Homoseksuaaliseen pelottava karvainen kalu

   Homo

En usko, että tuosta on haittaa. Ehkä on kuitenkin hyvä kertoa miehelle, että et ole ennen ollut miehen kanssa. Jo mies juoksee karkuun, niin sitten hän on sulle ihan väärä mies. Koita houkutella niitä lesboystäviäsikin kokeilemaan. Oikean seksuaali-identiteetin löytyminen on erittäin tärkeä asia. Hei, en usko, että lesbolaistaustasi vaikuttaa yhtikäs mitenkään. Päinvastoin se voi jopa kiinnostaa miehiä, mutta varo: Riippuu millaisista miehistä olet kiinnostunut.

Suomileijonapaidat eivät varmastikaan pidä taustastasi. Sen sijaan hipahtavat, boheemit, hopparit, reggaetyypit, humanistit ja sen sellaiset varmasti hyväksyvät ja suhtautuvat mielenkiinnolla. Taviksista en osaa sanoa. Kouluttautuneet miehet tuskin ovat hirveän kiinnostuneita mutta ei heitä varmasti tausta haittaa. Luultavasti sinut leimataan kaikissa tapauksissa bi-henkiseksi. Seksuaalinen suuntautuminen ei ole valinta. Siihen ei voida tietoisesti vaikuttaa.

Jokainen homo tekee joskus sen valinnan, työntääkö jortikkansa miehen perseeseen vai ei. Siinä on valinnan paikka. Jortikka ei mene perseeseen itsestään. Samoin jokainen hetero tekee valinnan siitä onko hetero työntämällä jortikkansa vittuun? Ei taas oikein logiikka pelitä Jos itse pystyt valitsemaan, mikäköhän olet?

Jokainen hetero tekee joskus sen valinnan, työntääkö jortikkansa naisen vaginaan vai ei. Jortikka ei mene vaginaan itsestään. Tottakai teot ovat valintoja, mutta se, kumpaan sukupuoleen rakastuu ei ole sitä!

Vaikka heteromies kieltäytyy seksistä, tuntee hän silti vetoa naisia kohtaan, ei miehiä. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Siinä ei ratkaise se, ryhtyykö toimintaan "jortikka menee perseeseen" , vai ei. Tähän voi sanoa että "Jotkut tykkää muhkummasta". Sitä vain jossain vaiheessa ihminen huomaa tiettyjen asioiden miellyttävän silmää enemmän kuin muut. Jotkut tykkäävät neliöistä enemmän ympyröistä kuin jonkun mielestä ympyrät ovat hienompia kuin neliöt.

Ja esimerkiksi jotkut tykkää vastakkaisessa sukupuolessa pyöreydestä kun taas jotkut tykkää laihasta. Täysin sama pätee myös kumppanin sukupuoleen, jotkut tykkää miehistä, jotkut naisista. Olishan se aika synkeää jos saisi vain tykätä vain vastakkaisesta sukupuolesta. Aivan sama kuin jos miehet saisivat tykätä vain kahvista ja naiset saisivat tykätä vain teestä. Eihän kukaan valitse että pitääkö kahvista vai teestä enemmän, ihminen vain luonnollisesti yleensä suosii enemmän jompaa kumpaa toisen yli, vaikka toki niitäkin on varmasti joille kelpaa yhtä hyvin molemmat kunhan se on vain laadultaan hyvää.

Homous ei ole valinta, se on makuasia ja tunnetusti niistä ei oikein voi pahemmin kiistellä. Minä en silloin 9-vuotiaana ihan hirveästi tykännyt kahvista. Nyt 27 vuotta myöhemmin tykkään siitä. Asioita voi näköjään oppia. Toiset oppivat vääriä asioita ja toiset oikeita. Neliöistä tai ympyröistä en tykkää vieläkään. Niin ja sekin vielä bonus että en usko että mustasukkaiset miehet vois olla mustasukkaisia toiselle naiselle. Itse olen vähän mustasukkaista tyyppiä ja mä en ihan todella ees kokis sitä pettämiseks vaikka harrastaisit seksiä toisen naisen kanssa.

Ois jopa mielenkiintoista viettää vaikka iltaa yhdessä jonkun sun naispuolisen exän kanssa. D tää on niiiin hauska ajatus miehissä.. Eli nainen voi pomppia naisen sängyssä minkä kerkee: Välillä tuntuu että poikaystävät ovat enemmän mustasukkaisia kuin muut. Minulla on elämässä vain pari kertaa ollut silleen, että nainen olisi ollut mustasukkainen, kun taas kavereiden poikaystävät muutamia poikkeuksia lukuunottamatta ovat todella mustasukkaisia. Tälläkin hetkellä parhaan ystäväni mies on aivan hermona, vaikka mitään syytä ei ole.

Tavallaan se on sääli, koska sehän vaan kertoo miesten huonosta itsetunnosta kun eivät pysty luottamaan naiseensa sen vertaa. Ja lähtökohtana on kuitenkin se, ettei naiset ole koskaan olleet epäluotettavia. Olen siis itse lesbo ja täysin sinut itseni kanssa, joten turhat hakkumiset voitte jättää väliin, sillä ne ei vaikuta minuun mitenkään ja ikisinkku.

No voin tuohon ainakin omasta 27 vuotiaan vaimoa etsiskelevän akateemisen miehen näkökulmasta vastata. Tässä iässä sitä on jo viimeistään pakko hyväksyä se tosiasia että meillä jokaisella on jo sitä historiaa takana, eikä kukaan enää ihan kokematon näissä asioissa ole. Se että nainen on ollut suhteessa parin naisen kanssa, mutta ei vielä yhdenkään miehen ei minusta ole mikään iso asia.

Paljon pahempi kai se olisi jos naisella olisi takana vaikkapa se pari kymmentä suhdetta eri miehiin. Se että takana on vain muutama suhde ja nekin ilmeisesti jotain muuta kuin vain jotain yhden yön juttuja antaa kyllä hyvän kuvan naisesta kun itse olen sitä pidempiaikaista kumppania vaimoa etsiskelemässä. Se että nuo suhteet ovat olleet vain naisten kanssa ei sinänsä mikään ongelma ole, mutta myönnän kyllä tässä sen että asia olisi varmasti helpompi jos nuo suhteet olisivat olleet perinteisiä heterosuhteita.

Se että naisen seksuaalisuus on muuttunut hyvin radikaalisti on tässä ehkä se suurin ongelma. Mikä estää tuon asian muuttumista tulevaisuudessakin? Se että nainen on ensin lesbo ja sitten hetero kielii ainakin minusta siitä että tosiasiassa nainen on ehkä todellisuudessa bi-seksuaali, ja tuo kiinnostus eri sukupuolia kohtaan on vaihtelevaa, ehkä jopa kausiluonteista. Luottamus tulevaan kumppaniin on hyvin tärkeää ainakin itselleni ja tuo naisen mahdollisesti muuttuva seksuaalisuus voi kyllä luoda jotain sellaisia luottamusongelmia mitä vastaavanlaisen heterohistorian omaavan naisen kanssa ei välttämättä ilmenisi.

Mitä jos vaikkapa 4 yhdessäolo vuoden jälkeen nainen ilmoittaakin haluavansa enemmän naista kuin miestä? Mitä aviomies siinä tilanteessa voi oikein tehdä, varsinkin jos on jo lapsiakin hankittuna?

Itse ajattelen usein myös näitä mahdollisia tulevia ongelmia, nykyisten ja menneiden asioiden perusteella. Toki löytyy niitä miehiä jotka tuomitsevat naisen hänen seksuaalisen historiansa ansiosta ja sitten myös niitä joita moinen "lesbohistoria" enemmänkin kiehtoo, ainakin noin seksuaalisessa mielessä kolmen kimpasta haaveilijat yms. Itse kuitenkin olen etsimässä sitä vaimoa ja tulevien lasteni äitiä ja luottamus kumppania kohtaan on minulle tässä se tärkein asia.

Jos nainen tuntuu luotettavalta, niin en minä häntä kyllä pelkästään hänen seksuaalihistoriansa ansiosta tuomitse, olipa se sitten kuinka värikäs tahansa. Tosiasia on kuitenkin se että sitä mitä värikkäämpi seksuaalihistoria naisella on sitä enemmän hänen on todistettava minulle oman luotettavuutensa.

Mutta en minä nyt naisia heidän seksuaalisen historiansa avulla mihinkään jonoon laita ja valitse siitä sitten niitä parhaita ei niitä kiinnostavia naisia ole koskaan niin paljoa kerralla että heistä mitään jonoa saisi.

Se milloin tuollaisesta asiasta sitten oikein kannattaisi puhua riippuu varmaan siitä miehestä minkä kanssa olet juttelemassa.

Ehkä tuota asiaa ei tarvitse ihan heti mainita, ehkä paras hetki keskustella asiasta on silloin kun tulee puhetta aiemmista suhteista. Minusta tuota ei tarvitse ihan treffailuvaiheessa vielä kovinkaan tarkasti toisen kanssa läpikäydä, riittää kun mainitsee että on ollut suhteessa parin naisen kanssa ja että nuo suhteet ovat jo takanapäin ja on kiinnostunut tästä miehestä.

Mitään isompia selittelyjä siitä ettei koskaan ole ollut miehen kanssa ei minusta kannata kovinkaan aktiivisesti esiin tuoda, toki jos se seksi miehen kanssa pelottaa niin voihan siitä sitten mainita ennen kuin siihen ollaan ryhtymässä, kyllä normaali mies osaa ottaa vähän rauhallisemmin jos nainen tuon mainitsee. Liity Kristillisdemokraattiseen puolueeseen - ilahdutat esimerkilläsi suuresti Päivi Räsästä!

Se on kuule ihan paskan sama, mielummin vaikka kerro sille jätkälle et oot mikä oot. Kaikki naiset on lesboja muutenkin. Halutaan vähän kokeilla tätä, ja sitten vähän tota, kun ei osaa päättää mihin suuntautuisi. Parhaat ohjeet sikinsokin seurusteluun löydät Pyllykirjasta http: En tyrmäisi ajatusta ainakaan suoralta kädeltä. Varmasti asiaa täytyisi mietiskellä ja ehkä keskustellakin siitä, mutta jos molempien aikeet suhteen aikaansaamiseksi ovat vakaat ja tunteet rehellisiä ja voimakkaita, niin mitäs väliä siinä vaiheessa historialla enää on?

Luulenpa että tilanne saattaa olla toisenlainen kuin osaat aavistakaan. Saatat nimittäin joutua enemmänkin tekemisiin miesten kanssa, jotka toivoisivat sinun jopa jatkavan lesbosuhteita, tai ehkä tuovan ylimäräisä naisia sänkyynne puuhastelemaan kimppaseksin merkeissä ym.

Toisin sanoen monet miehet saattavat haluta oikean rakkaussuhteen sijaan sinusta vain viihdykkeen tarjoajaa, sillä onhan tuo ajatuksena jo monista "jännittävä" ja ehkä kiihottava ajatus, että naisella on tuollainen historia. Joten varo hörhöjä, joista joku jo varoitelikin. Ja anna miehen tutustua itseesi ja itsesi mieheen rauhassa ennen kuin otat asian esiin. Mitäs muuten itse ajattelisit, jos tilanne olisikin toisinpäin, miehellä josta kiinnostut olisikin suhteita saman sukupuolen kanssa takanaan?

Ehkä siitä voi hieman päätellä, millaisia ajatuksia tilanne voi herättää. Kaikki naiset eivät missään tapauksessa ole edes ajatelleet kokeilla samaa sukupuolta olevan kanssa seksiä. En itse, eikä kukaan ystävistänikään. Inhoan jopa ajatustakin moisesta iljettävyydestä! Vain miehet ovat olleet terveen mielenkiintomme kohteena. Aloittaja on tervehtynyt, mistä voimme nähdä, ettei seksualisuus ole mitään muuta kuin oma valinta.

Tosin asiaa ymmärtävät ovat tienneet tämän aina. En ole uskovainen pätkääkään, asenteeni ei johdu siitä. Kysymys on terveestä näkökulmasta, joka on onneksi suurimmalla osalla ihmisiä vielä kuitenkin, mikäli sairaat kuvitelmat eivät vahingoita lisää tulevia sukupolvia asian suhteen.

Jo pelkkä hyväksyminen samaan sukupuolta olevien seksisuhteisiin, on todella sairasta! Akateemisesti sivistyneellä on koulutuksen huomioon ottaen melkoisia virheitä kirjoitelmassaan.

Uskottavuuden vuoksi varmaankin tuo keksintö akateemisuudesta! Niinhän se fariseuskin siellä seurakuntansa eturiviin muille malliksi asettuneena rukoili, Uuden Testamentin mukaan. Onnistuakseen onnittelemaan itseään muita paremmasta terveydestä, tarvitsee oikeat tiedot terveydestä ja myös ihmisen biologiasta. Nimimerkin "onneksi terve" tiedot kuitenkin ovat luvun lopulta - siis noin 40 vuotta ajasta jäljessä.

Nykyisinhän lääketiede lukee seksuaalisen suuntauneisuuden muuntelun ihmisellä ns. Se vertautuu siis sellaiseen muunteluun kuin oikea- ja vasenkätisyys. Homoseksuaalisuuden rangaistavuus poistettiin vuosikymmeniä sitten, kun tajuttiin, että mielikuva sen haitallisuudesta yhteiskunnan kannalta on perusteeton. Sairausluokitus poistui luvulla, kun oli selvinnyt, millaisesta muuntelusta on kysymys. Seksuaalisuuden muuntelevuus ei merkitse uhkaa heteroseksuaalisuuden vallitsevuudelle ihmisyhteisössä eikä yhteisön biologiselle jatkuvuudelle.

Joten aivan kuin ei ole ei ole syytä pakottaa vasenkätisiä oikeakätisiksi, niinhän vielä luvun alkuvuosikymmenillä tehtiin , ei ole myöskään syytä vaatia ihmisiä muuttamaan seksuaalista suuntaumistaan.

Se on ilmiselvä ihmisoikeus jota on kunnioitettava ja muuttumaan pakottaminen on väkivaltaa. Sosiaalisia ja psykologisia ongelmia muuntelusta kyllä seuraa, kuten vähemmistö-enemmistö - asetelmista aina, ja myös joidenkin muunnosten erityisluonteen vuoksi, joka voi vaikeuttaa identiteetin löytämistä ja sopeutumista. Tämä ketju bi-seksuaalisuuden tuottamista pulmista on siitä erinomainen esimerkki. Ihmisoikeuksia kunnioittava yhteiskunta pystyy kuitenkin löytämään näihin ratkaisut ja lopettamaan erilaisuuden vainoamisen.

Josta edelleen jatkuva ja eniten kehittyviä nuoria vahingoittava homottelu on yksi esimerkki. Jos elämäsi perustuu pelkästään seksuaaliseen mieltymykseen, niin ei sun kanssa varmaan edes pysyvää ihmissuhdetta voi luoda, kun et tiedä mitä yhdessäoleminen oikeasti merkitsee. Kun jonkin olet kokeillut, niin haluat kokeilla muuta. Jos elämän jonkun kanssa aikoo ottaa vakavasti niin kaikki entinen kannattaa vaan jättää jonnekkin unohdettavien muistojen lokeroihin.

Seksuaalisuuden eikä muiden itsekkäiden tarpeiden varaan pysty rakentamaan mitään pysyvää. Intohimo katoaa iän ja ajan myötä, mutta vastuun pitäisi säilyä. Vastuu on sitten sitä mikä syntyy sen yhteisen elämän seurauksena. Seksi on pelkkää harrastelua. Mielestäni olet menossa oikeaan suuntaan. Henkilökohtaisesta kokemuksesta tiedän, että on mahdollista, että seksuaalista identiteettiään joutuu "hakemaan" ennen kuin se selviää.

Itselläni siihen vaikutti seksuaalikielteinen ja ankara kasvatus, joka opetti pelkäämään, torjumaan ja tukahduttamaan sekä seksuaalisia virikkeitä että itsessä viriäviä tuntemuksia. Näin jälkeenpäin tuntuu tragikoomiselta, miten samojen piirien nuoret miehet ääneen kehuivat sitä neitseellisen puhtauden vaikutelmaa, mikä minusta kuulemma huokui. En vapautunut enkä oma itseni, vaan kasvatuksen muokkaama pelokas ja jäykkä nukke. Pelottelun tuloksena ja myös torjuvan äidin jättämän äidinkaipuun vuoksi ymmärtämystä, vastakaikua ja lämpöä oli sallittua, mahdollista ja myös aiheellista hakea vain naispuolisilta ystäviltä.

Ystävyyksistä tuli näillä hyvin vahvoja kiintymyksiä, jopa riippuvuuksia, mutta seksuaalista kaipuuta niihin ei minun puoleltani liittynyt.

Se kohdistui miehiin, mutta jäi haavetasolle nuoreen aikuisuuten saakka, koska pelkäsin sekä miehiä että seksuaalisuutta. Itseni pakottaminen vuosien selibaattiin nuorena aikuisena tuotti niin valtavan tukahdutetun yhteyden, hyväksymisen ja hellyydentarpeen ja seksuaalisen nälkiintyneisyyden, että minusta ymmärrettävästi ei ollut vastustamaan rakastavaa, hellää ja kokenutta naisviettelijää.

Koska uskoin, että en selviäisi, jos menettäisin tämän ainoan kokemani rakkauden, yritin vastata hänen seksuaalisiinkin toiveisiinsa, vaikka ne hämmensivät minua: Mikä ajaa miesraukan hulluksi himosta.

Mutta en minä ainoa ole, jonka seksuaalisia rajoja verbaalisella tasolla koetellaan; myös minulla on mielikuvitus ja fantasiani, ja niistä ammentamalla olen onnistunut hämmentämään miestä huomattavissa määrin. Jossain vaiheessa hän totesikin, ettei ilmeisesti olekaan ainoa kinky bastard tässä suhteessa; ja ymmärsin myös, että tämä oli hänelle ennenkokematonta kuten myös useammat ehdottamistani asioista, haha.

Hän on tottunut haastamaan, vaan ei olemaan haastettu. Mitä lie kesykissoja tähän asti paijjaillut. Mitä enemmän ja avoimemmin puhumme jopa kaikkein villeimmistä fantasioistamme, sitä laajemmaksi tulevien seksuaalisten kokemustemme lista kasvaa. Ja ei — emme aio riippua seksikiikussa tai kävellä kämppää ympäri tuhat kumista anustappia joka reiässä jokaikinen kerta; totta kai mukaan pitää mahtua myös ihan tavallista seksiä, hellyyttä ja läheisyyttä.

Itseasiassa olemme sopineet, että aloitamme rauhallisesti rakastelemalla; tutustumme kiireettä toistemme kehoihin ja mieltymyksiin, ennen kuin lähdemme revittelemään millään tasolla.

Mutta jotenkin on semmoinen hytinä, että tämän miehen kanssa meno siirtyy ihan uusiin sfääreihin. Mikä puolestaan saa ihoni kirjaimellisesti kihelmöimään himosta kaipauksesta.

Mossad on muuten ensimmäinen tapaamani mies, joka preferoi alapään runsasta karvoitusta häpykummulla. Minä taas olen ollut pientä tupsua jota en Mr. Mossadille kuvaillut Hitler-viikseksi muuten, köhköh lukuunottamatta paljas jo vuodesta… Heh, se on näköjään pienestä kiinni..

D Mutta ei ne höylät ihan kokonaan hiiteen lähde, pitäähän sitä nyt vähän trimmata Mä en kyllä miehen takia runsasta karvoitusta taitaisi kuitenkaan kasvattaa. Häpykummulla juu pieni karvainen tupsu, mutta ei kiitos enempää. Joo siis joskus oon laiskalla päällä ja jää sheivaamatta hieman liian pitkäksi aikaa, mutta itse siis olen se, joka siitä ensimmäisenä häiriintyy eikä mies.

D Miehen karvat ei btw mua kuitenkaan millään tavalla haittaa mieluummin niin kuin kokonaan karvat ajeltuna!

Piti kai jotain muutakin kommentoida kinkyysjuttuihin liittyvää , mutta unohtui tuohon karva-asiaan takertuessa. Mutta todetaan nyt sitten vain, että ihanaa rakastavaisten "perus"seksiä meilläkin kaivataan, mutta onneksi molemmilla on moniin kinkympiinkin juttuihin mieltymyksiä, joilla seksielämää maustetaan melko usein enemmän tai vähemmän.

Joo siis en minäkään mitään luvun saksalaisten pornoleffojen karvoitusta aio kasvattaa: D Vaan just noin että häpykummulla trimmatusti ja muotoillusti tavaraa ja muuten mennään sileällä iholla: Siis tarkoittaako teistä ihan vaan se ettei sheivaa "luvun saksalaista pornoleffojen" karvoitusta? Todella moni nainen ei sheivaa, mutta koen vähän oudoksi että heidät kaikki pitäisi luokitella tuolla tavalla Onko tosiaan niin outoa ettei koe tarvetta sheivata vaan pitää itsestään sellaisena kuin on?

On yhtä ok sheivata, ja minusta tuntuu omituiselta että tavallisen karvoituksen pitäminen luokiteltaisiin "pornoelokuva" -tyyliksi. Miehillehän ei samassa mittakaavassa vastaavia vaatimuksia esitetä: Itse jännitin etenkin nuorena uskallanko edes riisua vaatteitani pojan edessä koska häpykarvoitus kuvattiin niin saastaiseksi ja likaiseksi asiaksi, mutta toisaalta en halunnut alkaa sheivaamaan vain saadakseni hyväksyntää. Onneksi ketään miestä ei ole pätkääkään kiinnostanut se paljonko ja millaista karvoitusta on: No ei, kunhan kärjistin: Jokainen toki itse päättää, mitkä karvat kehonsa jättää ja mitkä ei - tämähän oli vain nyt tämmöisen entisen ikiposliinin oma mielipide, eikä mikään yleinen antifeministinen totuus Syntisen mukava hetki istua kesken työpäivän tuolissa joka hieroo samalla niskojani.

Luen tätä ja ohitse kulkevat työkaverit luulevat minun tekevän jotain työhön liittyvää. Minä haaveilen miehestäni ja mietin sheivatako vai ei Naurattaa kuollakseen jo pelkkä ajatus.

.. Vihittäköön muut vaikka pariliittoon. Ja taskussa puhelin soitti koko penkkareiden ajan Village Peopleatietty. Paljon pahempi kai se olisi jos naisella olisi takana vaikkapa se pari kymmentä suhdetta eri miehiin. Kun ei enää olekaan sitä, mihin on aiemmin ryhtynyt. AmatöörejäBlowjobHomoNuori Homoseksuaali. Katotilaisuudesta, pyhistä sakramenteista, siitä kuinka kannattaa tulla persuihin, jos tahtoo vaikuttaa persuihin.

SEKSITREFFIT VANTAA HOMO SUKKAHOUSU SEKSIÄ

ESCORT VIRO GAY SEX

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Teini-ikäinen poika karvainen jalat ja homoseksuaali emo porno videot jalat paljain jaloin bu. Jokaisella on oikeus päättää itse, milloin, miten ja kenen kanssa haluaa harrastaa seksiä. Mossad nimimerkille alusta asti, mutta nyt ylitettiin sellainen piste, että pakko kommentoida. On hauskaa päästä osaksi uutta blogiyhteisöä ja saada laajempaa näkyvyyttä blogille.

: Homoseksuaaliseen pelottava karvainen kalu

SIHTEERI ESPOO HOMOSEKSUAALISEEN HOT PORN TUBE Vaimo homoseksuaaliseen sai vierasta best shemale
THAI MASSAGE SEX HOMOSEKSUAALISEEN KLITORIKSEN STIMULOINTI 576
GAY SEURAA KUOPIOSTA FREE SUOMI PORN Tai jos katsoo, niin ymmärtää katsoa ainakin tyyny sylissä. Wallinheimon mukaan homopelaaja pysyy kaapissa usein myös siksi, ettei halua olla joukkueelleen häiriötekijä. Baarissa naiset saattavat humalassa tulla suuteleman miehiä mutta miten on jos nainen onkin selvinpäin? Hyvin kauas oli päästy. Se on ilmiselvä ihmisoikeus jota on kunnioitettava ja muuttumaan pakottaminen on väkivaltaa. Tyhjästä onkin paha nyhjäistä.
Erottinen hieronta helsinki sex homoseksuaaliseen shop Jokaisella on vapaus nauttia omasta seksuaalisuudestaan rauhassa tässäkin asiassa. Kaikeksi onneksi rouhetta päätyi riittävästi myös kattilaan ja jälkiruoka, suklainen creme bruleeonnistui mainiosti. Lopulta kaikki oli kuitenkin hyvin. Please contact us if you find any inappropriate content Abuse. Qruiser on niistäkin huolimatta kuitenkin erinomainen sivusto: Ja muutenkin, jos nainen lähestyy usein irtosuhteita harrastavaa miestä niin miten se tulisi tehdä?
SEX WORK NET TAMPERE BBW HOMOSEKSUAALISEEN BONDAGE 763