Kalua tarjolla homoseksuaaliseen erottisia tarinoita

   Gay-hieronta

Yksi ainoa kerta riittää minulle. Se ei käy aivan helposti. Sitä paitsi minulla on ne tietysti tallessa sekä sähköisenä että printtinä.

Joten älä viitsi pihdata. Mä olen ihan varma, että sä nauttisit pienestä syrjähypystä ihan yhtä paljon kuin minäkin. Sun novellisi suorastaan huutavat halua toiseen mieheen. Lysähdin pöydälle ja hautasin pääni käsiini. Tietenkään en suostuisi kiristykseen. Mutta koetin kuvitella mitä tapahtuisi, kun Lassi ja Birgit ja kaikki työtoverit? Tunsin Laurin käden laskeutuvan lepäämään hartioilleni kuin tarjoamaan valheellista suojelua, mutta en jaksanut ravistaa sitä pois.

Ajatukset olivat pelkkää sekamelskaa. Koetin miettiä mitkä kohdat novelleissani loukkaisivat Lassia pahiten. Ehkä pystyisin jopa selittämään kaikki yksityiskohdat parhain päin, mutta varmaa olisi, että vaikka avioliittomme jatkuisikin, olisin tehnyt lähtemätöntä hallaa hänen itsetunnolleen. Kenties seksielämämme loppuisi kokonaan. Tunsin kuinka kyyneleet alkoivat valua pöydälle. Työstäni lentäisin kuin leppäkeihäs. Birgitin huumorintaju ei muutenkaan ole huippuluokkaa.

Uuden työpaikan saaminen tässä iässä on nykyisin jo aika epävarmaa, ja alallani on useimmiten tapana, että haastattelun jälkeen vielä soitetaan edelliseen työpaikkaan ja kysellään hakijasta kaikenlaisia. Silloin eivät erinomaiset työnäytteenikään auttaisi. Birgit mustamaalaisi minut täydellisesti.

Ainoa toivoni uuden työpaikan suhteen olisi se, että Lauri tekisi skandaalista julkisen lähettämällä sähköpostia työtovereillekin. Silloin Birgit saattaisi kokea itsensä niin häväistyksi, että jättäisi työpaikkansa erotettuaan minut ensin, tietysti. Tässä tapauksessa hän ei olisi paikalla mustamaalaamassa minua seuraavalle työnantajalle.

Joten vaihtoehdot tässä olivat joko oman tai Birgitin työuran tuhoutuminen. Tunsin itseni roistoksi ja kyyneleeni muuttuivat nyyhkytyksiksi ja puistatuksiksi ja nenäni alkoi valua pöydälle. Tunsin kuinka Lauri alkoi sivellä kevyesti hartioitani, kuin lohduttaen. Hän tarjosi minulle ulospääsyä umpikujasta. Äkkiä minua alkoi hysteerisesti naurattaa.

Nyt olin joutumassa sen uhriksi ja toivoin, että kiristämisen sijasta Lauri löisi minua ja sitoisi minut kiinni ja repisi vaatteeni ja raiskaisi oikein kunnolla. Silloin en olisi itse syypää tilanteeseen. Mutta päätin tehdä aktista hänelle mahdollisimman vähän tyydyttävän. Nousin ylös, ravistin käden hartioiltani ja avasin pöytälaatikon. Otin paperinenäliinan, kuivasin silmäni ja niistin nenäni. Haluatko että mä otan kaikki vaattet pois vai riittääkö että mä pyllistän housut puolitangossa.

Nousetko nyt ylös siitä, että mä saan riisuttua. Tein sen selin Lauriin ja koetin tehdä sen mahdollisimman sulottomasti. Viikkasin tunikani tuolin selkänojalle, sitten puseron, farkut ja sukkahousut. Kun minulla oli ylläni enää rintaliivit ja pikkuhousut, vilkaisin olkani yli ja näin Laurin riisuutuneen jo miltei kokonaan. Hänellä oli yllään enää bokserit. Itsevarmuuteni petti taas ja aloin anella. Sulla on kaunis, ihastuttava vaimo. Mitä sä tämmöisessä ylipainoisessa täti-ihmisessä oikein näet.

Lopetetaan tämä typerä leikki. Vastaukseksi hän vain vei sormen huulilleen ja osoitti sitten pikkuhousujani.

Minulla on alapäässäni ajelematon, tuuhea musta karva. Aivan kuin Lauri oli novellieni perusteella arvannutkin. Käännyin taas selin, avasin rintaliivieni hakasen ja heitin liivit tuolille. Sitten, ilman mitään striptease-elkeitä riisuin pikkuhousut ja käännyin ympäri.

Riisumiseni viime vaiheet Lauri oli vain katsellut. Hänellä oli edelleen bokserit jalassaan, vaikka hänellä oli ilmeisiä vaikeuksia mahtua niihin. Hänen katseensa mittaili vartaloani, joka on ollut ihannemitoissaan joskus parikymmentä vuotta sitten, mutta johon itse olin ollut täysin tyytyväinen aina tähän asti. Nyt tunsin itseni rumaksi ja luotaantyöntäväksi, huolimatta himokkaasta silmäparista, jonka vaeltelu pysähteli rintojeni ja jalkovälini kohdalla.

Vastustin mielitekoa peitellä itseäni käsillä. Sitä riemua en Laurille antaisi, että hän näkisi minun ujostelevan kuin pikkutyttö. Lauri meni ovelle ja väänsi sen lukkoon. Talossa ei meidän lisäksemme enää ollut muita, ainakaan tietääkseni.

Sitten Lauri riisui bokserinsa ja käveli luokseni kalu tanassa. Hän yritti suudella minua, mutta käänsin pääni pois. Mitä pikemmin sen parempi.

Missä asennossa sä haluat runkata itseäsi minun sisässä? Hän otti minua kyynärpäästä ja vei minut työhuoneessani olevan sohvan eteen. Sitten hän potkaisi sohvapöytää kauemmaksi ja painoi minut istumaan. Lauri laskeutui polvilleen eteeni ja työnsi polviani erilleen. Samoin ajatus miehen kielestä pesemättömässä vitussani sai minut melkein oksentamaan. Tämä on eräs pakkomielteistäni. En pysty seksiin, ainakaan suuseksiin, jos kumpikin osapuolista ei ole aivan puhdas. Ajatuskin pissa- ja kakkaleikeistä puistattaa minua.

Olin käynyt suihkussa yli kaksitoista tuntia sitten ja melkein saatoin haistaa sillinhajun tulvivan sylistäni. En pystyisi ottamaan miestä sinne, oli tämä raiskaaja tai ei. Sitä paitsi pelkäsin että rakkoni halkeaisi. Minun on ihan välttämättä käytävä pissalla. Mä olin juuri menossa vesaan kun sä tulit. Lauri häkeltyi, mutta ei vastustellut kun nousin ja menin ovelle. Kurkistin pimeään käytävään ja kuuntelin. Eikä muistakaan kerroksista kuulunut mitään. Invavessa oli muutaman metrin päässä käytävällä.

Hiivin pimeässä käytävässä sen ovelle ja avasin sen. Sytytin valot ja aioin juuri vetää oven kiinni, kun Lauri veti sen auki ja pujahti myös sisään.

Hän sulki ja lukitsi oven. Olisi kamalan typerää vongata lukitun oven läpi. Minua ei naurattanut Laurin vitsikkääksi tarkoitettu selitys. Olin varma, että hän tuli nähdäkseen minut pissillä. Se oli ällöttävää, mutta päätin olla anelematta yksityisyyttä. Hän oli raiskaaja ja sillä siisti, mutta torjutut armonanomukset olisivat saaneet minut tuntemaan itseni vielä uhrimmaksi, vielä alistetummaksi. Istuin vessanpöntölle ja Lauri astui aivan eteeni esittelemään kaluaan.

Se oli hiukan käyrä ylöspäin, mutta muuten aivan tavallinen miehen kulli. Se ei herättänyt minussa minkäänlaista himoa. Se ei tuntunut miltään.

Terskan päässä kiilteli pieni tippa, niin kuin terskojen päässä usein kiiltelee. Karva kullin ympärillä oli punertavaa ja niin harvaa, ettei se peittänyt Italian kartan muotoista tummaa syntymämerkkiä alavatsassa heti kullin yläpuolella.

En saanut pissaa tulemaan. Lopulta tajusin siirtää katseeni syntymämerkistä alas ja keskittymällä rentoutumiseen sain lopulta rakkoni aloittamaan tyhjentymisen.

En ole koskaan ollut niin alasti kuin pissatessani siinä, miehen katseen alla, kullin tuijottaessa minua muutaman kymmenen sentin päästä. Pitäen edelleen katseeni suunnattuna alas otin lorinan loputtua käsisuihkun, työnsin sen reisieni välistä alleni ja aloin suihkuttaa. Mutta näin tehdessäni olin joutunut levittämään jalkojani. Lauri astui askeleen eteenpäin, otti molemmin käsin päästäni kiinni ja alkoi tunkea kulliaan suuhuni. Ensin pidin huuleni tiukasti kiinni, mutta sitten tulin ajatelleeksi, että kenties voisin vain ottaa häneltä suihin.

Ehkä hän tyytyisi vain siihen, että saisi purskauttaa spermansa minun suuhuni. Alentavalta sekin tuntuisi, mutta kenties ei yhtä alentavalta kuin tunkeutuminen jalkoväliini. Joten annoin hänen työntyä huulieni väliin. Hän piti kiinni korvistani ja työnteli kaluaan suussani. Lassi väittää aina, että olen hyvä ottamaan suihin. Nyt arvelin, että tällä tavoin tämä suuseksi jää pelkäksi esileikiksi Laurille ja jos haluan, että hän päästää lastinsa jo tässä, minun on syytä tehdä jotain aktiivisesti.

Niinpä tartuin vapaalla kädelläni hänen kiveksiinsä, puristelin niitä hieman ja aloin samalla imeä hänen terskaansa, pyöritellen kieltäni sen ympärillä tavalla, jolla aina olen saanut Lassin voihkimaan. Lauri lopetti heti tökkimisensä j a antoi minun tehdä työt.

Vaimon tällä ominaisuudella on esikuva. Kenties ahdistukseni tilanteesta oli niin suurta, että jotenkin halusin unohtaa kokonaan missä olen ja mitä tapahtuu.

Joka tapauksessa mekaaniseksi tarkoitettu Laurin tyydyttäminen suulla ajautui väärille raiteille. Aloin hyväillä itseäni käsisuihkulla ja nauttia suihkun paineesta klitoriksellani. Vasta kun Lauri alkoi hiljaa voihkia, tajusin mitä olen tekemässä suihkun kanssa. Häpesin niin, että punastuin. Sammutin suihkun ja sylkäisin Laurin ulos suustani. Lauri oli ollut aivan puhdas. Mutta halusin saada edes jonkun pienen hyvityksen.

Lauri oli voittanut tämän erän. Samalla kun kuivasin itseni, hän huuhteli kalunsa kuuliaisesti lavuaarin yllä. Väänsin oven lukkoon ja sammutin valon työpöydän yltä. Lukitusta ovesta ei olisi paljon hyötyä, jos joku näkisi, että huoneessa vielä on valot. Joku yövartija jopa saattaisi tulla sammuttamaan ne. Ikkunan kohdalla oleva katulamppu ja vastapäisen talon punainen valomainos antoivat aivan riittävästi valoa, jotta Lauri saattaisi tehdä sen mitä oli päättänyt tehdä.

Pelkäsin, että minuun sattuisi, jos hän koettaisi työntyä sisääni kun limakalvot vielä ovat kuivat ja kun vaginani ei vielä ollut valmis. Asetuin sohvalle jalat levälläni ja Lauri kävi eteeni polvilleen. Hän koetti kädellään häpyhuuliani ja työnsi hieman sormea sisääni.

Mutta en pystynyt hämäämään Lauria. Hän tiesi yhtä hyvin kuin minäkin, että märkyyteni ei ollut tullut suihkusta muuten kuin välillisesti. En halunnut antaa Laurille vaikutelmaa, että yhtään nauttisin toimenpiteestä, mutta halusin, että hän kastelisi minut kunnolla ennen raiskausta. Kipua en ainakaan halunnut. Työnsin syliäni häntä kohti, levitin jalkojani ja nostin kantapäät sohvan reunalle. Kieltämättä hän oli aika taitava, joskaan ei yhtä taitava kuin Lassi.

Minä jouduin keskittymään, jotta pitäisin hengitykseni normaalina enkä alkaisi huohottaa. Aikansa lipsutettuaan ja saatuaan minut avautumaan aivan ammolleni hän nousi kasvot kiillellen mehuistani ja sanoi käheästi:. Minua raivostutti kun hän lainasi yhtä parittelua kuvaavista mielisanoistani. Minä rakastan olla Lassin astuttavana. Minä rakastan fantasioitani siitä, kuinka monet miehet astuvat minut yksi toisensa jälkeen rintojeni heilahdellessa vapaana maata kohti.

Asetuin sohvan selkänojaa vasten niin, että rinnat painautuivat kankaaseen. Lauri ohjasi minut asentoon, josta hän kirjoittamani perusteella tiesi minun eniten pitävän. Nojasin sohvan selkänojaan selkä miltei vaakatasossa, pylly pystyssä ja tissit roikkuen alas. En aio suoda Laurille sitä mielihyvää, että kuvailisin tässä yksityiskohtaisesti kaiken, mitä hän kyrvällään minulle tässä teki. Kerron vain, että huolimatta päätöksestäni olla nauttimatta raiskauksesta yhtään, kehoni teki minulle tepposet ja sain orgasmin, kun hän netissä antamieni ohjeiden mukaan alkoi puristella rintojani samalla kun pökki minua.

Yritin salata orgasmini Laurilta, mutta ilmeisesti hän huomasi kuitenkin. Hän vetäytyi ulos minusta ja irrotti sohvasta kaksi istuintyynyä. Ne hän asetti lattialle ja komensi minut selälleni niiden päälle. Sitten hän asetti mytyksi kierretyt housunsa niskani alle ikään kuin taatakseen minulle näköalan omaan kehooni. Ihmettelin mikä asento nyt on vuorossa, ihan tavallinen lähetyssaarnaajako. Muistat kai sen seitsenkymmentävuotiaan ukon, joka vakoili sinua hautausmaalla.

Samoin nainen, jota hän vakoili. Aiotko sä roolipelata kaikki minun novellini. Siinä tapauksessa suosittelisin Viagraa. Tuskin sinullakaan seisoo niin kauaa. Lauri asettui seisomaan ylleni jalat molemmin puolin vyötäröäni ja alkoi laskeutua polvilleen. En olisi arvannut että kuvaus vanhasta ukosta nussimassa eukkoaan tissien väliin oli saanut Laurilta lentämään.

Lauri laski polvensa kainaloihini ja asetti omista mehuistani märän kyrpänsä tissivakooni. Sitten hän otti käsistäni kiinni ja asetti ne puristamaan tissejäni yhteen ja alkoi työnnellä itseään vaossani.

Hän piti käsistäni kiinni niin kauan, että oli varma, etten päästäisi otettani herpoamaan. Sitten hän nojasi kätensä lattiaan pääni molemmin puolin ja jatkoi tissipanoa siinä. Valomainoksen punainen valo osui juuri tähän kohtaan lattiata.

Olisin voinut sulkea silmäni ja antaa Laurin päästä mielensä päähän aivan itsekseen. Mutta jotenkin en voinut olla tuijottamatta tissivakoani, josta rytmikkäästi työntyi näkyville punaisen käärmeen pää. Punaisessa valossa se näytti vaaleammalta kuin olikaan. Aina saavuttaessaan liikkeensä ääripään käärmeen pieni silmä, pystysuora viilto, avautui hieman.

Sitten se sulkeutui ja pää vetäytyi taaksepäin piiloutuen rintojeni sisään. Tullakseen taas heti esille, kohti kasvojani. Olin kuin hiiri, jonka käärmeen katse on lumonnut.

Käärme alkoi hyökkäillä kohti yhä nopeammin ja lopulta sen ainoa silmä ruiskautti kaulalleni ja leualleni valkoisen myrkkynsä. Käärme nytkähteli, eikä mennyt enää piiloon. Ruiskutti vielä hiukan ja vetäytyi sitten. Toivon, että sinussa on miestä pitämään oma osasi sopimuksesta. Mutta mistään ystävyydestä meidän välillämme ei enää kannata puhua.

Joten, nyt mennään kumpikin koteihimme ja koetetaan unohtaa koko asia. Tai minä ainakin koetan. Sinä saat tumputtaa muistoissasi niin usein kuin haluat, mutta älä tule enää minulle puhumaan tästä. Ja työasioita lukuun ottamatta mistään muustakaan. Aluksi ajattelin, etten ikinä kirjoita nettiin enää mitään.

Halusin kertoa hänelle mikä hän on ja mitä hän on tehnyt. Mutta totta kai kaikki riitely ja kova stressi heijastuu seksiin, muun väittäminen on itsepetosta. Eli ehkä asiaa kannattaa pohtia siitä näkökulmaasta, että mistä ongelmasta väljähtänyt seksi kertoo, ja voiko sille tehdä jotain. Musta ihan kauheeta juuri tuo, että mies haukkuu naisen ulkonäköä. Jos kerran niin lihava on toisen mielestä, niin miksi edes yhteen mentiin jos ei kelpaa.

Varmaan ei tarkottanut "pahalla" mutta asiaa voi ilmasta kyllä toisenlaisestikin. Itellä oli aikasemmassa suhteessa just sitä, että pienesti vihjailtiin isosta koosta. Jossain vaiheessa meni hermot, laihdutin reilut 10kg ja muutin ulkomaille: Joo no siis jos olin tavatessamme "siedettävän näköisen rajalla", niin kai se mun lihominen sitten kallisti vaakakupin heh, kuvainnollisestikin siis lopullisesti. Mutta juu, oikeassahan olet. Ei ole totta, ettet ole nostanut tästä kunnon meteliä! Ei tulisi mieleenkään kuunnella tuollaista arviointia yhdeltäkään ihmiseltä, saati omalta kumppanilta.

Jokainen ihminen ansaitsee kuulla olevansa hyväksytty ja rakastettu ihan omana itsenään, ulkonäköine kaikkineen, ilman ehtolauseita tai muttia. Miten saatat olla pitämättä puoliasi tuollaisen väheksyvän ja tarpeitasi mitätöivän ihmisen kanssa? Puuma, jos teidän sielunkumppanuuden hinta on se, että sinä alistut hiljaa toisen tallatessa naiseutesi, eikö se ole aivan liian karvas hinta riitelemättömyydestä?

Jos joku ystävistäsi kohtelisi sinua samalla tavalla, etkö ottaisi asian puheeksi, ja jos asia ei selviäisi, jättäisi sellaisen ihmisen taaksesi? Pidin aina omituisena sitä, kuinka kerroit syvästä masennuksesta ja epätoivosta johtuen rakkauselämän puutteesta kotona. En ikinä ennen ymmärtänyt, miten pelottavan kylmästi puolisosi kohteli sinua. Älä anna toisten kohdella sinua huonosti.

Naisen ei ikinäkoskaanmilloinkaan pitäisi joutua sano m a aan miehelle, että kiloihin ei puututa! Keho kiloineen, kurveineen, latta- tai räystäsperseineen - millaisena tahansa on yksityisaluetta, johon ei tule ulkopuolelta puuttua!

Se on rajojen ylitystä. En erityisemmin pidä edes vieraiden miesten positiivista kommenteista, koska en halua huomiota ihmisisltä, joilla ei ole minulle mitään merkitystä. Edes hoikempi kehosi ei riittänyt pitämään Ykkösmiestä kaidalla polulla - sika mikä sika.

Ihmetyttää, että menitte sittemmin naimisiin. Mies, joka ei suo ensin naiselle orgasmia yhdynnässä, on jäätävän huono rakastaja! Sellaisen potkaisisin pois sängystäni ja niin kauas kuin pippuri kasvaa alta aikayksikön. Normaalilla viettienergialla varustettu mies pitää kunnia-asianaan, että hän saa tyydyttää naisensa kalullaan! On nuolemallakin saatu orgasmi ihan ok esileikkinä, mutta ei se vedä vertoja g-pisteorgasmille.

Harvalla miehellä on niin paljon puhtia, että hänestä on hetimiten toiseen kierrokseen, joten on äärimmäisen luonnollinen järjestys suoda naiselle ensin orgasmi.

Jos pikkuveikka ei kiihotu tarpeeksi saamaan riittävästi kicksejä syvästi tyydytetyn naisen pillusta, miehen kannattaa varmaankin lopettaa tupakointi, vähentää alkoholinkäyttöä, luopua liiasta pornosta ja tumputtamisesta ja hoidattaa tarpeen vaatiessa testosteronitasonsa kuntoon. Ööö, koska seksi on ollut SE juttu sielunkumppanuudessa? Siis jos sitä nyt miettii, niin kai siinä jampassa jotain muuta kuin se seksinharrastaminen, että sitä ei noin vain dumppaa. Aina ei mene nallekarkit tasan, niin parempi sitten etsiä se, missä nallekarkit melkein tasan ja källiä jostain puuttuvat nallekarkit, jos pakko saada tasan.

Mä olen tässä sun kanssa aika lailla samoilla linjoilla. Kun kyllä mä mieluummin näin päin tämän otan, kuin siten, että seksi on timanttia mutta muuten tyyppiä ei meinaisi jaksaa. Mä kyllä komppaan tätä. Seksin jälkeen on myös hyvä vähän puhua että mistä piti ja mistä ei. Seksin aikana se voi tappaa moodin. D Avaamalla sen sanallisen arkkunsa oppii toisesta enemmän ja seksi kehittyy parempaan suuntaan. Sitä lisäpuhtia voi hakea vaikka Yogin Men's teestä.

Siihen toiseen tai kolmanteen kierrokseen voi käyttää myös halutessaan lisä stimulaatiota. Player juuri sanoi että fiksu mies ei tuomitse naisen pehmopornoa jos se kiihottaa naista siinä missä fiksu nainen ei tuomitse miehen katsomaa pornoa jos se kiihottaa miestä. Se on tuomittavaa vain silloin kun se haittaa liiaksi elämää. Mieleiset stay-upit, korsetit, korkkarit, urheilutopit..

Pitää muistaa sekin ettei mies ole mikään kone ja penis tarvitsee palautumisaikaa varsinkin jos käyttää kumia, sillä se voi hiertää joskus liikaa: Se on ihan samaa luokkaa kuin voihkiminen, lisää kliimaksia aktin aikana.

Fiksu nainen tai mies ajattelee itse ja päättää itse siitä, mitä kokee oikeaksi omassa parisuhteessaan. Toiselle se tarkoittaa, että kaupallinen seksi pornon muodossa on ok ja toiselle ei, toiset voivat harrastavat muidenkin kuin puolison kanssa seksiä ja toiset eivät. Mitä visuaalisuuteen tulee, suurin kiihoke ihmisille lienee aito kohtaaminen ja halu.

Siinä jää stay-upit ja mitkälie panotemput toiseksi. Niin, sielunkumppanuus lienee juurikin sitä, että pitää rakastaan suuressa arvossa ja se näkyy toiminnan tasolla. Ykkösmies on käyttäytynyt monella tavalla epäkunnioittavasti jo suhteen alkuaikoina.

Puuman perseily tuli pitkän matkan päästä jälkijunassa vastineena Ykkösmiehen halveeraaville sanoille ja teoille. Hei se oli vaan ehdotus ja oma mielipide en näe miksi syytä lytätä toinen?

Tuliko edes mieleen että fetissit saattaa olla the thing jolla ihminen saattaa toteuttaa itseään ja fetissit ei ole mikään sairaus? Voisin ihan rehellisesti väittää että suurin ongelma ihmisille on avoimuus, pelkäävät asettaa itsensä alttiiksi koska riski on siinä tulla satutetuksi henkisesti. En jaksa enempää kommentoida, alkaa mennä suoli24 henkiseksi.

Aidosti kiinnostaa kirjoittajan oma mielipide, ja mielipiteitä esittäessään jokainen altistaa itsensä kritiikille. Pidän kuitenkin jokseenkin toimimattomana keinona paikata puuttuvaa keskinäistä halua ja rakkautta vaatteilla tai akrobatialla. Se sopii varmasti piristykseksi suhteeseen, jossa on jo hyvä, ehkä hieman nuupahtanut seksielämä.

Jos ei kuitenkaan pohjimmiltaan juuri halua toista ihmistä ihmisenä, onko se järkevää yrittää ratkaista asiaa muilla kuin sinunkin mainitsemalla avoimuudella ja kommunikaatiolla?

Mitä auttaa kauniit alusvaatteet, jos ei halua kohdata niiden sisällä olevaa ihmistä? Fetissit ovat etupäässä elämää piristäviä asioita, enkä missään maininnut niitä tai väittänyt niitä sairauksiksi. Jotkut varmasti haluavatkin elää seksuaalielämäänsä täysin fetissien kautta, mutta tuskin kukaan niin, etteikö se olisi molemminpuolinen, yhdessä suullisesti sovittu tapa elää.

Harvalle fetissin toteuttaminen on kuitenkaan ainoa tai edes tärkein muoto elää seksielämäänsä. Sitä paitsi suosittelen ihmisille noin niin kuin yleisesti varsin lämpimästi panoakrobatiaa, kaikenlaisia vaatteita, nakuilua, fetissien etsintää ja kokeilua, omien rajojen testaamista, tantraseksiä ja puskapanoja, mutta en vain usko, että millään näistä voi korjata ihmissuhteessa muuten olevia ongelmia. Sinä et voi sitä tietää, sinä et elä siinä suhteessa, sinä et koe sitä.

Luet vaan, tulkitset sen miten haluat, seuraat lähinnä sivusta ja annat neuvoja. Se on ihan fine kunhan tiedostat että näin se vaan on. Et voi asialle sen enempää. Ihmisten täytyy saada tehdä virheitä jotta oppivat ymmärtämään itseään paremmin. Joskus se pieni piriste laukaisee sen tilanteen ja saa ihmiset puhumaan, näitäkin olen nähnyt ja kuullut.

Älä tuomitse kaikkea niin suoralta kädeltä. Kysymykseni viittasi nimimerkki Biatchin kommenttiin, jossa hän esitti osittain miehensä?

En viitannut Puumaan, vaikka hänen tontillaan pyörimmekin. Mielipiteeni kerroin enemmän yleisesti kuin Puuman tilanteeseen liittyen. Puumahan kommentoi itsekin juuri tätä aihetta muutamaa kommenttia alempana. Rauhaa ja kaikkea hyvää sinnekin vaan.

Tämä keskustelun sivujuonne tuo tuskin omalta osaltani mitään uusia näkökulmia asiaan. Tietääkseni useimmat pehmopornot on tehty kaupallisesti mm.

Emmanuelle Venetsiassa, ranskalainen ysäriporno, Rietas Orkidea. Haittaako minua se että mieheni katselee kaupallista pornoa? Niin ei, kunhan hän ei tee sitä esim syyllistämis merkeissä tiedättehän ne miehet jotka katselee pornoa vieressäsi kun vetoat siihen että on ollut raskas päivä ja sitten ruikkii spermat verhoihisi.

Minä näen nuo pienet temput lähinnä panostuksena suhteeseen valikoin päälleni sellaista mistä itse pidän, se mikä yleensä kiihottaa itseään, kiihottaa myös miestä koska hän kiihottuu kuitenkin minun kiihottumisestani , ihan samalla tapaa on tosi kivaa että mies yllättää laittamalla vähän parempaa ylle silloin tällöin.

Mitä muuten oma kumppanisi sanoo asiasta? Minusta oli loukkaavaa että käytit termiä "nuupahtanut seksielämä" vain siksi että satumme olemaan seksuaalisia henkilöitä. Meillä menee 30kondomia kuukaudessa, you do the math, persaukisia oltaisi ilman töitä.

D Ei se määrä, vaan se laatu mutta sanotaanko näin että olen onnellinen että olen törmännyt vihdoinkin mieheen jolla on yhtä korkea libido kuin itselläni. Ai niin, en tule käyttämään Biatch nikkiäni kun sisäänkirjautuminen takkuaa. Been there, done that, got the t-shirt Eipä ole stimuloinut uusintaan. Mitä sä sanoit siihen? Mä olen jotenkin edellisistä suhteista oppinut havahtumaan tommosiin kommentteihin samantien ja vetämään heti pelin poikki. Me ollaan aina puhuttu toisillemme kiltisti ja kunnioitettavasti, ei muuteta sitä nyt.

Ja mun puuttuminen on toiminut, mies on havahtunut ja lopettanut siihen. Mä en itseasiassa edes "vaadi" että saisin joka yhdynnässä orgasmin; joskus on kiva vaan nähdä toisen nauttivan, eli se ei edes ole mulle semmoinen asia, että sen toiselle soisin vasta sen jälkeen kun sen itse olen saavuttanut.

Mutta jos kategorisesti pitää jättää tulematta sen pelossa, ettei toinen sitten enää tule, niin on jotain kyllä pielessä. Ei kovin suuresta rakkaudesta sitten kuitenkaan taida olla kyse vaikka muilla elämän osa-aluilla siltä tuntuisikin.. Onko tää taas tätä "Väsyneet AV-mammailijat katsoneet liikaa Disney-propagandaa"-porukkaa vai miten voi olla vaikeaa tajuta, ettei se rakastuminen aina tarkoita, että ihastuskikatellaan kuin kiimaiset teinit puiston penkillä?

Tämän luettuani tein päätöksen, että ikinä en tule enää mieheltä seksiä kärttämään. Kyllä - ulkonäköä on haukuttu ja pakkeja annettu. Mun korvaan tuo kuulostaa pahalta, mutta ei yhtään niin pahalta, kuin joidenkin kommentoijien mielestä.

Itse en esimerkiksi löydä tuosta mitään naisvihaa. Vai onko ykkösmies ihan suoraan syyttänyt orgasmin saamisesta ja pyytänyt olemaan saamatta? Minusta on nimittäin ihan ok sanoa ääneen mahdollinen syy kliimaksin puuttumiseen ja pidän myös hyvin mahdollisena että nainen on hyvin kiihottuneena niin märkä, ettei yhdyntä tunnu tarpeeksi. Seurauksena ei kuitenkaan pitäisi olla vaatimus orgasmittomuuteen. En myöskään tuomitsisi miestä yhden humalaisen painokommentin takia, vaikka se toki onkin todella ajattelemattomasti sanottu.

Ja puuman aiempaan kommenttiin viitaten meillä ainakin käydään useinkin vessassa juuri ennen seksiä, enkä pidä sitäkään mitenkään torjumisena. Ehdottomasti pahimmalta kuulostaa ykkösmiehen lankeaminen pettämiseen jo noin varhaisessa vaiheessa suhdetta ja puuman muutama vuosi myöhemmin , sillä se kertoo mielestäni jo huonoa seksielämää tai yksittäisiä kommentteja vakavammista parisuhteen ongelmista.

Alaston sunnuntai kuulostaa muuten hauskalta tavalta, sitä voisi kokeilla omaankin suhteeseen. Ja juu, yhdessä tosiaan ollaan edelleen, eli se kännikommentti on anteeksiannettu unohtaa vaan en voi, valitettavasti. Kyllä vessassa voi käydä, mutta tässä tapauksessa oltiin koko päivä tai lähinnä minä olin lähetelty tuhmia viestejä, joissa kerroin, mitä on ns.

Ja olisihan se voinut sanoa myös että "näytät ihanalta, käyn vain äkkiä vessassa ensin" vs. Sitten se on vaan asennon vaihtoa, jalat ristiin miehen rintakehää vasten tai vaikka takaapäin. Sentään miehesi ei huutele minkä väristä kakkaa hän puskee sisältään.

Aika jännä, että olen saanut aiemmista postauksista sellaisen kuvan, että suhteenne on melkein täydellinen jos seksiä ei lasketa , kun olet halunnut suhteeseen jäädä.

Joo, ymmärrän, että tuot tässä postauksessa vain huonot puolet esille, mutta minä en tuollaiseen suhteeseen jäisi vaikka seksielämä olisi täydellistä! Varsinainen sielunkumppani, kun haukkuu ulkonäköä, pettää, syyttää toista siitä, ettei seksi onnistu jne. Minä en kyllä ihmettelisi, että seksin kanssa on ongelmia, kun jo parisuhteessa on selkeästi suuria ongelmia ollut jo alusta lähtien.

Ansaitsisit paljon paremman miehen! Hienoa kuitenkin, että pääsitte yhteisymmärrykseen avoimesta suhteesta. Tuo vuoden yhdessäolon jälkeen heitetty kommentti. Oltuamme yhdessä pari vuotta olen itse sanonut omalle puolisolleni hänen painostaan myös aika lailla tökerösti paha sammakko, jota en mene tässä toistamaan, mutta tarkoitus oli eri kuin miten se suusta pääsi.

Mies oli lihonut aika lailla ja urheilullinen kroppa oli muuttunut mahakkaaksi ja kaikki lihakset rasvan alla piilossa. Häntä se satutti pahasti, eikä suhteemme ole koskaan toipunut entiselleen. Enkä tiedä, miten tuota sanottua saisi korjattua. Anteeksipyynnöt nyt eivät ole ainakaan auttaneet. Mulla pari viimeisintä suhdetta on kaatuneet juuri seksittömyyteen ja niiden heijastamiin muihin ongelmiin. Mun olisi pitänyt syttyä sekunissa ja olla valmiina märkänä. Molemmissa suhteissa mua ei kuunneltu sängyssä.

Ei silloin kun halusin itse seksiä tai silloin kun yritin selittää mitä itse haluaisin. Toisessa suhteessa mies lihoi ja vaikka kuinka yritin muistuttaa ettei painolla ole mitään merkitystä, saattoi se johtaa siihen että suhteesta katosi hyväily kokonaan.

Aloin itsekkin välttää koskettelua, koska pelkäsin sen aina johtavan seksiin; ensin katosi esileikki joka otti todella koville ja muutaman kerran jopa itkin seksin aikana kun en olisi jaksanut enää olla vaan panopuuna jota ei edes kosketella.

Mutta ehkä ne suhteet olisivat kestäneet paremmin jos arki olisi toiminut, enkä olisi kadottanut molempia tietokoneelle. Yksin olen ollut huomattavasti onnellisempi ja yhden yön jutut ovat parantaneet omaa suhtautumista kehoonikin. Oma suhtautuminen seksiinkin on muuttunut. Jos arki sujuu niin tuskin laittaisin pahakseni, että partneri tai minä haettaisiin seksiä suhteen ulkopuolella. Mulla oli juuri tätä samaa ongelmaa kanssa viimeisimmässä pitkässä suhteessa.

Ei enää itekään kiinnostunut halaamaan ja muutenkin kartoin läheisyyttä, koska tuntui että sen piti johtaa aina seksiin ym. Yksin paljon parempi kuin missään tällaisessa suhteessa Jännä, pakko sanoa muutaman muunkin kommentoijan tavoin että hieman yllätti että kaikki "lopahti" tosiaan noin alussa, jo vuoden yhdessäolon jälkeen? Olin olettanut, että hommat on fyysisesti sujuneet erittäinkin hyvin ennen ja siitä tämä nykyinen ongelma.

Sinua mitenkään arvostelematta, olisin varmasti ahdistunut jo tuossa vaiheessa - ihmetellen sitä että jo näin alussa suhteen yksi tärkeistä osista menee näin huonosti, olettanut että tämän "pitäisi" olla sitä aikaa kun ollaan vielä umpirakastuneita, halukkaita, intohimoisia. Ei sillä että sen joka suhteessa edes tulisi mennä niin.

Itse ainakin odottelen tulevilta suhteilta myös sitä vähän tylsää ihanaa arkea: Mutta ymmärrän täysin myös sitä, että ns.

... Olen homo, joka seurustelee naisen kanssa. Toki työnantaja on hyvämaineinen ja reilu. Mutta jotenkin en voinut olla tuijottamatta tissivakoani, josta rytmikkäästi työntyi näkyville punaisen käärmeen pää. Tässä yhteydessä on mahdotonta muuta kuin spekuloida, missä määrin Espan penkeillä pyöri luvun loppupuolella myös homoja sotilaita riiaamassa, mutta Tähtitorninmäellä heitä ainakin riitti aikalaiskuvausten perusteella. Toki ymmärrän ja varmaan muutkin miehet ymmärtävät täällä naisten taholta toistettuja neuvoja siitä, kuinka nainen saadaan rakastamaan ja antamaan seksiä jne. Hän yritti suudella minua, mutta käänsin pääni pois. Käärme alkoi hyökkäillä kohti yhä nopeammin ja lopulta sen ainoa silmä ruiskautti kaulalleni ja leualleni valkoisen myrkkynsä.

Seksiseuraa heti amatööri seksi videot homo

Kalua tarjolla homoseksuaaliseen erottisia tarinoita

Ganymedes-myytti on tarina kauniista nuorukaisesta, jolle Zeus/Juppiter antaa ikuisen .. Koska aikalaislähteet eivät tarjoa perusteita antiikin " homoseksuaalisuuden" luoneiden roomalaismiesten eroottisia valintoja todennäköisesti Silloin urhea Giton painoi pelottavan partaveitsensä kalunsa päälle ja uhkasi leikata. 1. huhtikuu Samanlaista homoseksuaalista toimintaa esiintyy muissakin suljetuissa laitoksissa, kuten .. Ihminen kaipaa ihmistä ja kun tarjolla ei ole yksinkertaisesti muuta mahdollisuutta kuin ns. dynamics-group.net html. 0 .. Normaali mies työntää kalunsa ennemmin vaikka multaan kuin. 7. lokakuu Seksiä on harvoin, mutta tiedän hänen runkkaavan paljon, sitä hän tekee mieluiten vaikka luomua naisen muodossa olisi tarjolla. Kalut.