Bdsm homoseksuaaliseen blog seksi foorumi

   Single Gay Chat

bdsm homoseksuaaliseen blog seksi foorumi

V i t t u olet tyhmä oli trolli tai ei. Sinun pitää nyt olla itsekäs ja miettiä mitä itse haluat. Tuollainen toisen tahdon mukaan eläminen ei ole hyväksi kenellekään. Jätä mies ja itke. Huomenna olet iloinem päätöksestä. Kyllä sinä serlviät -kannusta itseäsi peilin edessä päivittäin, se on vain erilainen suuntautuminen miehelläsi kuin sulla. Tai sitten opeta miestäsi nätisti ja ystäävllisesti panemaan tai vaihda sitten parempaa.

Itsetunto kriisejähän on kaikilla mutta kuuntele vaikka jotain kannustavaa biisiä niin pääset tuosta sexuaalisesta epävarmuudestasi eroon: Kaikkea muuta kuin normaalia. Kuulostaa lähes alistamiselta tai miten sen kukakin kokee. Ainoa syy miksi et suhteesta lähtisi, taitaa olla pelko. Jos tosiaan pitää paikkansa. Suhdessa ett ole vaan siivet ja vittu. Itte sa katto mitä käy kuin ole suhdessa. Kun me bändin ka joskus luvulla otettiin bussiin liki kymmenkunta mimmiä ni siinä oli siittimet sekaisin ja voin taata että muutenkin koko sakki!

Ei hirveästi omat akat tullet mieleen, eikä niillä mimmeillä omat kundit! Otte te tyhmiä tai oikeasti ihan pösilöitä! Menkää oikeisiin töihin hönöt! Pitäisikö mahdollisesti alkaa harkita erota, kun puolisolla on joka toinen yö vieras rakastajatar sängyssäni, enkä oikein saa unta, kun häiritsevät mekastuksellaan.

Muuten meillä on niin ihana parisuhde ja lapsetkin pitävät uusista vierailijoista, kunhan ovat aamuun mennessä poistuneet isin ja äidin sängystä. Onks kellään tietoa, miten voisi noita uniongelmia vähentää.

Olisiko joku terapeutti tai muu sellainen avuksi. Ja toimi ennenkuin on liian myöhäistä. EI tuo mies ole sinusta oikeasti kiinnostunut. Muuan tuttavani eli "seuraneitinä" 14 vuotta ennenkuin tajusi minne olikaan edustavan näköisen päänsä laittanut ollen vain kuvanottotilanteissa mukana luullen esittävänsä "Hänen" puolisoaan vaikkei muuta yhteistä juuri ollut kuin kihlasormus.

Itsekin olen huomannut että seksi lopahtaa vaikka aluksi olisikin oikein kiihkeää, lähempi tuttavuus saa asiat toisille teloille ja silloin otan loparit. Elän vaikka yksin ennemmin kuin tuhlaan molempien aikaa vain omien halujeni vuoksi. Olen sentään normaali hetero. Olen joutunut selittämään miksi lopetan suhteeni ja kerron suoraan mikä mättää enkä jää roikkumaan suhteeseen mm. Jumalauta että on ihmiset tyhmiä kun uskovat kaiken paskan täällä!!

Tää on taas niin selvä trolli että kaikkien pitäisi se tajuta! Miksi tänne saa kirjoittaa mitä tahansa! Onhan tuo totta, mutta on myös totta asenne, jossa kaikki raiskatutkin asetetaan teuraiksi.

Jota ei kyllä niin vain tapahdu ase kädessä kulkevien, kidutettujen miesten kohdalla! Nykyaika on niin Saatanan bimboutunut korruptoituneisiin, mieskeskeisiin historiankirjoihin, joita jo lapsena syötetään!

Kärsimykset, erot, liitot, onni. Ne saavat liikkeelle neuvojat, itserakkaat, toisen kiroilijat, tosissaan ottajat, salaliittoa epäilevät, uskovaiset, pakanat ja ne jotka pesee lakanat. Itse olen vanha ja jonkinlainen tarkastelelija. Aina tulee uusia S ihmisiä ja samat virheet. Joku harva pääsee irti epäonnistumisien suosta. Joku onnellinen löytää jo nuorena sen oikean. Silloin eii kannata hetken huumassa riskeerata loppuelämäänsä.

Älä liity jok'ikiseen höyhettömään keltanokkaan. Jos hyväksi koetellun saat ystävän, liity vankasti. Laps hankeen hukkuu unhoittuu.. Parempi yksin kuin huonon kanssa. Onnellinen vanhuus ei tule yksin - se tulee kaksin. En tiedä, kenelle vastaan, mutta asiasani pysyn Ryhmäsensuaalitouhut on kivaa, kun kaikki ovat mukana Lapset ja muut sellaset pidetään tietenkin hellanc ja narun päässä Mulla oli taannoin pitkässä liitossa oleva nainen.

Hänen mies lähti esim. Onhan näitä järjestelyjä, mut aloitus on provo runkkaaja. Aikamoinen luuseri tuo äijäs, on se kumma jos ei oma nainen kiinnosta. Mikäli teillä ei ole lapsia niin jätä se vain.

Kyllä kuule sulle ottajia löytyy. Katos vaikka kuinka paljon netissä on vapaita miehiä. Olette molemmat hoidon tarpeessa. Ymmärrän, että pitkässä avioliitossa saattaa joskus tehdä mieli vieraisiin. Mutta mikäli näin tapahtuisi, se kannattaa pitää salassa. Ei ole normaalia yllyttää puolisoaan vieraisiin, saatikka olla siitä hyvin tietoinen.

Jos ei halua tällaista suhdetta, on erottava. Mikä on avioliiton tarkoitus. Kehoittaisin tätä pariskuntaa harkitsemaan vakavasti eroa. Ei tuo ole oikeaa avioliittoa.

Pitääkö minun kärsiä saamattomasta tyydytyksestä jos mies ei kykene? Minä en ajattele koska tämä ratkaisu on meille aivan tyydyttävä. Rakastaa voi, vaikkei seksuaalisia haluja enää löytyisi. Taitaa kuitenkin olla, että mies pannut liikaa, aloittajaa, että vieraita. Penis - aivot tottuneet, että uutta naista saa, jolloin tietenkin on aina kovin kiima päällä. Sitä kun jatkuu tarpeeksi, ei enää vakikumppani kelpaa, kuin ehkä satunnaisesti, jollei pidä taukoa kaikesta paneskelusta ja runkkailusta, ja aloita sitten hitaasti vakikumppanin kanssa uudestaan.

Ja jos tosiaan ei miehelle kelpaa, että itse nautit toisten kanssa, niin kyllä itse ainakin vaihtaisin miestä. On se liitto teilläkin, meitä on moneksi, arvaa onnistuisko mun kanssa tuollainen touhu. Se vaan ei ole laillista täällä, hänen on edullisempikin ylläpitää mestaa vähemmän kehittyneessä maassa. Voit lähettää yhdellä joulukortilla koko porukalle tervehdyksen, halpaa sinullekin. Jospa vittusi on liian löysä. Et tietenkään jatka tuollaisessa suhteesa. Eikä ainoa syy ole se, että hän haluaa panna muita naisia, vaan vielä vakavampi syy on se, ettei hän anna sinun edes vilkaista muita miehiä.

Miehesi on paha ihminen. Jätä hänet ja äkkiä. En pärjäisi ilman Jos se mies sinua rakastaa niin kyllä sen pitäisi huolehtia myös sinun seksuaalisista tarpeista, jos ei itse ole kykenevä sinua tyydyttämään, niin on annettava lupa hakea tyydytys muualta. En suosittele epäterveä suhdetta kenellekään. Lähde vielä kun voit. Minua kysyttiin kolmanneksi pyöräksi avioparin sänkyyn.

Nainen valitteli että miehellään on liian pieni muna. Ollaan harrastettu seksiä ennen heidän avioliittoaan. Mutta minäpä en lähde tuohon hommaan mukaan.

En halua olla osatekijä tulevassa erossa, johon tämmöiset vaaralliset leikit usein johtaa. Olen itsekin rakastellut muutaman kerran kahta naista samanaikaisesti ja täytyy myöntää, että se on kyllä mukavaa, mutta oikeastaan se on mukavampaa ihan kaksistaan oman kullan kanssa. Missä sinä sen oot tehnyt? Mistä niitä naisia jotka olisivat valmiit avioparin sänkyyn löytää? Tarvetta olisi,aiempaa kokemusta ei ole. Olemme nuori pari mutnaiseni haluu että olen sen vanhempien kavereiden kanssa kun vietetään kosteeta iltaa.

Monen kanssa ollut ja aammulla kyselee miltä vanha tussu tuntu. Päästä se miehesi lammastarhaan hässimää. Synnistä saa nautinnon, mutta ikävä kyllä se on lyhytaikaista. Synti koukuttaa ja paha olo muuttuu aina vain pahemmaksi, eikä himo enää tyydyty.

Synnillä on aina seurauksensa. Synti on kivaa, mutta synnin seurauksia ei kukaan halua. Voit tehdä valintoja, mutta seurauksia et voi valita. Tää on provo, onhan?! Pistä miehesi juomaan kunnolla unilääkkeitä ja hanki pari homoa jyystämään häntä kunnolla, kun hänet on sidottu ja hän on hereillä.

Annat hänelle jäähyväislahjaksi kunnon anaaliraiskauksen. Kerran se vaan kirpasee kun pääsee eroon,sit helpottaa,joka päivä enemmän ja enemmän. Onko "provo" jokin muotisana tällä palstalla? Vähän väliä sitä viljellään täällä milloin minkiäkin keskustelun yhteydessä. Ei kukaan täyspäinen tuollasia kysele, päivänselvää asiaa, ei muuta kun kävelemään,jos olisikin totta. No yök, sanon minä! Niin se vaan menee, että parisuhteessa tavallinen vanilja alkaa kyllästyttää pidemmän päälle.

Ihan varmaan rakastaakin sinua, mutta luonto vetää polkemaan muitakin naaraita. Sinut on jo poljettu. Tietenkin, peiliin katsominenkin auttaa joskus. Onko kiloja tullut kymmenkunta lisää? Onko kaunis tukka kynitty lyhyeksi? Tiukka hame vaihtunut verkkareihin? Googleta BDSM ja tuo ukkosi uusiin kokemuksiin Hahaha, sinun kaltaistesi ylipanoisten yksinäisten sohvaperunoiden ei kannata alkaa huutelemaan miltä naisen kuuluu näyttää: Olen samaa mieltä moisista anusaukoista.

Taidat ollat miesten perään? Ootkohan se mun uusi naapuri. Tuohon Sointiin on turha paljoa vastailla, koska yleensä miehellä jo-oli, mitä naisella saattaa tulla olemaan. Naiset vain ovat suvaitsevampia, joka näkyy kyllä kontatessa - muutenkin kuin fetissin takia.

Miehellä on vain varsin saatanallinen mieltymys ihmiskauppaan, että miehen lihalliset ja henkiset heikkoudet katsotaan ainoastaan positiivisena "oletpa saanut jonkun, joka tekee nuokin sinun puolesta: Niin, oma painoindeksini on normaalirajoissa. Kannattaa uskoa ja todista se ottamalla samaan ryhmäsex. Sanot sitten miehellesi, että ryhmäjutska oli hyvä ajatus. Mitäpä on kahvikaan vanhaan veteen sekoitettuna. Olet tälle pelkkä emakko, joka kantaa lapset.

En edes tajua, kuinka sinulla on noin aivopestyjä ja sinua halventavia tuttuja, joiden kanssa haluaisit olla tekemisissä? Kaikki naiset on syntymästään saakka täysiä huoria,. Aloittaja on tyhmä lehmä. Sitä saa mitä tilaa, niin makaa kuin petaa. Itsehän on miehen itselleen valinnut, turha kitistä.

Ei hyvä seuraa Lähde suhteesta mahdollisimman nopeasti,jos ei sairaalloinen miehesi vielä ole hakannut sinua siniseksi,tuolla menolla sekin päivä koittaa. Parisuhde on yleensä normaalisti kahden ihmisen symbioosi. Mutta nykyään sextailu kaikkien kanssa on niin "normaalia" suorastaan muotia.

Etsi itsellesi oikea partneri joka ei haalaa sänkyynne haaremia. Hommaa kuule hieromasauva tai geishapallot ja anna miehesi huomata, että se tuntuu paremmalta kuin tyhjän nyhjääminen. Vaadi myös asentoa, jos hän haluaa suuseksiä.

Kysy puolestasi naapurin herraa katsoaan " miten jonkun asian saisi korjattua, jos vaikka hän osaisi ". Kyllä ne herrat on " taitavia neuvomaan ainakin putkihommissa ". Hyvää jahtionnea toivottaen kokenut antelias Pirkko. Mielestäni aloittaja ansaitsisi palkinnon siitä, että on jaksanut tuollaista ääretöntä paskaa.

Kuinka on miehensä eteen tehnyt kaikkensa ja alistunut hänen hullutuksiinsa. Tulee mieleen, että aloittajan itsetunto on täysin kadotettu. En tiedä onko se aina ollut ja kenen toimesta kadonnut, mutta rakas aloittaja, olet täysin sokea tilanteellesi.

Älä pelkää yksin jäämistä. Tarvitset miehen, joka osaa arvostaa noin urhoollista naista. Moni täällä taitaa sanoa sinua typeräksi, kun olet tuollaisessa suhteessa, mutta jos joku tässä on typerä niin miehesi. Lopulta se kuitenkin jättää sut. Nauti vapaudestasi sen jälkeen. Älä hanki uutta samanlaista!!!! Jos sussa on sisua kestää tuollaista, niin miten tässä maailmassa voisi enää olla asioita, joita et kestäisi tai pystyisi viemään kunnialla läpi??

Keskitä noi voimavarasi, joita tuntuu löytyvän, johonkin hyvään. Nyt jumalauta lähet menemää sellasen kusipään tyköä hyvä ihminen. Eihän tollasta paskaa kuulu kenenkään sietää.

Ketä tahansa mies on parempi jos omasi on tuolla tasolla varustettu. Ei muuta kuin alat vaan antaa takapuolta muille miehille! Saat itekkin munaaniin pajon kuin haluat, jos et ihan kamalan näköinen ole? Minäkin tulisin mielelläni jeesaamaan, kun mulla seisoo lähes koko ajan! Aika tuttua itsellenikin, , kokenut juuri tuon saman. Lähde vielä kun pääset. Tämä on narsistin tapa kohdella naista. Se mustasukkaisuus on siinä sen vuoksi, koska miehesi oikeasti luulee sinun elävän kuin hän itse elää.

Eli luulee sinulla olevan vieraita panoja. Minä sain tietoon tusinan verran kun kähdin pois. En ole katunut kun poistuin paikalta. Nyt olen tosi onnellinen elämääni. Ryhdy muhinoimaan oikein innolla ja antaumuksella sen vieraan kanssa siellä sängyssä ja jätä mies soittamaan toista viulua. Kamala kun huomasin tän ketjun etusivulla. Aikaa on kulunut hieman. Elämääni ilmestyi yhtäkkiä kuin tyhjästä mies. Nyt sitä draamaa on sitten ollutkin. Suuria tunteita ja mustasukkaisuuskohtauksia. Suoralta väkivallalta on kuitenkin vältytty.

Lähinnä on kärsineet esineet. Nyt on miestäni yhtäkkiä alkanut kiinnostaa kovastikin. Katsotaan nyt mitä tästäkin tulee. Olen säälittävä ja tyhmä. Eihän nyt kukaan voi olla noin tyhmä kuin aloittaja, täytyy olla keksitty juttu. No eih ei onnistu kun sexifantasist erilaisia lähtisin pois. Hyi vittu, sairaita vanhoja akkoja!!!

Pysyisitte siellä oman ikäistenne parissa!!!! Täyttä paskaa ja harhakuvitelmaa kaikki.. Oli enemmänkin sanottavaa, koska herkät korvat lukijoilla. Jotenkin jää sellainen kuva, että tunteet lainehtivat voimakkaina. Ime loppuun asti ja niele kaikki ja samalla dildo miehes anukseen ni varmasti haluu sua usein ;. Olisi töykeää olla nielemättä. Mieheni ei ole homo eikä homoeroottinen, että kaikki siihen suuntaan viittaavat asiat kuten dildot voi unohtaa.

Sitä kuvottaa jo ajatus siitäkin, että monta miestä panee samaa naista. Hänestä vain naisen käyttöä homostelun välineenä. Kieltäytynyt joka kerta kun on johonkin tuollaiseen hommaan pyydetty. Mutta kuten sanoin aiemmin. Vieraan miehen ilmestyminen kosiskelemaan korjasi seksiongelman. Nyt sitä on aina kun haluan ja mieskin haluaa minua. Jos olette aikuisia, kehota menemään hoitoon ja jätä suhde. Vaikka ehkäpä tarinasi olikin vitsi. Miehesi käyttää sua hyväksi.

Olet varakkaampi kuin hän, hän asuu luonasi,hän on luonut sinulle väärän todellisuuden. Helvetti, älä alistu tällaseen. Jätä se jätkä, oli itsetuntos mikä tahansa.. Jotain kunnioitusta täytyy olla ihmisellä. Rehellinen nainen on aina haluttava.

Kyllä ensin ollaan tuntemattomia ennenkun tutustutaan näin se yleensä menee. Olin runkkaamassa vessassa kun kimmakaverini yllätti housut nilkoissa.

Suuttu kun se ei riittänyt. Olin suihkussa kun sen äiti tuli kun oli taas kovana. Tuli vaan samaan suihkuun hieromaan minua ja anto pillua kunnolla. En ikinä vois jakaa miestäni enkä minä itseäni. Ihminen vain noudattaa viettejään ja pieni osa miehistä on ns. Alfauroksia, jotka geneettisesti koittavat, ehkä jopa alitajuisesti siementää lisää naisia ja jatkaa Alfauros geenejään eteenpäin.

On olemassa luonnonlait ja niitä vastaan mahdotonta taistella, tai voihan sitä koittaa, mutta saattaa tulla vaikeuksia: Jos haet henkistä rakkautta niin se on eri asia kuin fyysinen rakkaus. Joskus vain tuntuu, että henkinen rakkaus on vain ainut hyväksytty psykoosin muoto.

Monissa kulttuureissa ei edes uskota kovinkaan paljon henkiseen rakkauteen vaan enemmänkin kahdenkeskiseen välittämiseen, luottamukseen ja yhteisymmärrykseen parisuhteessa.

Saatan olla väärässäkin, mutta olen vain tälläisiä havaintoja tehnyt elämäni varrella. Silloin taustalla on suuremmatkin tarkoitusperät kuin vain oman pettymyksen purkamista. Monethan jäivät artikkelin mukaankin vain roikkumaan nettiin, tunkeutumaan toisten elämään ja purkaen kiihkoissaan omia rajoitteitaan, eihän ihmiset aina edes tunne oikeasti toisiaan, joten mitään konkreettista ei välttämättä ole edes tapahtunut, vain toisen ten kuvitelma, että nyt heidän on pakko toimia noin, muuten heidän elämänsä on "uhattu", narsisti voi luulla menettävänsä kasvot yhteisössä, jos ei kerkiä tuhoamaan, ivaamaan toista.

Käsittelevät siis yleensä kaksinaismoraalin kautta asiaa. Kontrollin haluinen narsisti, tuskin siihen pelkkä lapsellinen lue keskenkasvuinen joka haluaa loukata pikaistuksissaan määritelmä riitä, ellei sitten jää yhteen kertaan. Kuten sosporno, kostopornossa halutaan mässäillä toisten asioilla, ja kellä niin huonosti asiat omassa elämässä, että elämä on toisten asioissa sta kiinni.

Ilmoita asiaton viesti Yhteisön vaikutusval Tämäkin eräs hyvin suuri volyyminen vaiettu tapaus kuvastaa yhteisöä jä hyvin paljon. Niin minkälaiset ihmiset menevät mukaan toiseen aaltoon, kun ensimmäisestä on taakse jätetty. Toisella rajummalla ykstityisyyteen tunkeutumalla, saivat mukaan sellaiset miehet, jotka ulkonäöltään rumia tässä rumuuden kautta kuvataan ihmisen luonnetta, mihin on itsensä ulkonäkönsä takia asemointunut , ja sellaisia, joilla ei näytä naisseuraa juurikaan ollut, eli hyvinkin sellaisia miehiä, jotka muistuttavat alkuperäisiä tekijöitä.

Heidän motiivinaan on "kostofantasia", he saavat nyt nautintoa pelkästään siitä, että he saavat olla mukana halventamassa naista. Mitään he eivät tee suuntaan eikä toiseen, mutta kävelivät transsissa kaduilla putkikatsepäälle, kun he jäivät "kiinni" asiasta heille todettuaan. Vähän noista miehiä muistuttavat ovat eniten innoissaan "suhdepuheista" ja toiveista päästä siihen. Toinen mies ryhmä on nuorten miesten ryhmä, joilla testoteroniuhmaa, jota he eivät osaa kohdistaa mihinkään järkevään toimintaan, eivät vielä ole tulleet miehiksi, joilla se jo tasapainossa, heitä hallitsee siis pelko joutua alistetumpaan asemaan sen jälkeen kun ns.

Uhma ja uho, mikä ei johda mihinkään. Kolmas miesryhmä on vähän sellaiset alamaailman näköiset tyypit, jotka haluavat lyödä, koska heille on sanottu, että joku nainen olisi vahvin ja kovin jne. Nuo miehet myös puhuvat "panemisesta" että ehkä siihen kelpaisi. Wanna-be keskiluokkamiehet pyrkivät esittämään yllämainittua tahoa. Sitten ne, joiden mielestä tämä niin kuin teinien ryhmäerotus jakoa, kuin karjaa eri karsinoihin jakamista, tyyliin -tää ois niinkuin hesassa erilainen- sitä saa maalla nauraa.

Heille miesten kostofantasiointi näkyy siis teinimäisenä kiusaamisasiana, ja heitä ohjaa pelko, etteivät olisi ryhmässä juuri oikeanlaisia. Viitsiikö naisista mitään sanoa? Harva nainen näitä pystyy käsittelemään, joutuvat törmäämään siihen tosiasiaan, minkälaisia miehet oikeasti ovat, keiden seurassa he pyörivät.

Asiat näyttäytyvät todellakin suuresti erilaisesta ken asiasta puhuu, tietyt asiat ovat oikeasti totuuksia, niihin ei pelkästään joku mielipide-ero tulisi vaikuttaa. Se ei siis johtunut mistään positiivisesta asiasta mitä täysin turhanpäiväisesti spekuloitiin täysin väärästä kulmasta, kun ei toisesta välitetä, vaan nähdään asiat omien linssien läpi. M´oon häjy poika Hätäkös isän oli ku se sai äireen.

Mun pitääs ottaa verivierahan. Onhan se aikamoinen edistysaskel verrattuna seksiin kerran kvartaalissa; ja tällä tahdilla en tarvitse avioliiton ulkopuolisia viihdykkeitä. Ykkösmies vaikutti yllättyneeltä, oli vähän hämilläänkin kuten yleensä aina, kun puun takaa pomppaa seksimörkö. Se raukka ei vieläkään jotenkin osaa suhtautua luontevasti siihen, että sen oma vaimo puhuu intiimiasioista. Kun aika samalla kaavallahan me aina mennään, vaikka kivaahan sekin on kyllä.

Ykkösmiehen ilme muuttui lievän vaivautuneeksi. Olin ilmeisesti asennosta nauttiessani onnistunut unohtamaan ajan kulun.

Rehellisyyden nimissä on kuitenkin myönnettävä, että kyseessä oli jo krapulanvaaraisessa humalatilassa suoritettu aamuyön akti, jonka aikana kumpikin oli jo tullut siihen lopputulokseen, että nalli on liian märkä palaakseen ja että ruutikin on perkules päässyt vähän kastumaan. Kunhan vaan nitkuteltiin menemään ihan vaan sen takia, että se on kivaa. Samasta syystä en nimittäin itse ole kyseisen asennon kannattaja.

En tajua, miten joku onnistuu kahden käden ja yhden suun operoinnissa jos on samaan aikaan itse niin überkiimassa, että ajan ja paikan taju katoaa; ja jotta edellämainittua seminirvanaa ei saavutettaisi, täytyy pitää kontrolli päällä ja pää kylmänä. Ykkösmies ilmiselvästi piristyi, myöntyi. Että onhan se kiva alkuruoka pääateriaa odotellessa. Keskustelun aikana räplättiin kännykkää, selattiin yksi naisten viikottain ilmestyvä aikakausilehti, rapsutettiin koiraa, käytiin hämmentämässä ruokaa, otettiin epäeroottisesti rintsikat pois paidan sisältä riisumatta itse paitaa, ja kulutettiin loppuun adjektiivi "kiva".

Keskustelu oli siis yhtä eroottissävyinen kuin Esko Mörön Mörkön? Paitsi että meidän oli ehkä jopa vähemmän eroottinen. Notta jos joillain on kivoja asentoja tiedossa, niin vinkkiä tänne päin kiitos! Ja vaikka pystynkin vielä pureskelemaan varpaankynteni pikkuvarpaita myöten, niin Kamasutraa on turha tulla tarjoamaan; olen sen joskus läpi selannut, ja lähinnä pelotti…. Sitä aina tarvitse olla kauheasti erotiikkaa kun seksistä puhutaan, kyllä meilläkin usein puhuttu asentotoiveista yms ilman sen kummempaa eroottista latausta, mutta silloin niistä onkin helpompi puhua.

Plus se asentojen ihmettely on usein hauskaakin puuhaa, useinkin niitä googlanneena saatu kyllä nauraa niiden mahdottomuudelle: No kyl täällä ainaki riisutaa heti ku kotia pääsee. Ja just niin epäeroottisesti et paidan alta sitä riisumatta. Ja sitten on meitä, joista on mukavampi olla rintsikat päällä kuin ilman rintsikoita.

Ne rintsikat, joita minä käytän, eivät ole epämukavia. Jos ne ovat, vaihdan toisiin. Naisia ja tissejä on moneen junaan: Juu, mä en ole vielä onnistunut löytämään rintsikoita, jotka eivät pidemmän päälle olisi epämukavia Joudun joka tapauksessa ostamaan liivini erikoisliikkeestä ja hintaan kuuluu henkilökohtainen mittaus ja jopa olkaimien kustom-asettelu.

Hintaa tulee sen verran että omistan maksimissaan kahdet kerrallaan joista toiset yleensä pesussa: En sanois et ovat välttämättä epämukavat mut jotenkin on kivempi olla ilman. En kyllä ole koskaan ymmärtänyt asennon hehkutusta. Olen keskustellut siitä monen ystäväni kanssa, ja olemme kaikki olleet samaa mieltä: Olen lukenut muutaman päivän kirjoituksiasi. Kirjoitustaitosi ovat erinomaiset, mutta ymmärryksesi onnellisen parisuhteen edellytyksistä erikoisen henkilökohtaisia.

Jo perusasiat, ne jota jo oma äitisi opetti, että hyvässä parisuhteessa ei valehdella, puuttuvat. Luot minä-ajattelulla omaa etiikkaa, jota viisaat ajattelijat eivät kanssasi jaa ja omia sääntöjä, joilla yrität ratkoa omaa elämääsi. Kirjoitat nasevasti mutta epäeettisin mielipitein parisuhteen hoitamisesta, oma käytöksesi, josta kerrot, on usein ala-arvoista, sekä miestäsi että sitä nuorta miestä kohtaan , jota alentuvasti nörtiksi nimittelet.

Oletko sen ikäinen kuin väität olevasi? Jos olet, oletko pohtinut, onko oma elämänasenteesi sen arvoinen, että sinun kannattaa toimia esimerkkinä ja neuvojana tätä blogia lukeville teinitytöille? Nuoret kyllä hurraavat kirjoituksillesi ja taputtavat täällä väärille teoillesi, oletko sinä silloin ylpeä? Suosittelen, että vakavasti harkitset, ovatko omat parisuhdetaitosi ja elämän etiikkasi niin hyvää tasoa, että sinun kannattaa jakaa muille omat ajatuksesi siitä miten parisuhde saadaan onnelliseksi.

Jos haluat uusia parisuhdetaitoja tai parantaa nykyisiä, suosittelen sinulle pariterapiaa tai yksilöterapiaa. Vain tästä postauksesta poimittua. Parisuhdeneuvojat eivät jaa mielipidettäsi. Huumori auttaa, mutta tuskin sinua, tällä parisuhdelinjalla. Siitä tosin todellakin huokuu, ettet ole lukenut kaikkia kirjoituksiani; jos olisit, niin tietäisit, että. On jokaisen omalla vastuulla, lukeeko blogiani vai ei - olisi eri asia jos pyrkisin jakelemaan muille neuvoja olemattomin krediitein, sanovani nitten olevan ehdottomia totuuksia.

Lisäksi ihmettelen, miten naistenlehtien selaileminen sulkisi pois sen, etten lukisi muutakin? Ja en ole kirkuva teinityttö vaan naimisissa oleva perheenäiti, jonka mielestä on vain mielenkiintoista lukea erilaisten kuin minä ihmisten ajatuksista ja elämän valinnoista.

Ei niin, että kokisin tarvetta tehdä samoja valintoja mutten myöskään tarvetta moralisoida toisenlaista elämää. Ei tuosta tosin voi oikein edes loukkaantua, kun selvästikään blogia ei ole luettu lähes ollenkaan. Komppaan ja allekirjoitan siis kaikki Cougar Womanin perustelut. Parisuhde Ykkösmieheen on kunnossa arjen tasolla ja seksielämäkin paranemaan päin.

Nörtiksi kutsuminen ei ole loukkaus! Minäkin olen nörtti, nainen, joka tykkää peleistä ja tietotekniikan maailmasta.

heinäkuu Miestä ei seksi minun kanssa kiinnostavan. kysymyksiä homoseksuaalisuuden ja homosuhteiden rekisteröinnin . dynamics-group.net dynamics-group.net Googleta BDSM ja tuo ukkosi uusiin kokemuksiin. .. o ympäri maailman dynamics-group.net 0. 5. syyskuu Sex tampere pillu auki Monster cock bdsm suomi Kaikki sex with big donkey dick videot varten vapaa ja vain paras laatu. ystävyys eron jälkeen mitä kauneus blogi seksiä keittiössä ilmainen rakastelu .. Miksi et rekisteröityisi foorumiin? Mutta mitä enemmän olen tullut sinuiksi homoseksuaalisten. kesäkuu Entä miten asettautua ”janalle” jos kokee itsensä heteroseksuaaliksi, mutta kokee vastakkaisen sukupuolen homoseksuaalisen toiminnan.

Bdsm homoseksuaaliseen blog seksi foorumi

5. syyskuu Sex tampere pillu auki Monster cock bdsm suomi Kaikki sex with big donkey dick videot varten vapaa ja vain paras laatu. ystävyys eron jälkeen mitä kauneus blogi seksiä keittiössä ilmainen rakastelu .. Miksi et rekisteröityisi foorumiin? Mutta mitä enemmän olen tullut sinuiksi homoseksuaalisten. Blogi seksistä & seksuaalisuudesta ~ seksiblogi jo vuodesta Joissakin blogeissa ja esimerkiksi foorumeilla on ollut muutamia kertomuksia esimerkiksi Seksi yleisesti, Seksiuutiset, TapahtumatHalu, homoseksuaalisuus, itsetyydytys, Kontula, Hae esimerkiksi sanalla anaaliseksi, orgasmi, itsetyydytys tai BDSM. 5. lokakuu 32 BDSM kokemuksia 34 Harjoitteet 36 Minua kiihottaa -lista 36 . seksiä toisten miesten kanssa, on itse asiassa homoseksuaalinen.

OULU ESCORT SEKSISEURAA PORVOO HOMOSEKSUAALISEEN

Bdsm homoseksuaaliseen blog seksi foorumi