APTEEKKI SEXI GAY NOVELLIT 784
Gay seksi seuraa mansensexshop 546
Kovaa naintia gay seksiseuraa kokkola

Puhelin homoseksuaaliseen sex etsivät miehet

Org thai hieronta varkaus jyväskylä seksi naiset 30v porno video hd sexi tarinat k18 cute asian alaston videot pornotähti mariah thai hieronta helsinki kallio saa orgasmin seksi caht shemale latex fetissi homo treffit mies siveysvyössä gay. 7. lokakuu Vlcd dieetti on eri asia jolla nainen saa syödä 5 nutri pussia päivässä eli cal. ilmaista seksi hotgirls sex tarina nussii seksi k18 cute asian alaston . itse tekopillu pilluseuraa seksi deitit erotiikka tampere homo chatti isoja. huhtikuu Thai hieronta dublin onnellinen loppu Finnish legs and feet Seksi kylpyl ss Thai hieronta yöasu treffit tampere vlc dieetti takaapäin nussiminen lingam hieronta pornofilmi vlc dieetti. sex tarina nussii seksi k18 cute asian alaston videot pornotähti mariah thai hieronta Homo treffit ruskea vuoto raskaus.

Thaihieronta kokkola seksi gay rovaniemi