Kalun nuoleminen seksi reffit gay

   Gay-keskustelu

Välillä on ollut ahdistavakin olo. Mulla ei välttämättä olis miestä vastaan mitään, mutta tulis muualla jutteleen jos on kiinnostunut. Uimahallissa saunotaan ja uidaan, ei muuta. Vai niin, ok Sun pitää vain olla huomioimatta tuollanen kyylä. Uimahallithan on kyyliä täynnä. Siksi en edes ui missään hallissa, liikaa katseita kun kerää. Tiedän sen tunteen kun kyylä kyylää kyyläämästä päästyäänkin. Aiheesta vittuuntuminen on ok. Se vasta vituttaa, kun toinen luulee sun katsovan ja alkaa uhoomaan, vaikka sä et katso sinne päinkään.

No, homojen laki on Hammurabin laki, joten tuloksen jo tiedättekin. Ei kannata alkaa uhoomaan turhasta, aiheesta kyllä voi harmistua. Heterot lääppivät toisiaan kylpylöissä ja uimahallissa. Ahdistavaa, kun naiset katselee sillä silmällä ja yrittävät iskeä, siivoojat tiirailee suihkussa ja pukuhuoneessa Just tuontyyppisen takia jätin sika-"kaverin" siihen paikkaan uikuttamaan.

Tyypillistä homofobin tesktiä, jolla itsellä kanki kovettuu homoa ajatellessa. En ymmärrä mikä siinä ahdistaa olla samassa pukuhuoneessa? Onko se nykyään niin harmillista jos näkee toisen miehen jäykän peniksen?

Olen samaa mieltä kanssasi. Nykyajan miehet on niin pikkusieluisia neitejä että toisen miehen erektiossa oleva penis jättää ikuiset traumat. Eihän se että sattuu olemaan erektio välttämättä edes johdu siitä että olisi homo. Myös hetero voi saada erektion ihan ilman syytä ilman että ajattelee seksiä.

Ei ahdista, mutta kiihoittaa ja seurauksena oma seisokki jota en välittäisi esitellä. Kerran kävi näin ja sain jäähdytellä kaluani kylmässä suihkussa. Ällöttää ajatuskin toisesta miehestä tuijottamassa minua himokkaasti Sinä olisit onnesi kukkuloilla jos saisit minut kanssasi saunomaan.

En nimittäin ole mies. Minä en uskalla käydä uimahallissa, koska pelkään näkeväni miesten pippeleitä. Menen aivan tolaltani miesten sukuelimistä vaikka olenkin homo. Minä taas olen hetero mutta pelkään että naiset huomaa toivottoman pienen kikkelini hallissa joten tulin avautumaan teille homoille. Minä olen vain fantasioiva kääpä jolla ei ole koskaan ollutkaan seksuaalista elämää joten tulin opiskelemaan ihmisten tapoja tälle palstalle. Minä taas olen homo joka ruiskauttaa aina spermat uimahallin saunan lauteille kun kukaan ei huomaa.

Olen niin kiihottunut saunassa että kullini ei montaa vetoa tarvitse kun lasti lähtee. Ei tarvi kun katsoa alastomia nuoria jätkiä suihkussa,sen jälkeen lasti on jo lähellä lähtemistä. Kaikki ootte homoja tän palstan kundihaaremissani.

Tämän virtuaaliaaremin hyvä puoli on, ettei tarvitse pakolla olla jos seura ei miellytä. Sinä mikään vitun hetero ole, vaan "netti" hetero! Helppo sulla on perkele tulla tänne haukkumaan ihmisiä, niiden seksuaalisen suhtautumisen perusteella.. D silti väärä paikka seksille ja flirteillr on uimahalli ja sauna sekä suihkutilat, sillä lapsia ja muita ajatellen on olemassa noille omat paikat..

Ja, itsekin kiihotun, ku nään alastomia miehiä suihkussa, joskus puoliveltoilla peniksillä.. P itse, ollessani saunassa yksin, toivoisin, että joku komea, hyväkroppanen kundi istus vieree , ja pyytäs löhtee luokseen..

Mä olen hetero mies mutta ja jos mut laitettaisiin naisten puolelle uimahallissa niin kyllä mulla muna seisoisi. Eikö homoile jotka tykkäävät miehistä ole sama juttu miesten puolella uimahallissa kun kaikki ovat alasti.

Miten muuten pystytte olemaan niin ettei teillä seiso? Itselläni seisoo joka kerta kun menen tyttöystävän kansa saunaan enkä voi sille mitään mutta onneksi ei tarvitsekaan: Jos keskustelun aloittaja kysyisi naisten mielipiteen myös. Jollain seisoo aina kun naisen näkee,no miten sitten kun näet lesbon ja tiedät et hän o lesbo. Meikä hintti,homo,mut ei seiso miehille jotka ei halua seksiä. No toisilla munat aivojen paikalla toisilla taas ei.

Ne tulisi siirtää naisten puolelle. Lesbot vastaavasti voivat tulla miesten puolelle! Näin se on kaikille reilumpaa. Voi pikkuista heteroressukkaa kun isot pahat homomiehet meinaa raiskata neitsytpylly pojan: Nyt saisit ihan oma kohtaisesti kokea ihan saman miten itse aikoinaan söhit naisen reimurasiassa sinne sun tänne mistään tietämättä raaálla tavalla sen 5 sekunttia kunnes ruiskautit.

Pisto kasto ravistus ja pitkä tujotus oli sinun mielestäsi suurenpano urasi huippusaavutus ja omasta mielestäsi jopa huippu rakastaja kun morsian huuti kurkku suorana vielä "aktisi" jälkeen "orgasmin" huormiossa,joka todellisuudessa oli äärimmäistä kipua aiheuttaneen rakastelun tulosta. Toivottavasti saat oikein isoa parrua ilman mitään voitelua sisääsi väkisin. Minulla heteronaisena on tällainen ehdotus, että homoille ja lesboille olisi oma yhteinen osasto.

Homomiehet kun eivät kiinnostu lebonaisista eivätkä lesbonaiset homomiehistä. Komeat ja söpöt nuoret homomiehet ovat kyllä tervetulleita heteronaisten puolelle käännytettäväksi.

Ja lesbonaiset miesten puolelle käännytettäväksi! En yhtään yllättyisi,jos tehtäisiin tarkka tutkimus siitä kuka niitä kaluja tuijottelee,jos tulos olisikin,että heteromiehet kaluja tuijottelee. Kummasti minun naapuri heteromies on ollut hanakka arvostelemaan minun kalua,eipä ole koskaan kukaan homomies tullut minulle ääneen arvostelemaan kaluani. Olisin enempi otettu jos homo sen tekisi ; silloin tietäisin,että minun kalu kelpaisi homolle: Hintit ja lepakot yhteiseen pukkariin, näin paras.

Tehkää vaan homoille oma pukkari: D kattoo minkälainen seksiluola siitä syntyy xD. Heteromies olen määkin ja kaikki homot aina himoittee mua. Eilenkin eräs mies, jolla oli vaaleanpunaiset farkut ja huivi kietaistu kaulaan kosketteli mun kikkeliä täpötäydessä bussissa mutkassa kämmenselällään hipaisten. Seuraavassa mutkassa tämä sama nuori homo haisteli kaljua päälakeani selvästi kiihottuneen näköisenä.

Kun lähdin bussista, sanoin homolle: Homo katsoi suu auki, selvästi pettyneenä. Muutkin ihmiset katsoivat ihmetellen, varmaan ihmettelivät sitä kuinka rohkea olen kun uskallan heteromiehen kunniaani puollustaa nykyaikana kun useimmat ei enää uskalla. Ja sitten heräsit ja huomasit sormesi olevan kakan peitossa ja mällit lakanassa Mullakin seisoo kun runkkaan spegut lauteille haaveillen armyjätkistä.

Miksi kaikki sairaat vänkylät tunkee uimahalleihin runkkaamaan ja nussimaan suurin osa uimahallien asiakkaista on lapsia. Onko asia näin että homoja kiinnostaa suuresti myös pikku pojat. Onko sitten kaikki heterot kiinnostuneet homojen hommista,ei kai se ole yhtään sairasta ja pervoa?

Luulisi että terveiden heteroiden tajuavan mitä he touhuavat. Suomi24 homofoorummin perusteella voi tehdä johtopäätökset,että heteroilla on paljon mielenterveys ongelmia. Ei vastaavasti löydy heteroiden palstoilla homojen kritisoisimia keskusteluja,kuin inhottavaa ja vastenmieleista on tussun nuoleminen jne. Tästä voikin päätellä että homot suhteellisen terveempiä mieleltään kuin heterot. Tuskin kaikki runkkarit ovat homoja ja lapsista kiinnostuneita.

Ei heteromies lotkauta korvaakaan näille homojen touhuille,sillä ei meitä pätkääkään kiinnosta miehet,ainoastaan jokin kaappihomo joka on tyytymätön omaan homouteensa voi kokea miesten touhut loukkavana,kun ei itse edes uskalla kokeilla pimeässä pirtissä miesten keskeisiä seksi-iloja. Terve ja terveesti ajatteleva ihminen osaa hyväksyä toisten seksuaalisuuden.

En tarkoita tällä,että hyväksyn yleisillä paikoilla seksiakteja,homojen,lesbojen tai heteroiden. Yritä sinä keskustelun aloittaja nyt ensin hyväksyä sinun seksuaalisuus ja sitten uudestaan miettiä miten tämä homma nyt meneekään.

No miksi muka ei voisi laittaa homoja ja lesboja samaan pukkariin? Tuohan olisi hyvä järjestely, eipähän tarvitsisi ajatella että joku homo tiirailee suihkussa. Ei sinua kukaan siellä kato vaikka olisi kuinka homo ja kuinka puutteessa. Vaikkei minua heh, niin varmaan juuri katsoisikaan, niin varmasti kyllä muita tiirailee.

Samaan koppiin vaan pois homoseksuaalit heteroita kiusaamasta. Yli puolet miehistä tuijottelee minun isoa kyrpääni vaikka en todellakaan esittele eikä ole edes puolijäykkänä.

Joitakin harmittaa, mutta suurinta osaa näyttää himottavan. Vaistomaisesti avasin suuni ja Heikin lasti lensi osin suuhuni ja leualleni. Oma kullini laukesi samaan aikaan ja sperma lensi kaaressa pääni yli. Näky oli ilmeisesti Pekulle liikaa, koska hänen kyrpänsä laukesi heti minun perääni. Lauettuamme pojat ottivat spermaa käsiinsä ja maistelivat sitä. Olimme kuin seitsemännessä taivaassa, niin rajut orkut saimme.

En tiedä, mistä päähäni pälkähti, mutta kun Peku kumartui kasvojeni ylle ja hänen spermainen kullinsa ja kiveksensä olivat aivan suuni kohdalla, otin kullin suuhuni ja aloin lutkuttaa sitä. Peku totesi, että tekee tosi hyvää. Pian muutkin halusivat jälkihoidon. Kun sitten olimme käyneet pesulla ja tuli aika mennä nukkumaan, kävimme alasti siskonpedille vieri viereen.

Nukahdimme väsyneinä ja neitsyyden menettäneinä. Ja tämä kerta ei jäänyt viimeiseksi. Bussikuski panee armeija poikaa persereikään — Gay SeksiNovelli.

On synkkä ja sateinen sunnuntaiaamu. Kahdeksan aikaan bussiasemalla on hyvin hiljaista. Muutama krapulaisen näköinen ihminen liikkeellä. Eipä yhtään harmita, etten ole yksi niistä.

Mikäs sen leppoisampaa bussikuskille kuin olla sunnuntaipalkalla töissä ajamassa lähes tyhjää bussia yhtä hiljaisilla kaduilla. Yksi solttupoika kävelee lähtölaituria kohti. Ei näköjään tarvitse sentään ihan yksikseen ajella. Onpahan hoikka söpö poika, ei kovin pitkä. Hymyilee iloisesti ja katsoo nappisilmillään niin syvälle, että gaydarini huutaa ihan… pinkkinä.

Siististi drool mainosslogania mukaillen. Tuommoisenko pitäisi pelottaa vihollinen pois? Poika menee istumaan jonnekin bussin perälle ja minä ohjastan bussin kaupungin läpi moottoritielle. Eipä matkustajia tule kyytiin matkan varreltakaan. Suomi nukkuu vielä tähän aikaan. Miksihän kummassa tuo varusmieskään sunnuntaiaamuna varuskuntaan on menossa? Kaipa sillä on syynsä, mitäs se minulle kuuluu.

Reilun puolen tunnin ajon jälkeen, vähän ennen varuskuntaa lähinnä olevaa moottoritiepysäkkiä takaani kuuluu ääni. Sitten solttupoika ottaa käyttöön raskaammat aseet eli nappisilmät ja koiranpentuilmeen vienolla virnistyksellä.

Gaydar huutaa taas ihan täysillä. Sehän olisi kyllä viimeinen pysäkki ennen linjan pääteasemaa. Eikä ketään muita kyydissä. Ajan moottoritieltä kilometrin verran varuskuntaa kohti metsän laitaan pysäkille. Linjakilpi sammuksiin, ettei herätä liikaa mielenkiintoa.

Puolessa välissä matkustamoa avaan housuni ja poika kaivaa miehekkään kokoisen kaluni esiin nuoltavaksi. Laitan repun taskusta napatun kortsun paikalleen ja poika nuolee sitä entistä innokkaammin, kun tajuaa, mitä on saamassa. Paksu nahkainen vyö, nappi ja vetskari aukeavat paljastaen altaan vihreät telttaa muistuttavat bokserit.

Vedän bokseritkin alas ja työnnän pojan selälleen penkille jalat pystyssä, maiharit penkin selkänojiin nojaten. Volvon moottori saa aikaan pienen värinän tyhjäkäyntiä raksuttaessaan. Edessäni olevassa perseessä ei ole kuitenkaan grammaakaan läskiä, joka voisi väristä tai hyllyä. Oikeastaan ei tuolla pojalla edes ole persettä. Todella hoikka, mutta ei luisevan oloinen silti.

Sylkäisen liukasteeksi sinne, missä jalat loppuvat ja selkä alkaa. Alan painaa paksua kaluani reikään, kun se yllättäen humpsahtaa koko parinkymmenen sentin mitaltaan pohjaan asti. Solttupojan tyytyväinen hymy ja napittavat silmät eivät värähdäkään. Ei ollut neitsyt tämä poika. Hyvä, että tuli laitettua se kortsu. Tuo reikä on nähnyt sen verran maailmaa, että siitä voi löytyä kaikki taudit. Pumppaan menemään oikein kunnolla, kun kerrankin on alla joku, joka ei valita kovasta käsittelystä.

Vaikka onkin niin siron oloinen ison miehen käsittelyssä. Aika pian solttupojan sotilaallisessa 45 asteen kulmassa sojottava pienehkö kalu heittää runkkaamatta lastit ihonmyötäisen vihreän poolopaidan rinnuksille. Pojan ilme ei vieläkään värähdä. Taitavasti perälihaksilla hieroen se saa lopulta minutkin laukeamaan. Vedän kaluni ulos jättäen kortsun tahallaan reikään roikkumaan. Laitan maastohousut pojalle jalkaan, ettei sotke paikkoja ja työnnän kaluni sen suuhun puhdistettavaksi. Unohtui sanoa, että valkoista sotkua on paidan lisäksi lakissakin, ja perseessä tai siinä, mihin perse kuuluisi on iso märkä läntti.

Sperman hajun leijaillessa monen metrin päähän. Tagit Bussikuski Gay linjaautokuski gay seksinovelli homo homonovelli homoporno homostelua Kuumat homopojat miesten välistä seksiä Synttäripano. Muistan ensimmäisen kertani selvästi kuin aakkoset. Olin vuotias arka ja yksinäinen …. Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja kotisivuni tähän selaimeen seuraavaa kommentointikertaa varten. NUSSI minua, setä kiltti, nussi!

Ime ja nussi minun muniani ja söpöä persettäni, setä Gaynovelli kokoelma toukokuu 23, Gay 2 Kommenttia 14, Näyttöä. Ilkan synttäripano — Gaynovelli Ilkka oli kaunisvartaloinen nuorukainen, joka osasi myös kaikin puolin nauttia omasta kropastaan.

Uiiihh… Tui, tui setä, katso! Oiiihh… Mmm, lupsis, nami nami! Kiihkeästi inahdellen Ilkka suuteli ja nuoli miehen huulia, kieltä ja kitalakea pehmoisilla märillä huulillaan ja kielellään… Mon amor, aahh… Mon cheri… Mmmmh, ahhh! Ilkka jatkoi Markun isän huulien nuolemista ja suutelemista ja kietoi sitten notkeat stay-uppien verhoamat reitensä miehen vartalon ympärille ja alkoi kiihkeästi kerjätä ja anella: MMMhh… Aaihh, ooh… Litsis lätsis!

Kesämuisto — Gay seksiä: Bussikuski panee armeija poikaa persereikään — Gay SeksiNovelli On synkkä ja sateinen sunnuntaiaamu. Ihan mukavaa, että sunnuntaina töissä saa tuplapalkan, ja joskus mukavasti tippiäkin. Edellinen Isin pikku kiimapillu osa 4. Seuraava Sinjan päiväkahvit osa 3. Rattopoiika syyskuu 13, Vastaa Peruuta vastaus Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

3. tammikuu kuvat pimpin nuoleminen treffit kovaporno hyvä pimppi kotimainen porno suomi24 seuraa kaikille seksiä rannalla ornithine pornoa brother. et gay pori suomi24 sinkkuristeily aforismeja elämästä rakkaus suomi24 . iso tissi pimpin nuoleminen web seksiä parhaat selainpelit suomen treffit kovaa. 6. kesäkuu paksua kyrpä nuolla pillua seksiseuraa oulu wilma esbo seksi treffit bb nainen etsii helsinki sex shop bondage bdsm gay hieronta iisalmi.

Mistä nämät heteromiehet sitten kiihottuvat? Ja mitä ne täältä hakee? Kiihotusta että mulkku seisoisi!! Ette te muun takia täällä ole jos aihe ei kiinnostaisi. Heterot suurimpia homopervoja ja pedofiilejä Älä huoli, tuskin olet niin hyvännäköinen että kukaan sinuun kiinnittäisi huomiota. Eikö ahdista yhtä paljon tänne palstalle kirjoitteleminen, kun oletettavasti suurin osa keskustelijoista taitaa olla homoseksuaaleja? Kyllä tyhmyys taa pääsi esiin aloittajan viestissä, että ei voi muuta sanoa kuin: Miten tämä ehdottamasi jako tapahtuisi?

Pitäisikö kassalla ilmoittaa oma seksuaalisuus ennen kuin saa avaimen? Mitä jos himokkaat heteromiehet ilmoittavat olevansa homoja päästäkseen katselemaan naisia pukuhuoneeseen ja suihku- ja saunatiloihin? Mitä naiset siitä sanovat, jos miehiä alkaa ilmaantua heitä varten tarkoitettuihin pukuhuoneisiin?

Olin uimahallissa ja pyysin sarjalippua. Siellä oli porukkaa Pitkästä niemestä jonossa ja kassanhoitaja kysyi tahdotko tavallisen vai samanlaisen kuin he? Jätin lippuvihon penkille ja kävelin ulos. Itse olen homo ja minua ei häiritse heteromiehet. Mutta siinä vaiheessa kun saunaan tuleekin joku homo, ja molemmat on tietoisia toisen homoudesta niin lähden aika äkäseen.

Kyseinen tilanne jotenkin muuttaa koko saunassa ja suihkussa käynnin jotenkin seksuaalisväritteiseksi Mutta homo kun osuu vaikka nyt saunaan niin ei pysty edes puhumaan mitään kun pelkää että se tulkittaisiin flirtiksi tai muuten seksuaaliseksi lähestymiseksi.

Mulla siis on poikaystävä jo, ollut useamman vuoden, enkä tosiaan halua antaa sellaista tunnetta jollekin sinkkuhomolle että olisin hänestä kiinnostunut. Vai onko se saunaan pyrkivä puolituntematon homo ihan okei? Mutta kyllä itsekin tunnen oloni vaivautuneeksi homona jos kuvittelen jonkun katsovan minua sillä silmällä. Tuskin olen seuraa hakemassa jos menen uimaan tai saunomaan.

Homon on varmasti yhtä vaikea olla vilkuilemasta sivusilmällä komeaa miestä kuin heteromiehen kaunista naista uima-altaalla. Mutta munan hiplaaminen tms. Olen hyvin heteron oloinen bi-seksuaali. Minusta ette varmasti näe päältä päin että pidän sekä vadelmasta että mansikasta.

Olen ukkomies, isä, yrittäjä, reservin upseeri, leijona ja ties mitä. Uimahallilla ja kuntosalin pukuhuoneessa totta kait katselen alastomia jätkiä, mutta en tietenkään kenenkään muniin tai peffaan käy kiinni, enhän esim kylpylässä yhteisessä höyrysaunassakaan ole kenenkään naisen tisseissä kiinni. Sitä paitsi se, että on homo tai bisse, ei tarkoita, että haluaisi hommailla jokaisen miehen kanssa.

Kyllä se on aina yhteinen sopimus ja mielenkiinto. Mitä se haittaa jos saunassa on toinenkin homo? Vaikka oletkin varattu niin voihan silti vaikka vähän runkkailla ja flirttailla jotenkin muuten. Ei sen tarvi pettämiseen asti mennä ja toisiin ei tarvi kosketella mutta eihän pieni flirtti ole parisuhteessa olevaltakaan kielletty.

Eihän tuo mitään mutta runkkailkaa sellaisessa saunassa johon ei ulkopuolisilla ja varsinkaan lapsilla ole pääsyä. No on se aikamoista pettämistä jos runkkailee toisen kaa!! Itse en antaisi anteeksi että on vetäny toiselta käteen ja tulee samana iltana multa ottaa!!!

Siis ei mitään flirttailua tai runkkailua jos on vakavassa suhteessa: D Siis mitä ihmettä! Jos molemmat oikeesti rakastaa toisiaan niin ei kyl tollast pitäis tulla mieleenkään Monen vuoden ajan teini-iästäni ylöspäin olisin sanonut sinulle että olet väärässä. Täytyy myöntää, että ymmärrän aivan täysin näkökantaasi. Ihminen ei halua nähdä, tietää eikä ajatella sellaisia asioita, jotka eivät kuulu hänen elämäänsä.

Jos ihminen ei ole homo, ei hänellä ole mitään syytä ajatellakaan sellaista asiaa. Se ei tarkoita sitä että olisi homovastainen, mutta se asia vain ei kuulu hänen elämäänsä. En syytä yhtään ihmistä siitä, ettei hän ajattele tai puhu asiasta, joka ei kuulu hänen elämäänsä. Kyllä, voi olla niin että rajoittaa elämäänsä ja pitää ovia turhaan kiinni.

Mutta on myös niin että aina kun avaa uuden oven elämässään, sulkee samalla toisen. Kukaan ei voi saada elämässä kaikkea. Ihminen tekee jatkuvasti elämässään valintoja, jos ei tietoisesti, niin tiedostamattaan. Jos ihminen ei juo, ei hän halua olla seurassa jossa muut juovat. Joskus tulee tilanteita että näin pitää pystyä olla, mutta ei se silti mukavaa ole.

Joko se muuttuu mukavaksi tai sitten siitä tilanteesta lähtee pois. Pukuhuone on pukemista varten. Pukeminen sinua häiritsee, kun pukijana on "väärän" seksuaalisen suuntauksen omaava? Olen ukm bi, tosin täysin kokematon miesten kanssa. Viime aikoina uimahallissa käydessäni on yksi selvästi homo mies kiinnittänyt muhun huomiota. Katselee pitkään ja osoittaa kiinnostusta. Mä tietysti en ole huomaavinani, vaikka haluaisinkin.

Kyllä toi uimahalli on vähän liian yleinen paikka tulla ehotteleen tai flirttaileenkin mitään. Välillä on ollut ahdistavakin olo. Mulla ei välttämättä olis miestä vastaan mitään, mutta tulis muualla jutteleen jos on kiinnostunut. Uimahallissa saunotaan ja uidaan, ei muuta.

Vai niin, ok Sun pitää vain olla huomioimatta tuollanen kyylä. Uimahallithan on kyyliä täynnä. Siksi en edes ui missään hallissa, liikaa katseita kun kerää. Tiedän sen tunteen kun kyylä kyylää kyyläämästä päästyäänkin. Aiheesta vittuuntuminen on ok. Se vasta vituttaa, kun toinen luulee sun katsovan ja alkaa uhoomaan, vaikka sä et katso sinne päinkään. No, homojen laki on Hammurabin laki, joten tuloksen jo tiedättekin. Ei kannata alkaa uhoomaan turhasta, aiheesta kyllä voi harmistua.

Heterot lääppivät toisiaan kylpylöissä ja uimahallissa. Ahdistavaa, kun naiset katselee sillä silmällä ja yrittävät iskeä, siivoojat tiirailee suihkussa ja pukuhuoneessa Just tuontyyppisen takia jätin sika-"kaverin" siihen paikkaan uikuttamaan. Tyypillistä homofobin tesktiä, jolla itsellä kanki kovettuu homoa ajatellessa.

En ymmärrä mikä siinä ahdistaa olla samassa pukuhuoneessa? Onko se nykyään niin harmillista jos näkee toisen miehen jäykän peniksen? Olen samaa mieltä kanssasi. Nykyajan miehet on niin pikkusieluisia neitejä että toisen miehen erektiossa oleva penis jättää ikuiset traumat. Eihän se että sattuu olemaan erektio välttämättä edes johdu siitä että olisi homo.

Myös hetero voi saada erektion ihan ilman syytä ilman että ajattelee seksiä. Ei ahdista, mutta kiihoittaa ja seurauksena oma seisokki jota en välittäisi esitellä. Kerran kävi näin ja sain jäähdytellä kaluani kylmässä suihkussa.

Ällöttää ajatuskin toisesta miehestä tuijottamassa minua himokkaasti Sinä olisit onnesi kukkuloilla jos saisit minut kanssasi saunomaan. En nimittäin ole mies. Minä en uskalla käydä uimahallissa, koska pelkään näkeväni miesten pippeleitä. Menen aivan tolaltani miesten sukuelimistä vaikka olenkin homo.

Minä taas olen hetero mutta pelkään että naiset huomaa toivottoman pienen kikkelini hallissa joten tulin avautumaan teille homoille. Minä olen vain fantasioiva kääpä jolla ei ole koskaan ollutkaan seksuaalista elämää joten tulin opiskelemaan ihmisten tapoja tälle palstalle. Minä taas olen homo joka ruiskauttaa aina spermat uimahallin saunan lauteille kun kukaan ei huomaa. Olen niin kiihottunut saunassa että kullini ei montaa vetoa tarvitse kun lasti lähtee.

Ilmeisesti muutkin alkoivat olla lähellä orgasmia. Kyrvän litinä ja tuoksu täytti huoneen, kun viisi teini-ikäistä poikaa runkkasivat kalujaan. Pojat olivat ympärilläni ja ensimmäisen lastin heitti Aki suoraan kasvoilleni.

Sitten Hannu laukesi kullini ja vatsani päälle. Heikki alkoi myös olla lähellä ja ohjasi kullinsa kohti suutani. Vaistomaisesti avasin suuni ja Heikin lasti lensi osin suuhuni ja leualleni. Oma kullini laukesi samaan aikaan ja sperma lensi kaaressa pääni yli. Näky oli ilmeisesti Pekulle liikaa, koska hänen kyrpänsä laukesi heti minun perääni. Lauettuamme pojat ottivat spermaa käsiinsä ja maistelivat sitä.

Olimme kuin seitsemännessä taivaassa, niin rajut orkut saimme. En tiedä, mistä päähäni pälkähti, mutta kun Peku kumartui kasvojeni ylle ja hänen spermainen kullinsa ja kiveksensä olivat aivan suuni kohdalla, otin kullin suuhuni ja aloin lutkuttaa sitä. Peku totesi, että tekee tosi hyvää. Pian muutkin halusivat jälkihoidon. Kun sitten olimme käyneet pesulla ja tuli aika mennä nukkumaan, kävimme alasti siskonpedille vieri viereen.

Nukahdimme väsyneinä ja neitsyyden menettäneinä. Ja tämä kerta ei jäänyt viimeiseksi. Bussikuski panee armeija poikaa persereikään — Gay SeksiNovelli. On synkkä ja sateinen sunnuntaiaamu. Kahdeksan aikaan bussiasemalla on hyvin hiljaista. Muutama krapulaisen näköinen ihminen liikkeellä. Eipä yhtään harmita, etten ole yksi niistä. Mikäs sen leppoisampaa bussikuskille kuin olla sunnuntaipalkalla töissä ajamassa lähes tyhjää bussia yhtä hiljaisilla kaduilla.

Yksi solttupoika kävelee lähtölaituria kohti. Ei näköjään tarvitse sentään ihan yksikseen ajella. Onpahan hoikka söpö poika, ei kovin pitkä. Hymyilee iloisesti ja katsoo nappisilmillään niin syvälle, että gaydarini huutaa ihan… pinkkinä. Siististi drool mainosslogania mukaillen. Tuommoisenko pitäisi pelottaa vihollinen pois? Poika menee istumaan jonnekin bussin perälle ja minä ohjastan bussin kaupungin läpi moottoritielle. Eipä matkustajia tule kyytiin matkan varreltakaan.

Suomi nukkuu vielä tähän aikaan. Miksihän kummassa tuo varusmieskään sunnuntaiaamuna varuskuntaan on menossa? Kaipa sillä on syynsä, mitäs se minulle kuuluu. Reilun puolen tunnin ajon jälkeen, vähän ennen varuskuntaa lähinnä olevaa moottoritiepysäkkiä takaani kuuluu ääni. Sitten solttupoika ottaa käyttöön raskaammat aseet eli nappisilmät ja koiranpentuilmeen vienolla virnistyksellä. Gaydar huutaa taas ihan täysillä.

Sehän olisi kyllä viimeinen pysäkki ennen linjan pääteasemaa. Eikä ketään muita kyydissä. Ajan moottoritieltä kilometrin verran varuskuntaa kohti metsän laitaan pysäkille. Linjakilpi sammuksiin, ettei herätä liikaa mielenkiintoa.

Puolessa välissä matkustamoa avaan housuni ja poika kaivaa miehekkään kokoisen kaluni esiin nuoltavaksi. Laitan repun taskusta napatun kortsun paikalleen ja poika nuolee sitä entistä innokkaammin, kun tajuaa, mitä on saamassa. Paksu nahkainen vyö, nappi ja vetskari aukeavat paljastaen altaan vihreät telttaa muistuttavat bokserit. Vedän bokseritkin alas ja työnnän pojan selälleen penkille jalat pystyssä, maiharit penkin selkänojiin nojaten.

Volvon moottori saa aikaan pienen värinän tyhjäkäyntiä raksuttaessaan. Edessäni olevassa perseessä ei ole kuitenkaan grammaakaan läskiä, joka voisi väristä tai hyllyä.

Oikeastaan ei tuolla pojalla edes ole persettä. Todella hoikka, mutta ei luisevan oloinen silti. Sylkäisen liukasteeksi sinne, missä jalat loppuvat ja selkä alkaa.

Alan painaa paksua kaluani reikään, kun se yllättäen humpsahtaa koko parinkymmenen sentin mitaltaan pohjaan asti. Solttupojan tyytyväinen hymy ja napittavat silmät eivät värähdäkään.

Ei ollut neitsyt tämä poika. Hyvä, että tuli laitettua se kortsu. Tuo reikä on nähnyt sen verran maailmaa, että siitä voi löytyä kaikki taudit. Pumppaan menemään oikein kunnolla, kun kerrankin on alla joku, joka ei valita kovasta käsittelystä.

Vaikka onkin niin siron oloinen ison miehen käsittelyssä. Aika pian solttupojan sotilaallisessa 45 asteen kulmassa sojottava pienehkö kalu heittää runkkaamatta lastit ihonmyötäisen vihreän poolopaidan rinnuksille.

Pojan ilme ei vieläkään värähdä. Taitavasti perälihaksilla hieroen se saa lopulta minutkin laukeamaan. Vedän kaluni ulos jättäen kortsun tahallaan reikään roikkumaan. Laitan maastohousut pojalle jalkaan, ettei sotke paikkoja ja työnnän kaluni sen suuhun puhdistettavaksi. Unohtui sanoa, että valkoista sotkua on paidan lisäksi lakissakin, ja perseessä tai siinä, mihin perse kuuluisi on iso märkä läntti.

Sperman hajun leijaillessa monen metrin päähän. Tagit Bussikuski Gay linjaautokuski gay seksinovelli homo homonovelli homoporno homostelua Kuumat homopojat miesten välistä seksiä Synttäripano. Muistan ensimmäisen kertani selvästi kuin aakkoset. Olin vuotias arka ja yksinäinen …. Tallenna nimeni, sähköpostiosoitteeni ja kotisivuni tähän selaimeen seuraavaa kommentointikertaa varten. NUSSI minua, setä kiltti, nussi! Ime ja nussi minun muniani ja söpöä persettäni, setä Gaynovelli kokoelma toukokuu 23, Gay 2 Kommenttia 14, Näyttöä.

Ilkan synttäripano — Gaynovelli Ilkka oli kaunisvartaloinen nuorukainen, joka osasi myös kaikin puolin nauttia omasta kropastaan. Uiiihh… Tui, tui setä, katso! Oiiihh… Mmm, lupsis, nami nami! Kiihkeästi inahdellen Ilkka suuteli ja nuoli miehen huulia, kieltä ja kitalakea pehmoisilla märillä huulillaan ja kielellään… Mon amor, aahh… Mon cheri… Mmmmh, ahhh!

Ilkka jatkoi Markun isän huulien nuolemista ja suutelemista ja kietoi sitten notkeat stay-uppien verhoamat reitensä miehen vartalon ympärille ja alkoi kiihkeästi kerjätä ja anella: MMMhh… Aaihh, ooh… Litsis lätsis! Kesämuisto — Gay seksiä: Bussikuski panee armeija poikaa persereikään — Gay SeksiNovelli On synkkä ja sateinen sunnuntaiaamu.

HOMO KOTI SEKSIÄ SUOMALAINEN PORNOFILMI

Kalun nuoleminen seksi reffit gay